LADIES NIGHT

janni-deler-usineDSC_5839

Me and my partner in crime, Kimpan (Klara)!

Så otroligt mysig kväll men håller på att somna nu så ni får resten av bilderna imorgon! :-) Vi var ett superhärligt tjejgäng som käkade en grym middag och snackade om allt och ingenting. Älskar kvällar mitt i veckan när man går ut och käkar middag, mysigare än på helgerna. Ska vara soligt och fint imorgon så ska försöka fota någon outfit till er, får ju passa på när Stockholm bjuder på så fint väder. Time to sleep, puss! <3

//Such a cozy night but right now I’m almost falling asleep so you’ll see the pics tomorrow! :-) We were a great group of girls having a great dinner and talked about all and nothing. Love having dinner in the middle of the week, cosier than the weekends. Will be sunny and nice tomorrow so will try to shoot an outfit for you guys, have to use the fact that Stockholm have nice weather. Time to sleep, hugs! <3

2 reaktioner på “LADIES NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.