NLY ICONS

_SMK2046-Edit
_SMK2097-Edit

Jacket here!/ Top here!/ Shorts here!

_SMK1858-Edit

Jacket here!/ Top here!/ Shorts here!

_SMK2296-Edit

Head jewellery here!/ Dress here!

_SMK2031-Edit

My campaign for Nelly Icons we shot in Mexico!   -adlinks

Och nu är den ute, kollektionen jag plåtade i Mexico!! Finns så mycket fina plagg, jag älskade förra Icons-kollektionen så när jag fick frågan om att plåta den här sa jag ja direkt. Sen att Mexico var destinationen gjorde det hela lite roligare trots den långa resan. ;-) Vad tycker ni? Gillar ni det? Kläderna kommer jag använda massor, den fluffiga jackan är redan en favorit… <3 Bästa Elin sminkade och fixade hår och grymmaste Sebastian stylade, vi hade så sjukt kul! Kolla in hemsidan för alla bilder och hela kollektionen HÄR! Happy shopping babes. <3

//And it’s out, the collection I shot in Mexico!! There’s so many nice pieces, I loved the last Icons collection so when I got asked to shoot this one I said yes straight away. The fact that Mexico was the destination for it made it a bit more fun even though it was a long trip. ;-) What do you think? You like it? Will use the clothes a lot, the fluffy jacket is a favorite already… <3 The best Elin did my make up and hair and the amazing Sebastian did the styling, we had so much fun! Check out the website for all the pics and the full collection HERE! Happy shopping babes. <3

30 reaktioner på “NLY ICONS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.