Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:45 | May 17, 2015

CURLY HAIR

janni-deler-curly-hairDSC_3653 janni-deler-curly-hairDSC_3666janni-deler-curly-hairDSC_3671janni-deler-curly-hairDSC_3693 janni-deler-curly-hairDSC_3713 janni-deler-curly-hairDSC_3717 janni-deler-curly-hairDSC_3732

Curled with a tool from Rapunzel, find it here!

För ett tag sedan så fick jag ju håret lockat och jag gillade det massor, tycker det blir annorlunda och kul. Jag vill att det ska gå snabbt och det ska vara enkelt. Jag har fått prova den här locktången från Rapunzel, direkt när jag såg den så tänkte jag att jag ska göra samma “krull” som förut haha! Den är riktigt liten så den får plats i en liten resväska, blir varm snabbt och det tar mig inte mer än 10 minuter att locka hela håret såhär, då har jag ganska tjockt hår. Börjar med att ha i värmeskydd, delar upp håret i två delar (över och under), sen tar jag hälften på varsin sida. Jag lägger smala slingor runt tången som på bilderna, jag gör alltid lockarna ut från ansiktet. Sen lockar jag allt och borstar ut det när jag är klar med hela håret, sprayar lite och sen är det krull! Jag trivs riktigt bra i det faktiskt, kommer nog börja ha såhär ibland. :-) Vad tycker ni? Passar jag i det? <3

//A while ago I got my hair curled and I liked it a lot, think it’s a bit different and fun. I want it to go fast and to be easy to make. I’ve gotten to try this tool from Rapunzel, straight when I saw it I thought I wanted to do the same “afro” as before haha! It’s really small so it fits in a small travel bag, gets warm quick and it doesn’t take me any longer than 10 minutes to do my entire hair, and my hair is pretty thick. Start with heat protection, have the hair in two parts (upper and under), then I split it in two for each side. I take a small amount of hair around the tool as in the pics, I always make them out from the face. Then I curl it all and brush it out when I’m done with the entire hair, spray it a bit and then it’s afro! I really like it, think I will start doing this more often. :-) What do you think? Does it suit me? <3


15 kommentarer15 kommentarer om “CURLY HAIR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Like it! :-) Is it a infrared curling iron?
  Think I like straight hair better though… But maybe it’s because that’s what I’m used to see haha!
  XXX

  Reply
 • Oh I actually don’t know. :/ Hugs!

  Reply
 • Hey Janni! Love your blog, but I really want to know how you upload full size photos on your Instagram?:-) I have a blog myself and really bugs me that I have to crop my pics on Instagram.. Hope you can help! :)

  Reply
 • I always crop my pics on Instagram too. :-) Hugs!

  Reply
 • Really nice hairstyle !
  Curls look so good on you :))
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

  Reply
 • Vad fint det blev vad roligt att du visar hur du lockar håret :-D

  Reply
 • Super fint blev håret! Vad brukar du använda för produkter till håret innan du lockar?

  Kram!!

  Reply
 • Olika men jag gillar maroccan oil och sen någon slags heat protection, har lite olika i Sthlm, Monaco och Marbella så ingen favorit. :-) Kram!

  Reply
 • Looks lovely!

  Reply
 • Så snyggt! Jag tycker att du verkligen passar i det :)

  Reply
 • Det passar du fantastiskt bra i! F L A W L E S S!

  Reply
 • So pretty!
  Love your hair color as well,

  Xx

  http://cierramais.blogspot.com/

  Reply
 • Hej Janni!
  Jag tycker ditt halsband som du har på de här bilderna är så himla fint och undrar vart det kommer från? :)
  Gillar din blogg jättemycket! Alltid superfina bilder! :)

  Reply
 • Det har jag designat själv, en tjej som heter Elisabeth Bredbacka har tillverkat det. :-) Tack och stor kram!

  Reply
 • Riktigt snyggt!! Passar dig perfekt :) önskar jag också fick till mitt hår sådär!

  Reply