MONACO MORNING

janni-deler-monaco-morningDSC_3670
janni-deler-monaco-morningDSC_3579
janni-deler-monaco-morningDSC_3666

Morning walk in Monaco, feels so good to be back!

God morgon från Monaco! Åh vad skönt att vara tillbaka… Vi vaknade och tog en skön morgonprommis vid vattnet, det finns verkligen inget bättre sätt att starta dagen på. Vi kom hem och käkade frulle på balkongen och nu ligger vi och slappar. Ska byta om och röra oss ner mot stranden snart. Vi kom fram hit igårkväll, kollade serie och var vakna alldeles för sent. Ska bli skönt att vara här några dagar, fota massor och njuta lite. :-) Imorgon kommer Jon hit också, längtar efter honom! Hoppas ni får en skön dag så hörs vi sen babes, puss på er!

//Good morning from Monaco! Oh it feels so good to be back… We woke up and took a nice morning walk by the water, there’s for sure no better way to start the day. We got back home and had breakfast at the balcony and now we’re just taking it easy. Will change soon and head down to the beach. We arrived last night, watched some series and stayed awake way too long. Feels so good to be here for a few days and shoot a lot of pics and just enjoy it. :-) Jon will come down tomorrow too, miss him! Hope you guys will have a great day and I’ll talk to you later, hugs!

10 reaktioner på “MONACO MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.