IT GIRLS

The first episode of it-girls!

Här kommer det första avsnittet av IT-girls som jag fick vara med på som första gäst! Otroligt kul och det var så roligt att träffa alla tjejer som var så taggade på att starta och börja jobba stenhårt med sina bloggar och sociala medier. :-) Riktigt bra avsnitt tycker jag, jag ger lite tips och berättar en rolig grej… Haha! Hoppas ni gillar avsnittet! Ni kan se avsnitten HÄR! Nu ska jag röra mig mot flygplatsen snart, har varit en grym(!!!!) dag. Can’t wait to tell you guys… KRAM!

//Here’s the first episode of the serie IT-girls that I got to attend as the first guest! It was really fun to meet all the girls that was so excited to start and work hard on their blogs and social media channels. :-) A great episode I think, I give some tips and tell a fun story… Haha! Unfortunately in swedish but maybe you like it! You can see the show HERE! Time for me to start heading back to the airport, have been a great(!!!!) day. Can’t wait to tell you guys… HUGS!

9 reaktioner på “IT GIRLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.