LITTLE BLACK DRESS

janni-deler-lbdDSC_3131-Redigera
janni-deler-lbdDSC_3118-Redigera
janni-deler-lbdDSC_3120-Redigera 2
janni-deler-lbdDSC_3108-Redigera copydddd
janni-deler-lbdDSC_3110-Redigera

Glitter earrings/ Nelly jacket (here!)/ Nelly dress/ Chanel bag/ River Island shoes (here!)  -adlinks

Oj vad sent det blev! Började prova kläder inför London och Monaco sen var klockan nästan 22 helt plötsligt… Jaja, har snart packat klart iallafall så det är skönt. Brukar alltid packa dagen innan men ska göra lite saker imorgon också så lika bra att börja. :-) Här är iallafall min look från Ibiza-kvällen, älskar klänningen men kunde inte hitta den. Kanske kommer en påfyllning snart! Vet inte om ni kommer ihåg men jag har fotat en outfit här förut, på exakt samma ställe. Förra gången vi var på Ibiza bodde vi ju på samma hotell, gillar verkligen det stället. Poolområdet, fina rum, nära stranden och den fina utsikten från taket där solnedgången är crazy. Nä nu ska jag käka lite riskakor med avocado, sen sova tror jag. Hörs imorgon hjärtan, sov så gott! <3

//Wow time flies! Started to try clothes for London and Monaco and all of a sudden it was almost 10 pm… Well well, almost done packing now so that’ nice. Usually always pack the day before I go but I have some plans tomorrow too so it’s nice to start. :-) Anyway here’s my look from the Ibiza-night, love this dress but I couldn’t find it. Maybe they will have a refill soon! Don’t know if you remember but I shot an outfit here before, at the exact same spot. Last time we were in Ibiza we stayed at the same hotel, really like that place. The pool area, nice rooms, close to the beach and the lovely view from the roof with the crazy sunset. Craving some rice cakes with avocado now so I’m gonna make that, then get some sleep I think. Talk tomorrow sweeties, sleep tight! <3

25 reaktioner på “LITTLE BLACK DRESS”

 • Kristina says:

  I was soooo loooking forward to this outfit. It looks amazing!!! Lovely make up, great dress and the jacket. I actually love ur hair-did u do smt with it?

  • Janni says:

   Thanks babe, makes me happy! :D Haha, I was in the pool all afternoon and then a quick shower so nothing special except that. ;-) Hugs!

 • antonia says:

  you look so amazing babe!!!!! SOOO SOOO sick beautiful!!! and your dress is so wonderful. do you think you could let us know if its back in stock? i dont know maybe nelly could let you know and you let us know? that would be so wonderful because i now a lot are interested in this dress :)) or do you remember from which collection/brand it was?
  also, kinda awkward but whatever, have to say your breasts look so fantastic and real. since you have us a few close ups of your decollete i just noticed it how real they look, if you wouldnt had been so open about it, i would have never ever thought that they are “fake”. :)
  i could go on and on talking about how beautiful you are but i dont wanna bore you haha, i just love everything about this outfit and about you <3 <3 <3

  • Janni says:

   But oh you, always so sweet!!! <3 I will try to let you know, promise to do my best! It's from Nelly's own brand. Haha, thanks cutie! Biggest hug! <3

 • missiriis says:

  <3 wow!!!

 • Johanna says:

  Den lilla svarta funkar alltid! Så himla snygg är du! :)

 • Diana says:

  You look beautiful!

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Mari says:

  Svart funkar alltid. SÅ snyggt =)

 • A says:

  Wawawooooom! Babe you’re just rocking this dress :) xx, A

 • Ronja says:

  Du är så vacker!

 • Linnea says:

  Så fina bilder! Jag gillar verkligen looken :)

 • Jacqueline says:

  Very beautiful! What is the name of the hotel?

 • Jemina says:

  Hej! Måste bara kommentera och säga att har följt din blogg nu sedan er NellyEpicSpring resa (förstår inte ens hur jag missat den tidigare??) och den är så bra! Skönt med en design där texten också spelar roll så den inte är för liten, då blir man bara ointresserad haha… fast bilderna är ju bäst! Undrar en grej, t.ex. i detta och Brandy melville event inlägget har du sån klänning/top att jag började fundera hurdan bh du har. Eller skippar du bara bh när det kommer till klänningar osv? Finns jätte fina plagg i butikerna men man vill ju inte köpa dem om de har en väldigt stor urringning och så har man ingen passande bh…

  • Janni says:

   Tack fina du!! Blis superglad. :-) Jag har faktiskt ingen bh under då… Tycker det är skönare/snyggare utan! Kram <3

 • daniela says:

  WOW vad snygg du är!!

 • Anna says:

  Hej. Kan du inte länka till klänningen? :) hittar den inte på Nelly!

  • Janni says:

   Den har kommit in nu, den fanns inte inne när jag hade den men kolla Nellys hemsida! :D Kram!

 • Ebba says:

  Hej Janni! Jag har en personlig fråga till dig som går snabbt men hittar inte din email någonstans. Skulle du vilja skicka iväg ett mail till mig hade du vart gullig?

  Med vänlig hälsning, Ebba

 • Pretty dress! What hotel did you stay at?
  Best,
  Emily

Leave a Reply

Your email address will not be published.