TOUGH IS BEAUTIFUL

Checking out some Reebok clothes in the Stadium store!

God morgon! Hur mår ni? Här kommer en liten film vi spelade in nyss i Stadium-butiken i Sthlm. Jag kollade in massa härliga Reebok-kläder och nu är jag helt redo för sommaren och massa träning! :-) Jag längtar så mycket till Spanien nu och bra rutiner, det är så svårt när man inte är på samma ställe. I Monaco gick vi ju morgonpromenad varje morgon och det är verkligen bästa sättet att starta morgonen på. Vill ni kicka igång sommaren med lite nya träningskläder från Reebok så kolla på filmen och svara på hur många sporttoppar jag håller upp i filmen. Skriv svaret med en motivering varför du ska vinna i det här inlägget, glöm inte att skriva med mailadressen så jag kan kontakta vinnaren. Man vinner ett presentkort på Stadium på 5 000 sek och tävlingen avslutas den 29e maj! Lycka till babes <3 Nu ska jag fortsätta jobba här på kontoret, PUSS!

//Good morning! How are you? Here’s a short movie we recently recorded in the Stadium store here in Sthlm. I checked out a lot of Reebok clothes and now I’m so ready for the summer and lots of training! :-) Can’t wait to go to Spain and have some normal routines, it’s so hard when you’re not in the same place. In Monaco we took morning walks every morning and it’s for sure the best way to start the morning. If you want to kick start the summer with some new training clothes from Reebok so check out this movie and answer the question how many sport bras am I holding up in this movie. Comment you’re answer and why you should win under this post, don’t forget to write your email address so I can contact the winner. You can win a gift card on Stadium worthy 5 000 sek and the competition is finished may 29th! Good luck babes <3 Time for me to continue work here in the office, HUGS!

243 reaktioner på “TOUGH IS BEAUTIFUL”

 • Gabriella says:

  Åh va roligt med en tävling skulle vara kul att vinna såklart haha. 6 st toppar inräknat sportbharna får jag det till :) Jag skulle jätte gärna vilja vinna så jag kan uppgradera min garderob med träningskläder så man får motivation! Jag väntar mitt andra barn och har aldrig varit någon träningsmänniska men jag hoppas att jag får tillräckligt mycket motivation (som man får mycket av att läsa din blogg!) så jag också kan få massa energi att göra mer hälsosamma val både vad gäller mat och att börja träna så man orkar mer i vardagen också. Ha de bra!

  • Shahin Paknejad says:

   Jag skulle jätte gärna vilja vinna värde checken då jag behöver shoppa sort kläder till sommaren….

  • johan says:

   2 st sporttoppar håller du upp.
   Att vinna skulle vara så kul för det första blir det en bra anledning till att hålla igång sin träning och känna sig bekväm. För det andra Hade det varit en fin överaskning till min kära sambo att få möjligheten att ge henne något extra fint träningsplagg.

 • Lovisa says:

  Alltså jag vet inte om jag missförstår sporttoppar men jag får det till 2 st. Om det med sporttoppar menas träningsbh:ar? :) Jag skulle bli överlycklig om jag vann 5000 kr på Stadium då jag har kört igång ordentligt med träningen för några månader sedan och FAKTISKT lyckats hålla i det för en gångs skull!! Så jag tycker att det skulle vara en fantastisk belöning att få shoppa massa träningskläder, och så är chansen kanske ännu större att träningsmotivationen stannar kvar :)
  Kram!

 • Jonna says:

  2 st sporttoppar!
  En träningsgarderob fylld med svarta plagg, behövs uppgraderas inför årstiden fylld med färg. Jag vill matcha mina träningskläder med alla vackra färger i naturen på mina löprundor och ge mer motivation i gymmet till människor runt omkring. Men framförallt motivera och inspirera mig själv till det lilla extra även när rutiner försvinner under sommaren.. Vi blir alla glada av färg

 • Beata says:

  Du lyfter två sporttoppar :D

 • Emelie Gerhardsson says:

  2 stycken! Jag skulle behöva lite färglatt bland mina träingskläder för att bli piggare, motiverad och skapa träningsmotivation. Det blir så mcyket roligare att ta sig ut och träna. Just nu är allt bara grått/svart och gamalt och det är precis så min träning känns just nu trots att jag kämpar med att försöka komma iväg tre gånger i veckan. Det skulle hjälpa mig på traven, att göra träningen roligare.

