MYRKDALEN SKI

janni-deler-myrkdalen-skiingnamnlöst-5
janni-deler-myrkdalen-skiingnamnlöst-2
janni-deler-myrkdalen-skiingnamnlöst-3
janni-deler-myrkdalen-skiingnamnlöst-6

Blue sky and a lot of skiing done for today!

UNDERBAR dag uppe på berget här i Myrkdalen! Fick massa härlig skidåkning med sol och blå himmel. När vi hade åkt några timmar kom det in massa moln och blåst så då åkte vi hem, drack kaffe och kollade serier. :-) Riktig mysdag! Är ganska trött i benen men jag ska stå först i liftkön imorgon haha! Ska hem på torsdag så sista dagen för mig här imorgon… Idag har jag bara glidit runt och njutit, glömde dock min hjälm i Sthlm så har fått åka försiktigt. Innan jag träffade Jon så åkte jag utan hjälm och sa att jag inte ville ha det, men han tvingade mig och nu kan jag inte tänka mig att åka utan. Nu var jag illa tvungen men det är så konstigt hur mycket smartare man blir med åldern. Nu är det mycket tuffare att åka med hjälm än utan tycker jag. ;-) Dags för en kvällsprommis och sen tillbaka till serie-tittning innan sovdags, hörs imorgon hjärtan! <3

//LOVELY day on the mountain here in Myrkdalen! Got lots of nice skiing done in the sun and blue sky. When we’ve been out for a few hours the clouds and wind came in so we went home, had coffee and watched series. :-) A cozy day! My legs are pretty tired but I will be the first one on the lift tomorrow haha! I’m going home on thursday so it’s my last day tomorrow… Today I just took it easy and enjoyed, forgot my helmet in Sthlm so I’ve been careful. Before I met Jon I went without a helmet and told him I didn’t want one, but he forced me and now I can’t even imagine going without one. This trip I had to but it’s weird how much smarter you get with age. Now I think it’s so much cooler to go with a helmet than without. ;-) Time for a night walk and then back to serie-watching before bed time, talk tomorrow loves! <3

10 reaktioner på “MYRKDALEN SKI”

 • Linnea says:

  Så härliga bilder :)

 • Paula says:

  Wow, där vill jag också åka! Vilka härliga bilder!

 • Lorna says:

  Soooo beautiful! Enjoy! :)

 • Johanna says:

  Tänkte precis kommentera det med hjälmen för jag förstår verkligen inte de som inte fattat grejen med hjälm, helt obegripligt då jag nästa miste en person nära mig på grund av en så dum sak. Men sen tänkte jag att “vänta lite, Janni BRUKAR ha hjälm” Haha, BRA i alla fall! Viktigt med bra förebilder i den här världen! :D

  • Janni says:

   Haha, ja jag har alltid hjälm i vanliga fall! Kände mig så försiktig utan så kommer inte glömma den igen. ;-) Kram!

 • Netti says:

  Vilka härliga bilder och dina byxor har en så grym färg :-D

 • Maaike says:

  I’m so jealous! Would love to go skiing right now!
  I always ski with helmet (didn’t want one before too though), so I know how you feel without one hihi ;-)
  Have a nice last day, XXX

 • Lovisa says:

  Bra att du klargjorde det där med hjälmen haha, blev lite förvånad när jag såg dina bilder :) men så himla vackert landskap! Önskar jag fick åka jag med!

 • Mari says:

  Bra det! Hjälmen var det första jag tänkte på… Men bra att du skyddar dig =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.