CHECKERED SHIRT

janni-deler-checkered-shirtDSC_6428
janni-deler-checkered-shirtDSC_6398
janni-deler-checkered-shirtDSC_6418
janni-deler-checkered-shirtDSC_6430
janni-deler-checkered-shirtDSC_6402
janni-deler-checkered-shirtDSC_6452
janni-deler-checkered-shirtDSC_6406

Nelly jacket (here!)/ Imso.com shirt/ MIH jeans (here!)/ Balenciaga bag/ Isabel Marant shoes

Kan lova er att jag inte haft på mig något outfit-vänligt idag så ni får en jag och Jon fotade för några dagar sedan. Vi fotade av den lite snabbt för att prova ett nytt objektiv, och som ni ser så har jag fastnat lite för utsvängda byxor… :-) Nu ligger jag och Lisa i hotellsängarna med datorerna på magen och jobbar så det nästan flyger tangentknappar haha! Ibland har man lite för mycket att göra och ta tag i men för lite tid helt enkelt. Vi har iallafall haft en grym dag med filmning från morgon till nu, så ganska trötta. Imorgon kör vi igen och sen får vi se om vi orkar bila till Milano för en halvdag innan vi flyger hem på onsdag. Nä nu ska vi jobba vidare så hörs vi imorgon, puss på er! <3

//I can promise you that I didn’t wear anything outfit-friendly today so here’s a look me and Jon shooted a few days ago. We shot it quickly to try my new lens, and as you can see I really like the flare pants at the moment… :-) Now me and Lisa are laying in the hotel beds with our computers on our stomachs and working so hard that the keyboard buttons almost flies around haha! Sometimes you just have too much to do and take care of and too little time. At least we had a great day filming from morning until now, so we’re pretty tired. Tomorrow we’re on it again and maybe we’re driving to Milan so we have a half day there before we fly back home on wednesday. Time to get back to work so I’ll talk to you tomorrow, hugs babes! <3

11 reaktioner på “CHECKERED SHIRT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.