  Kramar Emelie

 • Du lyfter upp två stycken :) Och varför ska just jag vinna? Jo för att senaste nästan 4 åren har jag inte unnat mig själv alls mycket utan det mesta jag köper är till dottern. Så ett presentkort hade gjort att jag skulle kunna unna mig lite nya träningskläder till sommaren utan att dra ner på inköpen till dottern då hennes garderob också behöver en uppfräschning inför sommaren :)

 • Sara Tjulander says:

  2 st sporttoppar
  Jag skulle gärna vilja vinna då jag nyligen upptäckt Reeboks kläder och älskar de! Så snygga och bekväma! Dessutom kan lite nya träningskläder alltid höja motivationen.

 • Nathalie says:

  2 stycken! :)
  Jag skulle vilja vinna, eftersom träningskläder kan vara det skönast och snyggaste att gå i. Och träning är mycket roligare med fina kläder att träna i, och eftersom min studentkassa inte är alltför stor skulle detta vara perfekt! :)

 • Marlene says:

  2 stycken sporttoppar håller du upp!
  Jag har nyligen gjort en helomvändning i mitt liv, genom att börja träna regelbundet varje vecka, äta bra och även slutat röka (!). Känner mig redan efter 8 veckor piggare, mer energifylld och älskar allt som har med träning att göra. Jag har helt enkelt hittat motivationen att röra mig på igen, dock känner jag att min träningsgarderob inte är särskilt uppdaterad, låt mig få unna mig själv med snygga, färgglada träningskläder!

 • Mari says:

  Du lyfter på 2 toppar :)

 • Victoria Elfvendahl says:

  Det är 2st sporttoppar du lyfter upp och aaaah vad jag vill ha dem, SÅ läckra i ryggen med banden och flätan. Skulle vara så tacksam över att vinna då jag tycker att träning är en viktig del av mitt liv och jag mår så himla bra utan de. Men i brist på ork så har jag inte orkat tagit mig till gymmet då jag jobbar mycket. Men ett presentkort på Stadium skulle nog få tillbaka min motivation tillbaka med snygga träningskläder. Kram Victoria

 • sofia says:

  Du lyfter 2 sporttoppar! Jag har sedan mina första reebook-sneakers älskad deras grejer, nu är jag student, ska spendera sommaren med jobb och träning, vad vore väl bättre än en upplyftning i garderoben? ÄLSKAR färgerna och detaljerna men studentbudgeten skulle behöva sig en skjuts!

 • Amanda says:

  2 st sporttoppar.

  Nya träningskläder ger ju som vi alla vet mer motivation. Jag behöver det, pepp som får mig att komma närmre mina mål och som ger extra glädje ute i löparspåret och på gymmet.

 • Camilla Christensen says:

  Du holder 2 Sportstopper. Jeg træner til 4 løb som jeg har meldt mig til i løbet af sommeren. Jeg studerer for tiden og er ked af mine gamle mørke træningsklæder. Jeg tror friske farver og et sportsligt design ville lyse op og gøre mig glad og hurtigere på fødderne.

 • Hannah says:

  Om du menar sporttoppar som träningbh så får jag det till 3 st, dock har du samma modell två gånger fast i olika färger så det beror på hur man tänker… :)
  Jag älskar träning i alla dess former, och när man har nya färgglada träningskläder blir träningen ännu roligare! Sen ska jag börja på folkhögskola efter sommaren med träningsinriktning, så skulle vara perfekt att fylla på med träningskläder tills dess! Kram!

 • Julia says:

  2 st sport-bh:ar☺️ jag skulle vilja vinna då jag precis börjat inse hur kul det är att idrotta igen. Innan gjorde jag det bara för mitt yttre och mådde till slut riktigt kass. Numera tränar jag för att det är så himla roligt och äter för att det är gott. Mitt mål med träningen är att bli riktigt gammal och med en frisk kropp som får se mina barns barn växa upp. Därför skulle jag behöva lite extra boost nu när jag satsar stenhårt på träningen (crossfit och tyngdlyftning). Yay!

 • Johanna Nilsson says:

  2 stycken sporttoppar! :)
  Det skulle vara toppen med lite nytt i träningsgarderoben! Har en liten träningsdipp just nu då de är mycket annat som måste göras. Men lite nya träningskläder gör mig alltid mer motiverad :D Som student hade det varit ett suberbra pris för mig!

 • Annie Jonestad Skoog says:

  Du visar upp två sporttoppar (med t-shirts och övriga toppar är det fem stycken) :)
  Jag tränar väldigt mycket, vilket resulterar med utslitna träningskläder! Som student och låg inkomst, måste jag prioritera mina inköp, vilket leder till en liten budget för träningskläder! :(
  Ett presentkort på stadium hade gjort susen för mig och min träningsgarderob!
  Hoppas du har en trevlig dag :D

 • Anna S says:

  Hej, måste bara få säga hur kul det var att träffa dig när vi var på Nelly Pool Party! :)
  Kram Anna

 • Anna Holmström says:

  Du håller upp två stycken sporttoppar/ tränings-bhar! Skulle vara så glad om jag fick möjlighet att shoppa massor med nya träningskläder. Har äntligen kommit igång med min träning regelbundet och då behöver man en hel del om man inte ska springa till tvättstugan varje dag! Att vinna skulle göra mig otroligt glad och ge mig lite extra motivation att fortsätta :)

 • Rebecca says:

  Hej!

