SUMMER VIBES

_SMK1962-Edit
_SMK1897-Edit copyddd
untitled shoot-2471-Edit

Här kommer lite fler bilder från kampanjen jag plåtade med Nelly, tycker det blev så himla fint ljus i bilderna. Älskar känslan! Längtar så otroligt mycket tills jag kan gå runt i sommarkläder, det är verkligen min favoritårstid när det kommer till mode. Korta klänningar, bara ben och öppna klackar. I helgen är det poolparty som gäller på hemlig destination, jag har spanat in badkläder och kimonos nu på kvällarna även fast vi är här på skidresa… Haha, knäpp jag vet! Nu ska vi filma det sista sen får vi se vad vi gör, har inte bestämt oss om ikväll ännu. Hoppas ni har en fin dag babes, puss!

//Here’s a few more pics from the campaign I shot with Nelly, I really liked the light in these pictures. Love the feeling! I really long for walking around in summer clothes, that’s for sure my favorite time of the year when it comes to fashion. Short dresses, bare legs and open heels. This weekend it’s the poolparty on a secret location, I’ve been looking for swimsuits and kimonos at night here even though we’re on a ski trip… Haha, weird I know! Time to shoot the last bits here and then see what to do tonight, we haven’t decided yet. Hope you guys have a great day, hugs!

15 reaktioner på “SUMMER VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.