Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:53 | April 27, 2015

NLY ICONS

_SMK2046-Edit_SMK2097-Edit

Jacket here!/ Top here!/ Shorts here!

_SMK1858-Edit

Jacket here!/ Top here!/ Shorts here!

_SMK2296-Edit

Head jewellery here!/ Dress here!

_SMK2031-Edit

My campaign for Nelly Icons we shot in Mexico!   -adlinks

Och nu är den ute, kollektionen jag plåtade i Mexico!! Finns så mycket fina plagg, jag älskade förra Icons-kollektionen så när jag fick frågan om att plåta den här sa jag ja direkt. Sen att Mexico var destinationen gjorde det hela lite roligare trots den långa resan. ;-) Vad tycker ni? Gillar ni det? Kläderna kommer jag använda massor, den fluffiga jackan är redan en favorit… <3 Bästa Elin sminkade och fixade hår och grymmaste Sebastian stylade, vi hade så sjukt kul! Kolla in hemsidan för alla bilder och hela kollektionen HÄR! Happy shopping babes. <3

//And it’s out, the collection I shot in Mexico!! There’s so many nice pieces, I loved the last Icons collection so when I got asked to shoot this one I said yes straight away. The fact that Mexico was the destination for it made it a bit more fun even though it was a long trip. ;-) What do you think? You like it? Will use the clothes a lot, the fluffy jacket is a favorite already… <3 The best Elin did my make up and hair and the amazing Sebastian did the styling, we had so much fun! Check out the website for all the pics and the full collection HERE! Happy shopping babes. <3


30 kommentarer30 kommentarer om “NLY ICONS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • WOW! <3

  Reply
 • Love the first look so much, but all of the photos are really pretty!

  http://kingstreetfashionista.blogspot.hu/2015/04/rooftop.html
  https://www.facebook.com/kingstreetfashionista

  Reply
 • Wow, amazing pictures !
  The looks are just perfect !
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

  Reply
 • Wooow you look amazing on all the photos!
  xx
  SASHA

  Reply
 • Aaw thanks babe! <3

  Reply
 • It´s amazing, I love it!

  Reply
 • Shit vad snygg du är och vilken grym kollektion!! Vill ha allt typ!!

  Reply
 • Tack fina, och yes… Kollektionen är grym! :D Kram!

  Reply
 • woooow!!!!!!!!! you look AMAZING!!!!! in every single photo!!!!!!!!!!!! wow nelly did a wonderful job with styling and the locations. you look really really really super beautiful. i think i even prefer them over the epic summer photos. i really like to earth tones in the pictures. just wonderful!!! <3

  Reply
 • *epic spring :D

  Reply
 • Thanks babe, you always make me so happy! <3 Big hug!!

  Reply
 • hej!! Din blogg är helt underbar och du är verkligen drömsnygg! Undrar om det finns någon chans att du kunde tänka dug att köra ett litet inlägg om hur du tränar o käkar o sånt! Vet att detta kanske inte är en träningsblogg men tänkte om du kunde göra ett undantag! Skulle vara sjukt bra, kan vara lite svårt att veta hur man ska lägga upp allt och du är så sjukt inspirerande och snygg!

  Reply
 • Åh det brukade jag göra ofta förut, gå till tränings-arkivet så hittar du massor där :D Men det kommer mera! Kram <3

  Reply
 • Ååh vad fin du är!!!

  Reply
 • Riktigt fina bilder Janni, verkligen!:)
  Typ några av dem bästa jag sett på bloggen faktist. Du ser väldigt vacker ut, ljuset är fint och hela stämningen är verkligen underbar.

  Reply
 • Men wow, tack söta! <3 Stor kram!

  Reply
 • Wow

  Reply
 • SÅÅÅÅÅÅ otroligt vacker!! <3

  Reply
 • Tack fina du! <3

  Reply
 • Alltså du är den snyggaste personen ever!! På riktigt!

  Reply
 • Hahaha sötnos, tack! <3

  Reply
 • Wow, vilka bilder! Så snygg!

  Reply
 • Alltså jag har sån jävla girlcrush på dig! Du är så sjukt snygg från topp till tå och bara stalkar din Instagram och blogg flera gånger i timmen! Kan varken få nog av ditt utseende eller dina fina bilder. (Hoppas du tog det här på ett bra sätt och inte ett creepy sätt, haha….) Kram!

  Reply
 • Men gulle du, vad härlig du är! :D Största kramen till dig!!

  Reply
 • AAAAHHH så kul! Plaggen på bilderna är så fina och du är så snygg på dem :)

  Reply
 • Tack söta! :D <3

  Reply
 • Ohh súper beautiful photos girl! And I really love the outfits as well!

  http://www.dutchfashiongirl.com

  Reply
 • Men lägg av!! Vem bryr sig om kläderna haha du ser fantastisk ut Janni! Shit haha hade jag inte sett ut som mig så hade jag valt ditt utseende lätt;)

  Reply
 • Men gulle du, jag tycker du ska se ut precis som du gör! <3 Kram!

  Reply
 • Beautiful pictures!

  Fashion blogger, freelance stylist and photographer, interior designer, photo model and music production student. Check out my fashion blog http://letucc.blogspot.com/ Great and big things are coming!

  Reply