MATCHA LATTE

janni-deler-matcha-latteDSC_6170
janni-deler-matcha-latteDSC_6147
janni-deler-matcha-latteDSC_6160
janni-deler-matcha-latteDSC_6154

Matcha latte at Kaffeverket in Sthlm, the tastiest I’ve tried!

God morgon! Här var vi igår alltså, på Kaffeverket och drack grönt “kaffe”. Det här var nog den bästa jag druckit, eller jag vet inte… Den i New York var ganska så grym också! ;-) Mysigt att hänga med Limpan och Rampan (Lisa och Rami), vi har massa kul planerat framöver. Jag och Lisa ska till London och sen fick jag med henne till Monaco för några dagar. Ska bli så jäääkla kul! Idag ska jag in till stan och fixa lite saker och sen ska jag en sväng till kontoret tänkte jag, ta tag i allt det jag skulle göra igår som jag inte orkade. Hehe. Puss på er, kika in här under dagen så ska ni få se något kul! <3

//Good morning! This was the place yesterday, at Kaffeverket having green “coffee”. This was probaby the best one I’ve had, well I’m not sure… The one in New York was pretty awesome too! ;-) Cozy to hang out with Limpan and Rampan (Lisa and Rami), we have tons of plans ahead of us. Me and Lisa are going to London and I also got her to join me to Monaco for a few days. Caaan’t wait! Today I’m heading in to town for a few errands and then go to the office for a while, planning to take care of all the things I didn’t do yesterday. Hehe. Hugs babes, check in here during the day and I’ll show you something fun! <3

9 reaktioner på “MATCHA LATTE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.