HAPPY MOMENTS

janni-deler-DSC_2856
_Y8B5638
janni-deler-nelly-pool-partyDSC_3090
janni-deler-nelly-pool-partyDSC_3098
janni-deler-nelly-pool-partyDSC_3074
janni-deler-nelly-pool-partyDSC_3045
janni-deler-nelly-pool-partyDSC_3073

Find my bathing suit here!

Har ju så mycket bilder från poolfesten, sorry om ni är trötta på dom? Haha! Drömmer mig tillbaka lite idag och längtar efter Jon, soligt och härligt väder här hemma så då blir jag sugen på mer pooltid. :-) Många av er frågade om baddräkten så nu hittar ni den under länken. Kimonon verkar vara slut däremot, hittar den inte på hemsidan… Haft en riktigt effektiv dag, älskar det! Inspelning, fotat, lunchat med Lindex-tjejerna och sen fikat med Hannah. Hon ska hjälpa mig att sätta ihop en träningsplan som funkar med mitt knasiga liv, känner att jag inte kan försöka träna på ett sätt som gör det jobbigt och krångligt när jag reser. Är så glad över att ha så grymma tjejer runt omkring mig som vill hjälpa mig. Guld värt! <3 Nu ska jag ta tag i mailen, hörs ikväll!

//Have so many pictures from the pool party, sorry if you’re tired of them? Haha! Dreaming back today and miss Jon, sunny and nice weather at home today so I’m getting in the mood for some more pool-time. :-) A lot of you asked about my bathing suit so now you’ll find it under the link. The kimono on the other hand seems to be out of stock, can’t find it on the website… Had a really effective day, love it! Shot a video, took some pics, had lunch with the Lindex ladies and then a date with Hannah. She’s helping me making a workout plan that actually works with my crazy life, feel that I can’t try to train in a way that makes it hard and tricky when traveling. I’m so glad to have so amazing girls around me that want to help. Really appreciated! <3 Time to dig in to my email, talk tonight!

13 reaktioner på “HAPPY MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.