WHITE SAND

7_MG_2106 - Photo by Fabian Wester
10_MG_2103 - Photo by Fabian Wester
8_MG_2163 - Photo by Fabian Wester
4_MG_2019 - Photo by Fabian Wester
2_MG_2080 - Photo by Fabian Wester
6_MG_2070 - Photo by Fabian Wester
5_MG_2085 - Photo by Fabian Wester

Dress from Solace London – here!  -adlink     Photos by Fabian Wester!

Hur har jag kunnat glömma dessa bilder!? Jag och Fabian fotade ute bland sanddynorna och det kan ha varit en av de häftigaste ställena jag sett. Det var även här vi åkte fyrhjuling och sandboard. :-) Den här klänningen och färgen blev en så häftig kontrast mot den blåa himlen och vita sanden. Vill dra med mig Fabian någonstans och bara fota massa häftiga bilder! Skönt att vara hemma igen iallafall, hade en riktig mardrömsflygning… Pjuh! Nu ska jag hänga med Klara och Lisa, mysa, kolla film och bli brun. ;-) Imorgon är det en tidig morgon igen, ska spela in en sak och sen möte och event på kvällen. Bara gasa på nu innan sommaren, även om jag är helt slut i kroppen. Hoppas ni har en mysig kväll så hörs vi imorgon. Nu är det myskväll på g! <3

//How could I’ve forgotten about these pictures!? Me and Fabian shot this in the sand dunes and it was one of the coolest places I’ve seen. We also went with the quad bikes here and also sand board. :-) This dress and the color made such a cool contrast to the blue sky and white sand. Want to bring Fabian somewhere and just take lots of nice pictures! Nice to be back home anyway, had a real nightmare flight… Pjuh! Now I will hang out with Klara and Lisa, chill, watch a movie and get a tan. ;-) Tomorrow will be an early one again, will shoot one thing and then a meeting and an event at night. It’s just to keep going now before summer, even if my body is so tired. Hope you guys have a cozy night and I’ll talk to you tomorrow. Now it’s cozy night coming up! <3

19 reaktioner på “WHITE SAND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.