GET PUMPED

Janni_Reebok_Part3_5
Janni_Reebok_Part3_2
Janni_Reebok_Part3_6
Janni_Reebok_Part3_4
Janni_Reebok_Part3
Janni_Reebok_Part3_3

Jacket here!/ Top here!/ Tights here!/ Shoes here!   -All from Reebok  (adlinks)   Photos: Rami Hanna

Träningssöndag! Eller det var planen, men har fått nackspärr efter all headbanging på poolpartyt… Sjukt men sant haha! Tror alla resor senaste tiden och tid framför datorn väger in också, måste börja ta hand om min lilla kropp på riktigt nu. Hade planerat ett träningspass idag men kände att nacken gör lite för ont idag så ska ta en långprommis med Klara sen. Ska träna imorgon igen, längtar efter träningsvärk nu! Här är iallafall min tredje look för Reebok och samarbetet med Stadium, de här sporttopparna alltså. Så snygga! Pratar med Jon i telefon nu som är i Spanien, längtar ihjäl mig dit. Vi är ju alltid där på somrarna, ska bli skönt med lite rutiner. Morgonpromenader och träning, sol och god mat. Inte så långt kvar nu! :-) Tränar ni idag? Eller är det slappar-söndag? Kram!

//Workout sunday! Well that was the plan, but I got a sore neck after all the head bangning at the poolparty… Sad but true haha! Think all the traveling lately and time in front of the computer adds on to that too, need to take care of my little body for real now. Had a workout planned for today but I felt that my neck is a bit too sore so I will go for a long walk later with Klara. Will go for it tomorrow instead, really want that sore muscle feeling now! Anyway here’s my third look for Reebok and the collab with Stadium, these sports bras though. So nice! Talking with Jon on the phone right now and he’s in Spain, really miss that place. We’re always there during the summer, can’t wait for some routines. Morning walks and training, sun and good food. Not too long left! :-) Are you working out today? Or is it lazy-sunday for you? Hugs!

14 reaktioner på “GET PUMPED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.