SNACK ATTACK

janni-deler-snack-attackDSC_3366
janni-deler-snack-attackDSC_3377

After workout yesterday, love the fact that it’s so bright out!

Good morgon! Nu ska vi åka mot LONDON, woohoo! :D Älskar att det är så ljust ute på morgonen, speciellt när man ska tidigt till flygplatsen. Samma sak på kvällarna, dagen blir så mycket längre. Igår körde vi ju ett träningspass på Sats, det var helt sjukt. Så otroligt häftig träning, kändes inte ens som ett pass förutom att svetten rann… Tog en promenad hem efter det och packade i ordning det sista. Färgglada skor som matchar mitt färgglada snack efter träningen. Har fått prova Skyr, massa protein i och den här finns utan tillsatt socker (stevia istället). Jag älskar ju snacks (haha!) och speciellt efter träning. Äter minst 5 gånger om dagen. Nu vet ni det också, nu är det dags att åka. Hörs i London! PUSS!

//Goood morning! Now we’re going to LONDON, woohoo! :D Love the fact that it’s so bright out in the morning, especially when you’re going to the airport early. Same thing at night, the day feels so much longer. Yesterday we did that workout at Sats, it was just crazy. Such a cool way to train, didn’t even feel like working out except the sweat that was pouring… Took a walk home after that and packed up the last things. Colorful shoes to match my colorful snack after workout. I’ve gotten to try Skyr, lots of protein and this is now available with no added sugar (stevia instead). I love snacks (haha!) and especially after workouts. I eat at least 5 times a day. Now you know that too, time for us to go. Talk to you in London next time! HUGS!

16 reaktioner på “SNACK ATTACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.