  Du har visat upp 2 stycken sporttoppar (om det är sportbhar som menas :) ) Jag vill vinna för att jag behöver en ny garderob av träningskläder, jag har precis kommit tillbaka efter en lång tid av att vara sjuk med stora problem i rygg/knä. Har inte kunnat röra mig så som jag velat och därmed gått upp i vikt. Jag skulle bli överlycklig om jag fick ett presentkort så jag kunde köpa lite roliga fina sportkläder i färg att peppa mig själv med på vägen tillbaka till styrkan.

 • Jenny Öhlund says:

  2 sporttoppar!
  Jag har alltid älskat all form av rörelse, dans och yoga. Undervisar i dans på högskolenivå och älskar mitt jobb i att inspirera ungdomar genom dansen.
  Har fått 3 underbara barn på 4 år och såklart inte haft så mycket fokus på mig själv och min egen träning. Men nu känner jag att jag har kraft och motivation för min egen träning igen!
  Dansen och yogan ger mig så mycket livsglädje och energi att orka med den intensiva men roliga vardagen som mamma.
  Skulle vara helt fantastiskt att få en nystart i träningen med nya träningskläder! Vill fortsätta att inspirera mig själv och andra! Kram! Och tack för en inspirerande blogg! Jen.

 • Josefin says:

  Du håller upp TVÅ st sporttoppar, icke inkluderat övriga träningströjor då alltså. Skulle så väldigt gärna vilja vinna detta presentkort, dels eftersom jag älskar att träna och vad vore mer motivationshöjande än det här feta priset! Även för att kläderna såg himla snygga ut, så hade inte haft något emot att reppa Reebok hela sommaren, dagarna i ända!;) Ha det bra, kram kram!

 • Sanna Persson says:

  3 stycken!

  Det hade varit fantastiskt att vinna 5000 kr på Stadium då min träningsgarderob i stort sett försvunnit. Jag och systeryster tränar mycket båda två. Då vi har samma storlek och allt är svart, råkar vi konstant ta varandras. Sen eftersom att vi sover borta, glömmer träningsväskor osv så finns det knappt några träningskläder kvar i garderoben. Eftersom att jag tar studenten nu så går mina pengar till förberedelser inför det och jag har inte unnat mig några riktigt fina och fräscha träningskläder på länge!
  Kram från en träningsgalen tjej! <3

 • Cecilia says:

  2 st sporttoppar (antar att det som menas är sport-bhar).

  Jag skulle vilja vinna då jag är så jäkla avundsjuk på alla dina snygga träningskläder som du visar upp i bloggen. När jag är på gymmet vill jag känna mig snygg och peppad. Men det gör jag inte när jag har på mig mina slitna träningskläder som jag haft hur länge som helst. Så fort jag är inne på stadium vill jag bara ta med mig hela butiken hem och nu tror jag att min önskelista därifrån är meterslång, men jag får gå därifrån tomhänt då jag inte har dem pengarna att köpa nya träningskläder. Men om jag skulle vinna detta och få spendera 5000 kronor inne på stadium hade jag varit i shoppinghimlen och att få rocka snygga träningskläder på gymmet och löprundorna i sommar vore så himla najs! Det är alltid kul att träna men det är 100 gånger roligare om man kan känna sig snygg och fräsch samtidigt vilket nya kläder skulle göra. Hoppas hoppas att jag kan vinna detta, det skulle vara den bästa starten på denna sommar!

 • Teresia says:

  Hej Janni,
  Mitt svar är 2 stycken sport-toppar :)
  Hade varit underbart att vinna, då jag arbetar som träningsinstruktör så är man alltid i behov av nya träningskläder. Det skulle vara underbart roligt att även få bära och göra lite extra reklam för Reebok i samma veva, ett toppenmärke!

  Tack för en bra och inspirerande blogg!
  Kram

 • Kathi Fröhlich says:

  hey janni,
  you’re holding up 2 sports bras in the clip !
  hope you’re having a nice weekend, love your blog
  <3

 • A says:

  Oh how cute! The little jump you did in the beginning of the video, hehe just adorable :) it must be really fun shopping with you, probably even Jon is not complaining to much, or is he? :D xx, A

 • Eloise Olsson says:

  I början så rör du vid en sportBH, sedan när du kommer till avdelningen med sporttoppar så plockar du upp och håller i 2 stycken, en rosa och den med detaljer och budskap. Sedan noterade jag även en gul sportBH du hade på dig när du visade utfallssteg!
  Men 2 stycken sportBH:Ar!

