MOUNTAINS

livigno

Some phone snaps from our days here, skiing and spring weather!

God (tidig!) morgon! Nu är det dags för oss att lämna Livigno och bila till Milano. Vi var alldeles för trötta igårkväll så blev en middag med gänget och sen direkt i säng. Vi har hunnit med så otroligt mycket och det har varit non stop, inte en lugn stund i princip. Har inte ens hunnit ta upp kameran vilket är väldigt olikt mig, men snart kommer jag bomba er med massa härliga bilder. :-) Håll ut haha! Det har varit riktigt kul att se Livigno, så otroligt häftiga ställen. Igår var vi uppe i backen hela dagen så jag brände sönder fejjan… Hade solskydd men det var illrött på kvällen, hela gänget såg ut som rödlysen vilket inte var så skönt. ;-) Anyway, det var häftigt att ena minuten vara i snö och andra i ett vårigt berg. Ser ni mig på bilden längst ner? Ser så liten ut! Dags att åka, önska oss lycka till. <3

//Good (early!) morning! Now it’s time for us to leave Livigno and drive to Milan. We were way too tired last night so we had dinner with the team and then straight to bed. We’ve done so much and it’s been non stop, not a calm minute. Didn’t even have time to bring up my camera which is very rare for me, but soon I will bomb you with lots of nice pictures. :-) Hang in there haha! It’s been great to see Livigno, so many cool places. Yesterday we were up on the hill all day so my face got burnt… Had sun screen but it was super red at night, the whole team looked like traffic lights which was really uncomfortable. ;-) Anyway, it was cool to be in snow one minute and the next in a mountain in spring weather. Can you see me in the bottom pic? Look so small! Time to go, wish us luck. <3

11 reaktioner på “MOUNTAINS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.