#JAMPANLIMPANONTOUR

janni-deler-zip-line5F4A9467
janni-deler-zip-line5F4A9470

Me and Limpan doing the zip line in South Africa!

God morgon! :D Sista lugna dagen innan en galen resperiod börjar för mig, nu ska jag dra och träna och sen hänga med Mira. Måste passa på att ses nu innan jag åker iväg. Jag och Limpan (Lisa) har 4 resor inplanerade ihop nu närmsta tiden. Imorgon åker vi till Italien för skidåkning, efter det Nelly Pool Party (okänd destination!) och sen London och Monaco. Har så otroligt kul med Lisa så tror vi har en rolig månad framöver! :-) Vi har ju redan hunnit med en hel del, här åkte vi zipline i Sydafrika och det var så otroligt häftigt. Vi är äventyrare båda två haha! Nu ska jag träna, hörs sen! <3

//Good morning! :D Last calm day for me before a crazy travel period starts, now I’m going for a workout and after that hanging out with Mira. Want to meet her before I leave. Me and Limpan (Lisa) have 4 trips ahead of us together. Tomorrow we’re going to Italy for some skiing, after that the Nelly Pool Party (unknown destination!) and then London and Monaco. I have so much fun with Lisa so I guess we have a fun month ahead! :-) We’ve already done a lot, here we went on the zipline in South Africa and it was just so cool. We’re both adventurous girls haha! Off for training, talk later! <3 

8 reaktioner på “#JAMPANLIMPANONTOUR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.