  Jag skulle SÅ gärna vilja vinna för att jag behöver verkligen ha nya träningskläder. Mina föräldrar har inte sådär jätte topp ekonomi, & med min slant jag får varje månad så vill jag spara så mycket som möjligt för framtida studier och boende och det som blir över räcker inte till att shoppa så jättemycket, tyvärr. Jag har några få par träningskläder, dvs toppar, byxor etc och endast 1 par gamla träningsskor som jag fick från mitt gym när jag började där för 2 år sen.. Jag har inte haft möjlighet att köpa ett par nya och dessutom har jag ryggproblem och översvank vilket gör att jag behöver köpa specialskor som då är lite dyrare.. Då skulle det passa perfekt om jag kunde vinna detta presentkort för att kunna införskaffa mig lite nya träningsskor och kanske hitta ett par nya på stadium som passar för mina besvär, eller spara de pengarna som kanske hade gått til kläder men jag då skulle kunna köpa för presentkortet!
  Jag har ett så stort intresse för träning och jag tärnar ofta så de få kläder jag har att träna i slits ganska lätt och speciellt sportBH:ar, därför skulle jag verkligen tycka det va underbar ifall jag vann så jag kan uppdatera lite!
  Det skulle underlätta också med nya träningsbyxor som är lite kortare nu för sommarens ute träning, ett par springskor att springa i istället för mina aerobicskor och nya sportBH:Ar som Inte är urtvättade och håller allt på plats!
  Detta är en otroligt bra tävling, verkligen! As grym!
  Kram!

 • Jessica Lindgren says:

  Du håller upp 2st sporttoppar!
  Jag skulle bli mer än överlycklig om jag vann! Jag har sedan några veckor tillbaka börjat röra på mig mer och tränar hemma och ute i naturen. Jag har nu insett hur bra man faktiskt mår utav träningen och hur viktigt det är att man tar hand om sin kropp och sitt välmående. Jag är studerande och har dessvärre svårt att lägga pengar på träningskläder och skor, därför skulle detta hjälpa mig mycket vidare i min utveckling.
  Kram! <3

 • Greta says:

  Mitt svar är 2 st sportbh:ar :) Varför jag vill vinna är främst att jag varit väldigt aktiv när jag var yngre (tränade ca 14 h/vecka) och nu har motivationen tagit helt slut. Jag mår generellt mycket sämre nu än förut vilket främst märks på min magkatarr då att träna för mig innebär avslappning från allt plugg i skolan. Jag som älskar kläder och allt där till finner väldigt mycket inspiration och motivation i främst kläder så för mig skulle ett presentkort på stadium innebära en nystart för min träning och en start på ett sundare och mer välmående liv! <3 Kram

 • Alexandraa says:

  Om jag såg rätt håller du 2 st sport-toppar under filmklippet!
  Varför ska just jag vinna ett presentkort på stadium? Jo, jag vill börja med att säga hur mycket jag älskar att träna! Jag har sedan jag var liten varit en väldigt aktiv tjej men det är faktiskt nu under senare år som jag uppskattar och inser hur bra jag mår, både fysiskt och psykiskt, av att röra på mig. Hur som helst, igår rensade jag min träningsgarderob och insåg att den består av mer eller mindre 99 % svarta träningskläder och 1% av färgglada kläder som antingen är för slitna eller alldeles för små.. Därför anser jag att en påfyllning med nya fräscha träningskläder hade passat som handen i handsken inför en säsong med mycket träning på schemat. Jag tror alla kan hålla med om att träningsmotivationen höjs till det dubbla om man känner sig snygg och bekväm :) Denna möjlighet hade varit fantastisk att få uppleva och jag håller alla tummar att jag kan vinna detta presentkort på Stadium :)
  Tack för en grymt inspirerande blogg!

