CASUAL

janni-deler-casual-neon5F4A6226
janni-deler-casual-neon5F4A6257
janni-deler-casual-neon5F4A6267
janni-deler-casual-neon5F4A6283
janni-deler-casual-neon5F4A6212
janni-deler-casual-neon5F4A6240
janni-deler-casual-neon5F4A6278

Old glasses/ IvyRevel top (here!)/ Anine Bing jeans/ Givenchy bag/ Nilson shoes (here!)

En enkel look från i veckan, när det var lite härligt väder. ;-) Enkelt men med lite färg! Jag tränade imorse och sen hängde jag med Mira, vi åkte ut till Drottningholm och gick runt vid slottet. Otroligt fint där, har inte varit där sen jag var liten så det var kul att se. Det började regna efter ett tag så vi hoppade in i bilen och åkte och fikade. Riktig mysdag! Nu ska jag börja packa och fixa inför nästa vecka, har så mycket jag ska hinna med nu så det är bara bita ihop och köra. Ska försöka njuta också, jag lovar. ;-) Hoppas ni har en mysig dag hjärtan, puss!

//A simple look from this week, when we had some nice weather. ;-) Casual with some color! I worked out this morning and then spent my day with Mira, we drove to Drottningholm and walked around by the castle. So beautiful out there, haven’t been there since I was little so it was fun to see. It started to rain after a while so we jumped back in the car and went for some coffee instead. Such a cozy day! Now I will start packing my bags and prepare for next week, have so much to do so I just have to try to be smart and plan. Will try to enjoy it too, I promise. ;-) Hope you have a cozy day sweethearts, hugs!

24 reaktioner på “CASUAL”

 • Frida says:

  Skulle du inte kunna skriva ut din månads/sommar planering lite så som jon brukar göra med ungefärliga datum och så? Alltid kul att veta vad som är på g och det blir lite tydligare än ditt förra inlägg, TACK!

 • antonia says:

  love this outfit, it looks soo nice, the greay jeans and sweater with the neon..aah great!! and ofc a givenchy bag is always nice ;)

  noticed you hang out a lot less with mira these days. there was a time you hang out with her a lot more…makes me kinda sad even though i dont really know why haha…i just dont like seeing when friends seem to kinda drift apart. <3

  • Janni says:

   Thanks babe! <3 Oh I know, I don't have the time at the moment… But the good thing with friends is that it can go a long time without hanging out but you know it will always be the same when you meet. And no matter how long it takes in between you always wait for each other. :-) So we still talk almost every day! Hugs, you're so sweet that care so much. Cutie!

 • Mari says:

  fina du =)

 • O says:

  Får man fråga vad du har för kamera och vilket objektiv och i vilket program du jobbar med dina bilder? Dom är alltid så otroligt härliga!

 • Marie says:

  Snygg och enkel outfit, har dem skorna också men får sån jäkla skoskav, får du med det? Om ja tips på nån åtgärd för de är ju verkligen supersnygga så synd att de blir ståendes i garderoben när man ska ut på längre turer :(

  • Janni says:

   Åh vad knasigt, fick det första dagen men det försvann. :-/ Vet tyvärr inga megatips än att försöka gå in dom, men gör det för ont kanske de bara inte passar din fot. :-( Kram söta!

 • Diana says:

  Love your sunnies!! So fun.

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 • amanda says:

  älskar tröjan!

 • Josefina says:

  Har du stl medium eller large på väskan? :)

 • Emma says:

  Vilken storlek har du på anine bing jeansen? :)

 • Linnea says:

  Riktigt snyggt! Jag gillar verkligen tröjan :)

 • A says:

  Waaaaw Janni, your hair colour is amazing! Have you changed it or just let it grow out a bit? I really like the silver blonde roots. xx, A

  • Janni says:

   Thank you! :D I haven’t done anything, but I guess it’s growing so maybe that’s why haha! Hugs!!

 • Kristina says:

  I just dont like ivyrevel. But you look great. Cant w8 till you post summer clothes coz u dressed amazing in summer

 • Lova says:

  Jag såg en annan bild på dig med denna outfit men då hade du en rosa/lila jacka till, var köpte du den?❤️❤️

 • sandra says:

  Hey Janni,

  love this outfit, especially the sweater. What size are u wearing? Thanks for your reply, have a great night. All the best. Sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published.