PHOTO BOOTH

Foto 2015-05-14 00 07 14

Me and Limpan in the photo booth last night, we obviously thought it was just 3 pictures to be taken…

God morgon från hotellsängen, åh vad jag sov bra inatt! Hade en superkväll igår, vet inte hur många som följer mig på snapchat (jannideler) men där fick ni se vilket ställe vi åt middag på och utsikten från kvällen. Vi åt på Sushi Samba som var sjukt gott! Visar bilder därifrån sen. :-) Efter en grym middag åkte vi till Madison roof top för lite fest och drack drinkar, hängde och dansade. Det fanns fotobås och jag älskar ju det så vi var tvungna att ta några såklart, men vi trodde det var 3 bilder som skulle tas… Hahaha, chocken när blixten slog på den sista men jag tyckte det blev lite kul. Nu ska jag möta Lisa för frulle, sen ska vi ut och spana in butiker och luncha med mina vänner som bor kvar här innan vi åker mot flygplatsen och Monaco! Ha en mysig dag babes så hörs vi sen! <3

//Good morning from the hotel bed, oh I slept great this night!! Had a super fun night last night, don’t know how many of you follow me on Snapchat (jannideler) but there you got to see the place we had dinner at the the view for the night. We had dinner at Sushi Samba and it was so good! Will show you pics later. :-) After a great dinner we went to Madison roof top for some party and had drinks, hung out and danced a little. They had a photo boot and I just love that so we had to take some of course, but we thought it was just 3 pics to be taken… Hahaha, we got so chocked when the last flash went off but I thought it looks funny. Now I’m meeting up Lisa for some breakfast, then we’re heading out to check out some stores and have lunch with my friends who still lives here before we head to the airport and Monaco! Have a cozy day babes, talk to you later! <3

7 reaktioner på “PHOTO BOOTH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.