BRIGHT COLORS

janni-deler-bright-colors-chanelstore-monacoDSC_4052-Redigera
janni-deler-bright-colors-chanelstore-monacoDSC_4036
janni-deler-bright-colors-chanelstore-monacoDSC_3995
janni-deler-bright-colors-chanelstore-monacoDSC_4029
janni-deler-bright-colors-chanelstore-monacoDSC_4090
janni-deler-bright-colors-chanelstore-monacoDSC_4023
janni-deler-bright-colors-chanelstore-monacoDSC_4107

RayBan glasses/ Top from Spain/ Make Way skirt (here!)/ Old bag/ River Island shoes

Alltså ljuset här… Allt blir så fint! :-) En somrig look som jag älskar, ljusa färger som smälter ihop. Har varit och spanat in en väska som jag kanske ska slå till på, har så otroligt svårt att bestämma färg bara… Jag har ju mest färgglada väskor så borde köpa en som är lite mer “neutral”, men när jag väl står där i butiken så lutar det alltid åt en färgglad. Vi får se helt enkelt, måste bestämma mig idag haha! Jag är faktiskt riktigt dålig på att unna mig själv fina saker, nu när jag haft en så intensiv jobbperiod så känner jag att det är dags. Jobbar med en del saker som ni inte vet om ännu, men snart kommer ni få veta mer! Nu ska vi fortsätta njuta av att vara här, hörs ikväll. <3

//The light here… Everything looks so nice! :-) A summery look that I love, bright colors that melts together. Have been checking out a bag I think about getting, have such a hard time deciding the color though… I mostly have colorful bags so I should go for a more “neutral” one, but when I’m in the store I always want the colorful one. We’ll see, need to decide today haha! I’m actually really bad at treating myself with nice things, now when I’ve had such an intense work period I feel it’s about time. I work with a few things that I can’t tell you about yet, but soon you’ll get to know more! Now we will continue to enjoy being here, talk tonight. <3

48 reaktioner på “BRIGHT COLORS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.