WHITE DRESSES

janni-deler-_SMK2369-Edit copy
More pictures from my shoot with Nelly and NLY Icons (go to the campaign here!)

Här kommer lite inspiration på studentklänningar kanske? Eller bara en helt vanlig sommarklänning! Tycker den här klänningen var så himla fin i ryggen… Finns två olika, en som är kort som ni ser högst upp och sen en som är kort fram och lite längre där bak. Ni kan klicka på bilderna bara för att komma till plaggen. :-) Tack för all underbar feedback på kampanjen, ni är ju för goa! <3 Nu är jag hemma en snabbis och byter om, ska iväg på ett event och middag ikväll. Så otroligt underbart väder ute, vill inte vara inne en sekund haha! Hörs ikväll, kärlek!

//Here’s some inspiration for graduation dresses maybe? Or just a normal summer dress! I really like the back of this dress… There’s two different ones, one shorter as you can see on the first pics and then one that’s short in the front and longer in the back. You can just click on the pics to get to the pieces. :-) Thanks for all the amazing feedback of the campaign, you’re just too sweet! <3 Now I’m at home just changing clothes, will go for an event and dinner tonight. The weather is just insane, don’t want to spend one minute inside haha! Talk tonight, love! 

26 reaktioner på “WHITE DRESSES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.