TRAVEL LOOK

janni-deler-travel-lookDSC_3490
janni-deler-travel-lookDSC_3513
janni-deler-travel-lookDSC_3499
janni-deler-travel-lookDSC_3520
janni-deler-travel-lookDSC_3532
janni-deler-travel-lookDSC_3494

RayBan glasses/ LXLS jacket (here!)/ Old top/ NYDJ jeans/ Céline bag/ Jeffrey Campbell shoes

Hello from London! Känns så otroligt härligt att vara tillbaka, kom hit till en stor sol och blå himmel. Händer inte så ofta. ;-) Jag och Lisa käkade en snabblunch och sen gick vi till River Islands flagship-butik för att välja outfit för ikväll. Vi ska på middag på sushi samba och sen är det fest med River Island. Ska bli superkul! Många av er har frågat om reseoutfits så jag tänkte försöka visa det lite oftare, såhär reste jag idag. Gillar att åka i bekväma kläder men ändå inte mjukisar, den här resan var ju inte så lång men man ska ändå sitta i en ganska oskön position ett tag. Jag gör det iallafall, alltid halvt liggande med knäna vilandes på stolen framför. Bästa sättet haha! Nu ska jag ta en dusch och sen börja svida om, tidig middag ikväll och det är vi glada för då vi ligger en timme efter svensk tid. Får se om jag hinner säga hej sen eller om vi hörs imorgon, puss hjärtan! <3

//Hello from London! Feels so good to be back, arrived to a huge sun and blue sky. Doesn’t happen that often. ;-) Me and Lisa had a quick lunch and then we went to River Islands flagship store to pick out an outfit for today. We’re going for dinner at Sushi Samba and then party with River Island. Will be fun! A lot of you have asked about travel outfits so I thought I would start showing that a bit more often, so this was my travel look for today. Like to go in comfy clothes but not sweatpants, this trip wasn’t that long though but you’re still sitting in an uncomfortable position for a while. At least I do, always laying down with my knees on the seat infront of me. The best way haha! Time for a shower and change of clothes, early dinner tonight and we’re happy about that since we’re one hour behind swedish time. Will see if I have time to say hi again or if I’ll talk to you tomorrow, hugs babes! <3

6 reaktioner på “TRAVEL LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.