SHOPPING NIGHT

Brandy_Melville_inbjudanf

An event I will host this thursday in Sthlm!

God morgon! Hoppas ni har haft en skön natt, jag sov som en stock. :-) Nu på torsdagkväll kl. 18.30-20.30 kommer jag vara med och hålla i ett event i Brandy Melville-butiken i Stockholm, jag hoppas jag får träffa några av er där! :D Ovanför ser ni inbjudan, så kom och häng, shoppa och spana in alla nya kläder. Jag älskar Brandy Melvilles kläder och jeansen jag har därifrån använder jag liite för ofta haha! Tror vi kommer ha en superkul kväll ihop! Nu ska jag dra på mig pjäxorna igen sen får vi se om vi stannar här eller åker till Milano ikväll. I will keep you posted, puss!

//Good morning! Hope you guys had a great night, I slept like a baby. :-) This thursday night at 6.30-8.30 I will host an event at the Brandy Melville-store in Stockholm, hoping to meet some of you there! :D Above is the invitation, so come and hang out, do some shopping and check out all the new clothes. I love Brandy Melville’s clothes and I wear my jeans I got there a biiit too often haha! Think we will have a great night together! Now it’s time to put the ski boots on again and then we’ll see if we’re staying the night or drive over to Milan. I will keep you posted, hugs!

2 reaktioner på “SHOPPING NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.