LADIES

janni-deler-ladies5F4A6336
janni-deler-ladies5F4A6347

Spend my day with this beauty! <3

Underbara dag! Jag mötte upp Alexandra, vi tog en prommis till Babel Deli och åt lunch… SÅ gott! Efter det knallade vi runt på stan lite och sist till kontoret för ännu mera jobb. Hade en riktigt rolig dag haha! Ni kan kolla min Snapchat (jannideler) om ni vill se, börjar gilla det mer och mer. Blir som en liten story från hela dagen. :-) Glömmer bort det ibland bara så försöker komma ihåg så ofta jag kan. Så mysigt att få umgås med Alex igen iallafall, saknar alltid henne när vi inte hänger på några dagar. Nu har jag haft tvättstugan och lagat makaroner till Klara som är här. Ska mysa vidare här så hörs vi imorgon! Puss <3

//Lovely day! I met up with Alexandra, we took a walk to Babel Deli and had lunch… SO tasty! After that we walked around town a bit and then to the office for some more work. Had a great day haha! You can check my Snapchat (jannideler) if you want to see, starting to like it more and more. There is like a story from the entire day. :-) I forget it sometimes but I try to remember as often as I can. So cozy to spend time with Alex again anyway, always miss here when we’re apart for a few days. Now I just did my laundry and made macarons for Klara who’s here. Will continue our movie night and I’ll talk to you tomorrow! Hugs <3

9 reaktioner på “LADIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.