LIVIGNO MORNING

janni-deler-livigno-morningDSC_2647
janni-deler-livigno-morningDSC_2653
janni-deler-livigno-morningDSC_2657
janni-deler-livigno-morningDSC_2664
janni-deler-livigno-morningDSC_2667
Cozy morning in Livigno, now we’re ready to ski!

God morgon! Vi vaknade upp till halvblå himmel, trodde det skulle regna men vi hade tur. :-) Vi har precis käkat frukost och filmat, vi är här med Head och gör lite roliga saker. Nu ska vi ut och åka skidor, ingen snö i hela byn men hoppas på snö uppe på berget. Trodde jag hade åkt klart för den här säsongen men lite extra skidåkning fick jag in. Ska bli superkul!! Nu är jag megastressad, vi ska åka upp mot berget om typ 3 minuter och jag har inte bytt om ännu… Haha! Hörs sen, puss hjärtan. <3

//Good morning! We woke up and we saw some blue sky, thought it would rain but we were lucky. :-) We just had breakfast and did some filming, we’re here with Head doing some fun stuff. Now we’re going skiing, no snow in the village but I’m hoping for some snow on the mountain. Thought I’d skied my last run for this season but I got some extra skiing in now. Can’t wait!! Now I’m really stressed, we’re heading up the mountain in like 3 minutes and I haven’t changed yet… Haha! Talk later, hugs loves. <3

6 reaktioner på “LIVIGNO MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.