 • Lovisa says:

  Du lyfter upp 2st :) Jag har under en längre tids knäskada äntligen kommit igång så smått. Löpning är något jag verkligen brinner för och det gör mig lycklig. Jag har därför nu under min skadeperiod mått väldigt dåligt, varken känt mig snygg, självsäker eller hälsosam. Jag är helt övertygad om att lite nya fina och funktionella träningskläder skulle peppa mig att komma igång ordentligt. Förhoppningsvis kommer självsäkerheten tillbaka i och med lite fina kläder och snart ökad styrka och konsition. Skulle bli superglad och tacksam om jag vann. Massvis med Kramar <3

 • Stina says:

  Två toppar:)! Och jag tycker jag förtjänar att vinna efter en riktigt kämpig termin med kandidatuppsats-skrivande som tyvärr tagit alldeles för mycket tid från min älskade träning! (Och livet i allmänhet hehe) Har suttit såååå mycket på min rumpa med böjd rygg framför en dator, men nu är jag äntligen redo för en riktigt rolig, härlig och svettig sommar :D som arbetslös och nyexaminerad (haha japp) är det dock lite snålt med cashen och detta skulle vara så himla roligt att vinna – både som ett pris för att jag klarat av min utbildning, men också för att inviga min träning igen! Kraaaam:)

 • Louise Petersson says:

  2 st sporttoppar får jag det till!
  Då jag tränar 7 dagar i veckan går det åt rätt mycket träningskläder. Samtidigt är jag student, vilket innebär att det där med att unna sig inte är en del av vardagen längre. Just nu får jag slänga plagg efter plagg och då träning är mitt största intresse skulle jag mer än gärna vilja vinna, så jag kan fylla ut den nu krympande uppsättningen med träningskläder!

 • Beatrice Hamnström says:

  Om du sporttoppar är sport-BH:ar så 2 st, fast ser ut vid 0,18 att du kanske hållt i en till… :)

  Som träningstokig student,
  har jag inte kunnat haka på gymtrenden med transparent.
  Träningsgarderoben är svart och grå,
  att hitta nåt användarvänligt får jag spendera mkt tid på.
  Behöver allt från tights till ny sport-BH.
  Ett CSN på 2825 är lite tunt,
  Skulle allt spenderas på kläder går jag inte runt.
  Nu har det gått så långt att tillomed de på gymmet är trötta på att se mig i samla gamla trasor.
  Dagarna innan tvättstugetiden är rena rama fasor.

  Så håller tummarna, spänner biceps & lår, i hopp om att jag presentkortet från Stadium får.
  Kram :)

 • Vickan says:

  Hej janni :)
  Du lyfter upp tre sporttoppar om man räknar med den gula som du hade på dig i slutet.
  Jag älskar och träna och tränar tennis ungefär alla dagar i veckan, jag skulle bli superglad om jag fick detta presentkortet så att jag kan stila lite på banan jag tycker även att denna kollektionen är extremt snygg.
  Din blogg är jättebra och du är en jättebra förebild :)

 • Samira says:

  Hej!

  Du håller upp 2 sporttoppar (eller sportbhar).

  Jag vill vinna för att jag tränar regelbundet men är arbetslös för tillfället vilket gör att jag inte har råd att köpa träningskläder även fast jag skulle vilja det. Nästa vecka fyller jag 25 år och den absolut bästa födelsedagspresenten skulle vara att få träningskläder för att pigga upp mig själv till sommaren!

  Kram

 • Josefin says:

  Hej,

  Du håller upp 2 st. Jag vill jättegärna vinna för jag skulle verkligen behöva komma igång med min träning och vad kan få en av bli mer pepp än nya träningskläder? Håller tummarna!

  Kram Josefin

 • Ida says:

  Hei Janni. Du holder opp 2 sportstopper (sportsbher) i videoen (den blå/lilla og den orange).
  Jeg vil vinne fordi jeg trener aktivt og ofte. I tillegg er det jo veldig motiverende å trene når man har nye klær på seng. Happy colours – better workouts! :) Hilsen fra Ida, [email protected] (Norge)

 • Tora Groth says:

  Du håller upp 2 st i videon!
  På senaste tiden har jag börjat göra en grej som gör att jag blir så himla arg och besviken på mig själv. Jag har börjat ställa in träningspass då jag har känt mig så fruktansvärt obekväm och ful i mina träningskläder. Hur töntigt är inte detta???? Jag älskar ju att träna. Om jag hade haft pengar (och inte varit en sjuttonårig tjej som bor hemma och endast lever på en liten månadspeng – vilket är fallet) hade jag ju självklart köpt nya träningskläder. Hur kinkigt det än låter tror jag att det alltid är viktigt att trivas med sig själv. I skolan, hemma, ute eller på gymmet. Därför vill jag vinna detta pris!

 • Sandra says:

  Du visar upp 2st sporttoppar i denna video och jag älskar dem båda två
  Jag skulle vilja vinna detta presentkortet för att jag älskar träning, dock har jag kommit in i en svacka nu.
  Och vad skulle inte hjälpa mig en bit på vägen med lite nytt i träningsgarderoben? De skulle få mig till ny och bra träningsglädje!
  Håller tummarna för detta!
  Kram

 • Julia says:

  Hej!
  Du håller upp 2 st! Jag är en tjej som älskar att träna, gärna 4-5 gånger i veckan. Att få springa, gå en promenad eller köra styrka på gymmet är för mig en frihet och en skön paus i vardagen från all stress. Att dessutom kunna bära snygga och skön kläder/skor skulle göra träningen ännu roligare!

