WHITE SHIRT

jannideler-whiteshirt
janni-deler-white-shirtDSC00421
janni-deler-white-shirtDSC00410
janni-deler-white-shirtDSC00390
janni-deler-white-shirtDSC00404

Shirt and belt from Lindex/ Chanel bag/ Giuseppe Zanotti shoes

God morgon! Vi åkte till Cannes igår, käkade middag och festade lite. Hade riktigt kul! :D När vi kom fram var ljuset helt magiskt så vi var tvungna att fota. Körde på en ganska avslappnad look men spiceade till det med lockigt hår och mina favoritklackar. Ska visa er hur jag gjorde håret sen, gick riktigt snabbt. Kul att åka till Cannes för middag, det är det jag älskar när man är här. Man kan åka 30 min i bil (ungefär) och hamna på helt andra ställen men ändå ha nära hem. Nu ska jag försöka få med mig gänget till stranden och hoppa i vattnet, finns inget bättre när man är lite halvtrött efter gårdagen. PUSS!

//Good morning! We went to Cannes last night, had dinner and partied. Had so much fin! :D When we arrived the light was just magical so we had to shoot. Went for a pretty relaxed look but spiced it up with curly hair and my favorite heels. Will show you how I did my hair later, went super quick. Fun to go to Cannes for dinner, that’s what I love by being here. You can drive 30 min (approximately) and end up in a completely different place but still close to home. Now I’ll try to get the other ones to the beach and jump in the water, there’s nothing better when you’re a bit tired from last night. HUGS! 

33 reaktioner på “WHITE SHIRT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.