BEACH DREAMIN’

1_MG_0485-Edit - Photo by Fabian Wester
2_MG_0499-Edit - Photo by Fabian Wester
4_MG_0505-Edit - Photo by Fabian Wester
3_MG_0500-Edit - Photo by Fabian Wester

Old glasses from Choies.com and kimono from Zara in Bali. Soon heading to the beach again!

Good morgon på er hjärtan! Hur mår ni? Jag mår så jäkla bra, känner mig riktigt pepp på allt just nu. Tänkte ge er lite av den feelingen här idag. :-) Jag håller på och rensar min dator, Fabian ska hjälpa mig att blåsa den helt så den blir som ny. Hittade lite bilder då som Fabbe tog i Bali. Alltså hur mycket bilder har jag gömt som jag glömt? Anyway, imorgon ska jag till London och sen Monaco. Ska bli så underbart och kul! Lite beach igen… Jag och Jon pratar om att göra en långresa efter sommaren, ja vi reser ju tydligen inte tillräckligt som det är haha! Vi planerar iallafall Nya Zeeland och Australien för skidåkning(!) och sen åka till Mexico, Bali eller Hawaii. Vi ska planera lite mer i sommar men så ser planerna ut nu iallafall i slutet av Augusti. Får ta med Fabbe så han vi kan skapa lite magi när det kommer till bilder. Nu ska jag ta en prommis, behöver bli av med lite energi. Puss!

//Good morning loves! How are you? I feel so freaking good, really stoked on everything at the moment. I hope I can give some of that feeling to you guys here today. :-) I’m cleaning out my computer, Fabian will help me make it like new. Found some pics Fabbe shot in Bali. Wonder how many pictures I have hidden that I totally forgot about? Anyway, tomorrow I’m heading to London and then Monaco. Will be so amazing and fun! Some beach time again… Me and Jon are talking about doing a long trip after summer, well apparently we don’t travel enough already haha! We plan to go to New Zeeland and Australia to ski(!) and then go to Mexico, Bali or Hawaii. We’ll plan some more this summer but that’s our plan at the moment for the end of august. Have to bring Fabbe so we can make some magic with pictures. Time for a walk to get some energy out of my body. Hugs!

21 reaktioner på “BEACH DREAMIN’”

Leave a Reply

Your email address will not be published.