  Kram

 • Savannah says:

  Vet inte riktigt hur du definierar sporttoppar haha men 2 om du bara räknar BHarna och 6 om du räknar in överdelarna också!
  Jag skulle vilja vinna 5000 kr på stadium för att jag älskar snygga träningskläder att träna i (och att blanda in i vardagsmodet!!) men jag går i 1an på gymnasiet och tjänar inte så jättemycket pengar. De pengar jag har lägger jag på vanliga kläder som jag tyvärr prioriterar framför träningskläder ;) Jag är en ganska sportig tjej men gillar inte gym överdrivet mycket så nu när det börjar bli varmare vill jag dra igång med träningen utomhus igen, men tyvärr blir det aldrig att jag håller igång. Behöver även börja träna mer utöver min ridning så jag kan förbättras mer där också, och inget peppar en så bra som nya träningskläder! Tycker tjejer som tränar är riktigt coola dessutom!

  Utöver det måste jag även berätta att jag tycker du är fantastiskt, verkar vara en underbart trevlig tjej utifrån vad man ser på bloggen! Följer den slaviskt men tar mig aldrig riktigt tid till att kommentera tyvärr. Kram!

 • Vendela says:

  Hej Janni!
  Du håller upp 2 st sporttoppar i videon.
  Jag tröttnar aldrig på träningskläder.. Det är nästan roligare att köpa träningskläder än vanliga kläder…. ;) Jag vill jättegärna vinna för att nya och snygga träningskläder motiverar mig till att träna. Reeboks nya kollektion tränar jag gärna i i sommar, sjukt snyggt!! Kram

 • Felicia says:

  Får det till sju toppar och 2 sportbh’s som du håller i. Anledningen till att jag tycker jag är en värdig vinnare hade varit att jag äntligen lyckats ta tag i träningen igen och vill så gärna hålla igång den. Lite nya skor, kläder och utrustning hade gjort allt så mycket roligare.

  Ha en fantastisk helg. :-)

  /Felicia

 • Evelina says:

  Det är två sporttoppar i videon! Jag tränar mycket och älskar det, under sommaren blir det mer spontan-träning än under vintern och då går det åt mer träningskläder, skulle därför behöva fylla på med mer och denna tävling är då perfekt! Tränar ofta med min grabb, som även han läser din blogg, och det skulle vara kul att se grymt proffsig och sportig ut när vi tränar, bara för att han lyfter tyngre så behöver inte jag se mindre grym ut

 • Emelie Jönsson says:

  Hej! Du håller upp 2 st sporttoppar i videon :) Jag hade så gärna fyllt på min träningsgarderob inför sommaren och midnattsloppet som jag ska springa i Malmö, håller tummarna!! Kram

 • Mathilde says:

  Du lyfter upp två sporttoppar!:)
  Jag skulle gärna vilja vinna presentkortet, eftersom att jag just har kommit igång med löpningen! Jag dansar även några gånger i veckan, så mina träningskläder är oftast i tvätten och med en lite liten budget har jag inte råd med att köpa så mycket mer. Dessutom hålls ju motivationen på topp med lite nya kläder!:)

 • Amanda says:

  Hej Janni!
  Kul initiativ! älskar reeboks grejer :D Du håller upp två stycken sportbh:ar i videon!
  Jag skulle tycka det vore så himla nice att vinna denna tävling då jag vill ge det till mig själv som en belöning dels för att jag kommit igång igen med träningen ordentligt efter en längre tids uppehåll samt att jag om två veckor är klar med mitt andra år på universitetet (!!) innebärandes att jag har ett ynka år kvar! jag skulle tycka det vore så grymt kul att vinna och rocka loss i alla vackra plagg man kan skymta i videon tillsammans med mina hyfsat nyinköpta rosa reebokskor!

  ha en fantastisk fredag!
  kram!
  /Amanda

 • Theres says:

  Du lyfte upp två sporttoppar!
  Så härligt att se så mkt färg! Blir otroligt peppad på att träna ännu mer när det finns så mkt sjukt snygga träningskläder! Skulle sååå gärna velat ha dem pengarna så jag kan uppdatera min garderob lite från Reeboks sjukt snygga kollektion! :D
  Kram
  Ps! Tack för en super bra och inspirerande blogg!! <33

 • Elisabeth says:

  5 st , två med händerna och tre med kroppen ;)

 • Olivia Forgo says:

  Hej! För det första, gud va roligt med en tävling:D
  Jag brukar inte vara med och tävla då jag oftast inte vinner. Men när jag såg att det handlade om något som jag brinner för så måste jag ju bara delta. Jag älskar precis lika mycket som du att träna, så det skulle vara super kul att få chansen att vara med och tävla och förhoppningsvis vinna! Ända sedan 3 år tillbaka nu har jag kämpat att försöka få en kropp som jag är nöjd med och den inspirationskällan jag följer är din blogg! Så nu håller vi tummarna att jag kan vara den lyckliga vinnaren!

