PASTEL BLUE

jannideler-rixpacha

All dressed in River Island!

Den här västen alltså… Direkt när jag såg färgen så visste jag vad jag skulle ha på mig! Väskan har jag letat efter så länge och nu hittade jag den äntligen i en färg jag ville ha. :-) Skorna ska vi inte ens börja prata om. Perfektion! När vi skulle in på middag så fotade vi av innan lite snabbt, ljuset var helt magiskt. Lite bilar som störde men jag gillar det! Blåsigt var det också men tyckte det gav lite liv till bilderna haha! Nu är vi påväg igen, var riktigt kul att hänga i London en snabbis igen. Får komma tillbaka snart fast lite längre nästa gång. Säger samma sak varje gång jag varit här men på något konstigt sätt blir det alltid en endags-trip. Nu – Monaco, strand och sool! Puss hjärtan!

//This vest though… When I saw the color of it I knew straight away what I was wearing for the night! I’ve been looking for that bag for so long and now I finally found it in the right color. :-) And don’t even get me started on the shoes. Perfection! We shot this when we were heading for dinner, the light was just magic. Some cars that was in the way but I like it! Windy too but I thought it gave the pics some extra haha! Now we’re on our way again, it was so much fun to hang out in London again for a quicky. Have to come back soon but stay for a while longer next time. Say the same every time I’ve been here but some how I always go for a one day trip. Now – Monaco, beach and suun! Hugs babes!

46 reaktioner på “PASTEL BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.