NIGHT PANCAKES

janni-deler-femimalDSC_5915 copy
janni-deler-femimal-pancakesDSC_5971 copy

Last time at Fitness festivalen with Femimal, this time I couldn’t make it…

I helgen var det ju fitnessgalan här i Stockholm, förra eventet som var i Göteborg var jag med och supportade och jobbade med Femimal-tjejerna. Tycker det är grymt kul att vara på events där man får träffa några av er, snacka och se vilka ni är. :-) Blir alltid lika glad när ni kommer fram, jag får ju då ett ansikte på vilka ni är som följer mig här varje dag. Den här helgen kunde jag inte vara med på Fitnessgalan, Nelly-festen kändes som något jag inte kunde missa men nästa gång det är något liknande ska jag absolut vara med i Femimal-montern. Så ikväll ska jag laga mitt all time favorit-kvällsmål… Shake-n-make från Femimal, vet inte hur många burkar av det jag ätit upp redan haha! Ni hittar den här! Ska bli skönt att sova och vakna upp till en ny vecka med massa kul, ska till både London och Monaco. Puss hjärtan, ha en mysig kväll! <3

//This weekend was the fitness gala here in Stockholm, I worked with the Femimal girls at the last event in Gothenburg. I really like to be on those events where I get to meet you guys, talk to you and see who you are. :-) I always get so happy when you come up to me, then I can get a face on some of you who follow me here every day. This weekend I couldn’t join them on the event, the Nelly-party felt like something I couldn’t miss but next time I will for sure be there in the Femimal-box. Instead I will make my all time favorite night snack… Shake-n-make from Femimal, don’t know how many boxes of that I already finished haha! You’ll find it here! Will be nice with some sleep and to wake up to a new week with lots of fun, will go to both London and Monaco. Hugs babes, have a cozy night! <3

6 reaktioner på “NIGHT PANCAKES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.