Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:50 | May 17, 2015

WHITE SHIRT

jannideler-whiteshirt janni-deler-white-shirtDSC00412janni-deler-white-shirtDSC00408janni-deler-white-shirtDSC00421 janni-deler-white-shirtDSC00410janni-deler-white-shirtDSC00390janni-deler-white-shirtDSC00404

Shirt and belt from Lindex/ Chanel bag/ Giuseppe Zanotti shoes

God morgon! Vi åkte till Cannes igår, käkade middag och festade lite. Hade riktigt kul! :D När vi kom fram var ljuset helt magiskt så vi var tvungna att fota. Körde på en ganska avslappnad look men spiceade till det med lockigt hår och mina favoritklackar. Ska visa er hur jag gjorde håret sen, gick riktigt snabbt. Kul att åka till Cannes för middag, det är det jag älskar när man är här. Man kan åka 30 min i bil (ungefär) och hamna på helt andra ställen men ändå ha nära hem. Nu ska jag försöka få med mig gänget till stranden och hoppa i vattnet, finns inget bättre när man är lite halvtrött efter gårdagen. PUSS!

//Good morning! We went to Cannes last night, had dinner and partied. Had so much fin! :D When we arrived the light was just magical so we had to shoot. Went for a pretty relaxed look but spiced it up with curly hair and my favorite heels. Will show you how I did my hair later, went super quick. Fun to go to Cannes for dinner, that’s what I love by being here. You can drive 30 min (approximately) and end up in a completely different place but still close to home. Now I’ll try to get the other ones to the beach and jump in the water, there’s nothing better when you’re a bit tired from last night. HUGS! 


32 kommentarer33 kommentarer om “WHITE SHIRT”

  Så snyggt! Janni kan inte du ha en frågestund igen och svara på frågorna i en film kanske? :D

  Reply

  Svarar alltid på era frågor här i kommentarsfältet men jag kan kolla på det lite längre fram. :-) Kram!

  Reply

  Hej Janni!! Jag ska köpa ny kamera så jag undrar vilken kamera du fotar med? Du är så fin!! Kram

  Reply

  I love your heels!

  Fashion blogger, freelance stylist and photographer, interior designer, photo model and music production student. Check out my fashion blog http://letucc.blogspot.com/ Great and big things are coming!

  Reply

  TAACK Janni för en härlig blogg! Jag har länge beundrat ditt fina guldhalsband. Jag undrar vart du köpt det eller om du vet någon affär som säljer liknande smycken! Det skulle vara en fantastisk present till min syster på hennes examen! Ha en fin söndag! Kram Julia

  Reply

  Hej fina du och tack! <3 Det halsbandet har jag designat själv, en tjej som heter Elisabeth Bredbacka har tillverkat det. :-) Kram!

  Reply

  WOW! How flawless you are! What is your secret? :) This shirt dress is just PERFECT, i want it!!! What size do you wear? Is it transparent? Thank you for your answer an keep being beautiful please <3

  Reply

  Haha thanks babe! <3 It's a bit transparent, but not too much I think. :-) I have size S! Hugs!

  Reply

  There’s such a magical light in these photos, and you look so pretty, Janni! If you have time to get to know other parts of Côte d’Azur as well, I recommend taking at least a day trip to either Saint Tropez or Antibes, they’re both such cute places.

  Sending you love from Helsinki! ♥ http://www.arcticvanilla.com/

  Reply

  Thanks babe! <3 Oh I love St Tropez, went there once last summer! Hugs <3

  Reply

  hey!
  You are in distance relationship with your boyfriend right! so How long break you usually have ?

  Reply

  Yes, sometimes since we both travel so much. It’s totally different from time to time, but sometimes a week and sometimes 3 weeks. Hugs!

  Reply

  men lägg ägg! att du kan gå runt såädr och va så läcker. här har det spöregnat hela dagen!! *litt bitter*

  Reply

  SOOO SOOO magical!!! you look absoultly fantastic since the past days…maybe cuz you are more relaxed and happier so your eyes shine more!? i dont know but you look stunning!
  gonna order the shirt/dress now. did you buy xs or s? i am not sure since i kinda want it to fall casual and not so tight i am not sure with which size i should go for?! <3

  Reply

  Naw sweetheart, thank you so much! <3 I bought it in S, I wanted it over sized like this. :-) Hugs!!

  Reply

  Så fina bilder! Jag gillar verkligen looken. Och du är så sjukt snygg :)

  Reply

  Hej! Du är så fin! Den outfiten är verkligen fulländad!
  Vet du om klänningen finns online eller i butik fortfarande? Kan inte hitta den på webben

  //c.

  Reply

  Hej Janni! Supersnyggt skärp, hur länge sedan köpte du det?

  Reply

  Inte så länge sedan! :-) Borde finnas kvar! Kram <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här