PINK FLOWERS

janni-deler-pink-flowersDSC_5754
janni-deler-pink-flowersDSC_5761
janni-deler-pink-flowersDSC_5791
janni-deler-pink-flowersDSC_5799

River Island glasses/ Gina Tricot jacket (here!)/ Janni for Sanne pants (here!)/ Fanny’s Prada bag/ Jennie-Ellen shoes (here!)

Good morgon! Hur mår ni? Jag mår bra men är trött, behöver någon megashot med energi/vitaminer idag, känner mig seg… Igår när vi var i Kungsan så passade vi på att fota lite, jag matchade blommorna. ;-) Var alldeles för mycket folk så jag och Fanny gjorde vårt bästa haha! Hur söta är skorna? Tänker mig dom i sommar med en tight vit/svart klänning… Älskar fluff! Idag har jag några möten att bocka av, massa mail och sen ikväll ska jag och Klara ha myskväll. God mat, promenad och sen måste jag tvätta även om det inte är så mysigt. Men mixar man nåt kul med tvätt så kan det funka! Hörs snart bästa ni. <3

//Good morning! How are you? I’m great but tired, need some kind of mega shot with energy/vitamins today, feel so slow… Yesterday when we were in Kungsan we took the chance to shoot an outfit, I matched the flowers. ;-) Was so many people there though but me and Fanny did our best haha! How cute are these shoes? Think about them during summer with a tight white/black dress… Love fluff! Today I have a few meetings, a bunch of emails and then tonight a cozy one with Klara. Good food, a walk and then laundry even if that’s not too exciting. But if you mix something fun with laundry it works! Talk soon sweeties. <3

29 reaktioner på “PINK FLOWERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.