DREAMY BREAKFAST

janni-deler-pomofloraDSC_2536
janni-deler-pomofloraDSC_2547
janni-deler-pomofloraDSC_2541

Great snack at Pom & Flora yesterday, that sandwich was insane…

Goood morgon! Nu ska jag snart röra mig mot flygplatsen men ville bara visa upp fikat jag och Mira delade på igår… Hade lika gärna kunnat vara frulle, måste gå tillbaka dit och äta frukost någon gång snart. :-) Avokadomacka, går liksom inte att tröttna! Frågade hur man gjorde fetaost-krämen som låg under och det var bara mixa fetaost och lite mjölk. Det var så magiskt gott ihop med avokadon på en skiva rågbröd. Hett tips till er söndagsfrulle! Nu ska jag packa det sista innan jag börjar röra mig mot Italien och Livigno. Puss!

//Goood morning! Will soon head over to the airport but I just wanted to show you the snack me and Mira had yesterday… Could’ve been breakfast, have to go back there soon and try the breakfast menu. :-) Avocado-sandwich, can’t get tired of it! Asked how to do the feta cheese-creme that was under and you just mix feta cheese and some milk. It was just crazy good together with the avocado and rye bread. Great tip for your sunday breakkie! Time for me to pack up the last things before I start to go to Italy and Livigno. Hugs!

13 reaktioner på “DREAMY BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.