UNDER WATER

janni-deler-trelika-swimwearDSCN0118-Redigera
janni-deler-under-water-trelika-bikiniDSCN0025-Redigera
janni-deler-trelika-swimwearDSCN0049-Redigera
janni-deler-under-water-trelika-bikiniDSCN0064-Redigera
janni-deler-trelika-swimwearDSCN0136-Redigera
janni-deler-trelika-swimwearDSCN0142-Redigera

Bikini from Trelika (here!)

Här kommer en väldigt annorlunda post, haha! Skaffade mig en undervattenskamera (Nikon coolpix aw130), det bästa jag gjort!! Vi kommer ha vääldigt kul ihop i sommar, jag som inte ens brukar gilla att bada i pool eller doppa håret gjorde det med glädje. Lite läskigt när man doppade kameran första gången men den klarade sig. :-) Anyway, det är bikinin vi ska fokusera på! Min grymma vän Annie har designat bikinis och det finns massa snyggt… Den här är min favorit, tycker man ska fokusera lite på baksidan också och inte bara en snygg framsida när det kommer till badkläder. Har ett erbjudande till er också, de 100 första som shoppar får 30% rabatt på alla biknins (HÄR!) när ni använder koden “JANNI“. Perfekt inför sommaren! Nu har vi precis landat i Milano, nu ska vi bila till Livigno så vi hörs när vi är där. Puss! <3

//Here’s a pretty different post, haha! Got myself an under water camera (Nikon coolpix aw130), the best thing ever!! We will have a looot of fun this summer, I usually don’t like to swim in pools and for sure not have my hair wet in it but I did it and was so happy. A bit scary to bring the camera under water the first time but it still works. :-) Anyway, it’s the bikini we should focus on. My great friend Annie just released her designed bikinis, and there’s so many nice ones… This one is my favorite, I think the back is important too and not just a nice front when it comes to swim wear. I have an offer for you guys, the first 100 of you who shops will get 30% off all bikinis (HERE!) when you use the code “JANNI“. Perfect before summer! Now we just landed in Milan, now we have a car ride to Livigno so we’ll talk when we’re there. Hugs! <3

15 reaktioner på “UNDER WATER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.