EXPLORING PLACES

janni-deler-exploring-places-createappDSC_2668
janni-deler-exploring-places-createappDSC_2673
janni-deler-exploring-places-createappDSC_2677

Using an app to see all the places around, restaurants, hotels and shopping.

Innan den här resan så laddade jag ner en app i samarbete med CreateTrips för att prova den. Jag la in vart jag skulle (Livigno) och efter det kunde jag kolla vad för ställen som fanns i närheten. Jag la till hotellet och kunde se alla restauranger och butiker som låg nära. Nu när vi är här har jag lagt till de ställen vi gått till i min guide och det är sjukt kul! Tror jag kommer ha nytta av den här när jag är på andra ställen i världen och vill leta upp ett matställe eller liknande! Man kan kolla vart andra har gått och läsa deras kommentarer om stället. :-) Gillar att den funkar offline också. Ni kan ladda ner appen HÄR. Kul sätt att kunna hjälpa varandra vart man ska gå, ni frågar ofta mig om reseguider så här har ni en för varje ställe som andra har gjort. Nu ska vi ut på äventyr igen, kommer bli en lång dag idag haha! Puss <3

//Before this trip I downloaded an app in collaboration with CreateTrips to try it out. I added where I was going (Livigno) and after that I could see all the places nearby. I added the hotel and could see all the restaurants and shops close by. Now when we’re here I add the places we go to to my guide and it’s so much fun! Think I will get a lot of help from this when I go to new places in the world and need to find a food place or similar! You can see where other people went and what they think. :-) Like the fact that it works offline too. You can download the app HERE. Fun way to help each other out where to go, a lot of you ask me about travel guides so here’s one for all the places that different people have done. Time for us to go on another adventure, this will be a long day haha! Hugs <3

13 reaktioner på “EXPLORING PLACES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.