BEACH FOOD

janni-deler-beach-foodDSC_3700
janni-deler-beach-foodDSC_3683
janni-deler-beach-foodDSC_3696
janni-deler-beach-foodDSC_3677
janni-deler-beach-foodDSC_3673

Our lunch spot, right on the beach.

Nu känner jag mig utvilad och rastlös, något jag inte gjort på flera månader känns det som. Igår åt vi lunch på den här stranden som ligger precis framför lägenheten, färgen på vattnet är helt galen… Vi beställde in varsin ceasar sallad och cola, njöt och snackade livet. Så glad över att jag träffat Lisa, vi har så otroligt kul ihop och är väldigt lika när det kommer till massa saker. Glad för det! <3 Idag utökade vi crewet med Jon, haft en superhärlig dag. Nu sitter vi i valet och kvalet om vi ska dra in till Cannes för lite party, vi är peppade och det är ju filmfestival. Haha, vi får se! Hoppas ni har en skön lördag, puss hjärtan! <3

//Now I feel rested and restless, something I haven’t felt for the last couple of months. Yesterday we had lunch at this beach that’s placed straight in front of our apartment, the color of the water is just crazy… We ordered ceasar salads and coke, enjoyed and talked about life. So glad that I’ve met Lisa, we have so much fun together and are so alike when it comes to a lot of things. Happy for that! <3 Today our crew expanded with Jon, have had a great day. Now we’re thinking about going to Cannes for some party, we’re in party mode and it’s the film festival. Haha, we’ll see! Hope you guys have a great saturday, hugs babes! <3

16 reaktioner på “BEACH FOOD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.