OVER KNEE’S

janni-deler-over-knee-socksDSC_5942
janni-deler-over-knee-socksDSC_5963
janni-deler-over-knee-socksDSC_5972
janni-deler-over-knee-socksDSC_5967
janni-deler-over-knee-socksDSC_5945
janni-deler-over-knee-socksDSC_5951
janni-deler-over-knee-socksDSC_5968
janni-deler-over-knee-socksDSC_5995

RayBan glasses (similar here!)/ Gina Tricot sweater/ Old shorts/ Mejuri ring (here!)/ Calzedonia socks/ Céline bag/ Henry kole shoes (here!)

God morgon! Här kommer en favorit-kombo, den här tröjan, skorna och väskan är något jag använder otroligt ofta. Måste hitta en ny sån här polotröja, den börjar bli lite sliten nu… Jag är ju ett stort fan av over knee stövlar så jag körde på strumpor, hade lite problem med dom bara om jag ska vara ärlig haha! Dom gled ner hela tiden så jag fick gå och dra upp dom, måste hitta ett par som sitter åt hårdare. Perfekt nu när det är ganska varmt men man inte vill vara helt barbent. Sitter och försöker få ihop en planering för närmsta månaden, skrev ner det igår och insåg att den kommer vara helt insane. Har så mycket jag ska hinna göra den här månaden, ni kommer få hänga med på massa äventyr. Vill bara få allting bokat nu så jag vet, ska försöka ta tag i det idag! Håller er uppdaterade. :-) PUSS, ha en helt grym dag hjärtan!

//Good morning! Here’s a favorite-combo, this sweater, the shoes and the bag is some of the pieces I use quite a lot. Need to find a new sweater like this, the one I have is starting to get a bit too used… I’m a big fan of over knee shoes so I went for socks, had some problems with them though to be honest haha! They went down all the time so I had to walk around pulling them up, need to find a pair that’s tighter. Perfect for now when it’s pretty warm out but you don’t want to have completely bare legs. Sitting here trying to get a plan set for the upcoming month, wrote it down yesterday and realised it will be completely insane. Have so much to do in one month, you will be able to join me on lots of adventures. Just want to book everything now so I know, will try to sort it out today! Will keep you posted. :-) HUGS, have an amazing day sweetheart!

12 reaktioner på “OVER KNEE’S”

Leave a Reply

Your email address will not be published.