MYRKDALEN

DSC08960
DSC08968
DSC08977
DSC08978
DSC08983

An afternoon walk in Myrkdalen, such a cool place!

Snacka om utslagna! Vi skulle ta en powernap som slutade med att vi sov i 4 timmar… Vi vaknade till liv och gick ut på en promenad för att få lite frisk luft. Alltså det här stället! Ska bli riktigt kul att åka skidor här imorgon, riktigt varmt och backarna ser otroligt bra ut! Vi körde lite utfall och jag körde akrobatik som vanligt haha! Gick en bit i snön för att kolla in backen, slutade med snö i hela skorna… Inte så skönt! Nu har vi precis ätit middag på hotellet och sitter i lobbyn och försöker jobba ikapp lite. Får se om vi kan sova inatt efter den “korta” powernapen. ;-) Hoppas ni har en mysig kväll så är jag tillbaka här imorgon med ny energi. Puss! <3

//Talk about tired! We were planning a short power nap that ended up being a 4 hour sleep… We woke up and went out on a walk to get some fresh air. Oh this place! Can’t wait to ski here tomorrow, so warm and the slopes looks really good! We did some lunges and I did some acrobatic stuff as always haha! We took a walk in the snow to check out the slope, ended up with me having snow in my entire shoes… Not too nice! Now we just had dinner at the hotel and sit in the lobby trying to get some work done. We’ll see if we can sleep tonight after our “short” power nap. ;-) Hope you guys have a cozy night and I’m back tomorrow with new energy. Hugs! <3

5 reaktioner på “MYRKDALEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.