  I din film håller du upp 2 sport toppar (samt har på dig en gul som du ej höll upp) och om du ränkar med tröjorna så är det 6 st tröjor också.
  Ha en fortsatt trevlig dag, kram Olivia

 • Pauline says:

  2 st.
  Jag skulle skutta av lycka (i nya träningskläder) om jag vann!
  Jag har kommit av mig med träningen ordentligt efter två omgångar förkylning/influensa och behöver all motivation jag kan få för att komma igång igen när jag är frisk. Snygga träningskläder gör det ju såå mycket roligare att träna, så det vore verkligen en kick in the butt om jag vann!
  Ha en fin kväll!

 • Maiken Offersen says:

  you are holding two.
  i want to win because i am training a lot and then i have two sister who constantly take my sports clothes. so it could be nice to have some new. :D
  i will really love to win (y)
  Love Maiken from Denmark

 • lisa says:

  Två stycken!!! :D

 • Emelie says:

  Hej Janni!

  2 stycken sporttoppar verkar du hålla i (sport-bh:ar). Jag skulle verkligen vilja vinna den här tävlingen just för att min träningsgarderob verkligen behöver en rejäl uppdatering just nu. Har kommit igång riktigt bra med min träning (sprang min första mil förra veckan!!!!) men har inte så mycket kläder att variera med. Hade jag vunnit denna tävling så hade jag kunnat fylla på med lite härliga färger och olika plagg för att ytterligare öka motivationen inför sommaren!

  Tack för en superhärlig blogg!
  Kram / Emelie

 • ivanka says:

  2 stycken och jag borde vinna för att jag faktiskt aldrig i hela mitt liv tränat något någonsin och det kanske är dax att ta tag i mitt hälsosammare liv nu när man är 22 och inte när det är försent! :)

 • Linn says:

  Du håller upp två sporttoppar!
  Jag har under hela mitt liv tränat, en blandning av löpning och bollsporter. Tycker allt som har med träning att göra är kul. Nu är jag däremot i asien och backpackar = ingen träning what so ever tyvärr. Kommer hem i mitten av juli och det vore så grymt med nya kläder som kan motivera mig att komma på banan igen

 • Anni says:

  2 stycken sporttoppar :)
  en super snygg kollektion de har just nu!!!

 • Anna H says:

  Hej Janni!

  Du håller upp 2 st sporttoppar i videon.

  Jag vill verkligen vinna då jag behöver uppdatera min garderob. Jag har precis fått reda på att jag är gravid, och då jag lever ett aktivt liv vill jag såklart fortsätta med detta under graviditeten, och på så sätt måste jag köpa lite större storlekar haha!
  Stor kram Janni!

 • susanne says:

  Va skoj med en tävling, första gången man är med och tävlar i något sånt här. 2 sporttoppar håller du upp.
  Jag är snart 63 år fyllda, och går i pension nu i sommar så det skulle passa så bra med lite träningskläder så man kan börja träna lite mer på all fritid man kommer ha så man fortsätter vara stark och pigg!
  Kul att läsa din blogg och se din hälsosamma syn på kost och träning, verkligen motiverande. Ha de bra.

 • Frida elmefjäll says:

  Du lyfter upp 2 stycken sporttoppar.
  Jag skulle bli SÅ glad om jag vann. Jag blev inspirerad och sugen på att träna bara av att se den här videon. Är alldeles för dålig mot mig själv att unna mig nya träningskläder. Träningen BLIR verkligen roligare och lättare att komma iväg till om man trivs i det man har på sig, och det tror jag absolut jag kan hitta på Stadium.
  KRAM Frida

 • Cecilia says:

  Hej Janni härliga du, det är två sporttoppar du håller upp ser jag nu. Jag är en träningsglad tjej, och motiveras mycket utav dina tränings inlägg och utav dig. Till skillnad från många andra har jag tränat hela livet, det gör mig pigg och stark men ibland tar jag det lite för givet. Har fortfarande kvar samma nike byxor från tidigt tvåtusental, när man är student har man kanske inte så mycket till val. Men hur kul vore det inte med lite nytt i färg, perfekt inför sommaren när jag ska bestiga berg. Att nya kläder kan peppa en ännu mer, är något jag tydligt ser. Men vinnare är vi alla som tränar, tänk hur mycket lycka glädje och skratt vi tjänar!

