STRIPES

janni-deler-stripes-bootsDSC_4197
janni-deler-stripes-bootsDSC_4229
janni-deler-stripes-bootsDSC_4204
janni-deler-stripes-bootsDSC_4195 kopia
janni-deler-stripes-bootsDSC_4242
janni-deler-stripes-bootsDSC_4191
janni-deler-stripes-bootsDSC_4207

RayBan glasses/ Lindex dress/ Phillip Lim bag/ Jeffrey Campbell shoes

Här kommer dagens randiga look, och den nya väskan… :-) Kändes som sommar i Sverige idag så det blev halvt barbent, äntligen! Har börjat gilla den här längden på klänningar, den här kändes avslappnad men ändå fin. Har haft fullt upp idag, filmade hela förmiddagen och sen fixat massor inför gumball. Hann iallafall sätta mig ner en timme och få naglarna fixade, gjorde en ljus och fin färg. Kan visa er sen! Nu har vi precis käkat middag, Jon lagade toast skagen och lax med sötpotatis. Mina favoriträtter, han vet vad han ska laga hehe. Nu ska vi slå på en film och jag ska stänga ner datorn, är alldeles för dålig på att stänga av på kvällarna. Kan sitta och pilla med bilder och fixa med annat i evigheter! Ha en mysig kväll bästa ni, stor puss!

//Here’s today’s striped look, and the new bag… :-) Felt like summer in Sweden today so I had half bare legs, finally! I’ve started to like this length on dresses, this one feels relaxed but still nice. I had a busy day today, did a video recording all day and then got a lot done before gumball. At least I had time to sit down for an hour to get my nails done, did a bright and nice color. Will show you later! Now we just had dinner, Jon made toast skagen and salmon with sweet potatoes. My favorite dishes, he knows what to cook hehe. Now we’re watching a movie and I will close down my computer, I’m way too bad at that in the night. Can spend hours on editing pictures and other stuff! Have a cozy night sweethearts, big hug!

22 reaktioner på “STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.