BLUE LEATHER

janni-deler-blue-leatherDSC_6265
janni-deler-blue-leatherDSC_6274
janni-deler-blue-leatherDSC_6258
janni-deler-blue-leatherDSC_6285
janni-deler-blue-leatherDSC_6270
janni-deler-blue-leatherDSC_6281
janni-deler-blue-leatherDSC_6262
janni-deler-blue-leatherDSC_6249

Glitter earring/ AS by DF jacket (here!)/ Brandy Melville jeans/ Chanel bag/ Jennie-Ellen shoes (here!)

Här kommer gårdagens look, mycket blåa detaljer. :-) Blått alltså, får aldrig nog… Den här jackan ska vi snacka lite om, har aldrig haft på mig en skönare jacka. Den är otroligt mjuk och man känner verkligen att det är riktigt bra kvalité. Vissa saker tycker jag man ska lägga lite mer krut på, jackor, väskor och skor. Resten kan jag köra budget, men de sakerna kan man matcha med så många looks och ska användas ofta så då känns det okej att lägga lite extra. Ibland hittar man de plaggen i budget-butikerna också såklart (jag med, super billiga skor tillexempel), men det är så jag brukar tänka när det kommer till shopping. Nu är jag hemma igen och väntar på Jon, han kommer hit ikväll! Yeeey! :D Hoppas ni har en mysig kväll, jag är helt slut efter dagen. <3

//Here’s last nights look, a lot of blue details. :-) Oh blue, can’t get enough… We have to talk a bit about this jacket, I’ve never had a comfier jacket. It’s so soft and you can really feel that it’s good quality. There’s a few things I think you should spend a bit more on, jackets, bags and shoes. Other pieces I like budget, but those things can go with so many looks and be used a lot so I think it’s ok to spend some extra. Sometimes you can find similar things in budget stores too of course (so do I, super cheap shoes for example), but that’s how I usually think when it comes to shopping. Now I’m at home waiting for Jon, he’s coming here tonight! Yeeey! :D Hope you guys have a cozy night, I’m so tired after this day. <3

17 reaktioner på “BLUE LEATHER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.