 • Jasmin Viita-aho says:

  Hej!

  Du håller upp 2 st super snygga sporttoppar i videon! :D Varför just jag ska vinna? Jo, eftersom det här är första gången jag kommenterar här (har aldrig lyckats med det förut) och för att jag älskar träning! Och färgglada träningskläder gör träningen hundra gånger roligare ;) Väntar till sommaren så att man får springa ute och träna på gräsmattan här hemma, då skulle det inte skada med nya träningskläder!

 • Caroline says:

  Wow vilken fantastisk tävling, självklart vill jag vara med!

  Du lyfter upp två sporttoppar i klippet!

  Min motivering är att jag haft en oerhört tuff vår. Jag har haft extremt mycket plugg vilket gjort att jag varit stressad och samtidigt haft mycket ångest och mått dåligt över saker som hänt. På grund av detta har jag fått inse att jag inte kan jobba i sommar utan bara fokusera på mig själv och att stressa ner. När man mår dåligt är det svårt att ta tag i saker som annars är viktiga i livet som t.ex. träning. När man inte tränar mår man sämre psykiskt och det blir alltså en ond spiral. Nu när jag ska vara ledig i sommar ska jag komma tillbaka i mina gamla träningsrutiner igen och jag längtar verkligen! Det finns få saker som är så härligt som en löprunda i skogen en varm sommarkväll. Jag skulle inte tacka nej till att få nya fina kläder att springa och hoppa runt i heller (speciellt inte med tanke på att jag kommer få leva hela sommaren utan lön).

  Och en sak till förresten… jag fyller år 29 maj när denna tävling avslutas och bara det borde ju räcka som motivering till att vinna?! :D

  Kram!

 • Emilia.M says:

  Hej Janni.
  Du håller upp 2 stycken sporttoppar! Jag skulle vilja vinna, för att träningskläder gör dig så peppad! Du känner dig hur taggad som helst för träning, och håller dig motiverad länge att fortsätta + att du känner dig snygg.

  [email protected]

 • Julia says:

  Du håller upp två stycken sport-bhar!

  För cirka två år sedan började jag träna crossfit, och jag föll direkt! Så bredvid innebandyn tränade jag varje dag crossfit och älskade allt vad livet erbjöd. Det spelade ingen roll att jag fick pendla timmar varje dag bara för träningen, det var så värt det. Men för ett år sedan var jag tvungen att sluta med crossfit och helt plötsligt försvann all träningsglädje. Gymmet kändes så grått och tråkigt i jämförelse med skivstänger och wallballs. Nu i sommar är det äntligen dags för mig att börja träna igen och vad hade inte passat bättre än nya träningskläder då, och speciellt från crossfitmärket nummer ett; Reebok!

  [email protected]

 • Daniela says:

  hi janni!
  you are holding up two sport bras in that movie.
  i think i should win that competition because reebok is my favourite brand (especially for sport clothes) and i get motivated to do a lot of training when i get new clothes haha :D – and i really would love to do that, because it’s even nicer to do any sport outside when it gets warmer, isn’t it? :)
  besides, i have a twin sister and she looks exactly the same, so she even has the same figure. because of that we buy a lot of clothes together so they are worn accordingly really often -> it would be nice to get new ones! :)
  AND the best argument i think: we are going to stockholm in summer (in july :D :D ), so we would have a good reason to explore the city – and especially that shop!
  you would make me (and my sister, too;) ) even more happy to go there though we are looking forward to the trip SO MUCH even yet!

  best regards,
  daniela :)

 • Ellen says:

  Med nya kläder från Reeboks senaste kollektion skulle jag känna mig som en miljon. I spåret, på gymmet, när jag dansar eller går på yoga, ja det skulle verkligen tändas en ny låga! Kicken som tuff träning kan ge, den måste få alla och le. Speciellt om man då också känner sig snygg i sporttopp med flätat snöre i rygg.

  Jag älskar att träna och nya träningskläder tycker jag mig förtjäna. Men som student är inte alltid ekonomin stabil så därför har jag mil efter mil nötit på i alla väder, dag efter dag i samma gamla kläder. Hur lycklig skulle jag bli om jag skulle vinna? Haha, jag skulle nog faktiskt svimma! Sedan skulle jag sticka och träna med kläder från Reebok som är helt suveräna.

  Du håller upp två sjukt snygga sporttoppar i videon :)

 • Emma says:

  2 stycken får jag det till :) Den 13e Juni ska jag springa tjejmilen i New York.. min första tävling någonsin! Gaah, börjar bli smått nervös alltså.. Det vore sååå grymt att få springa i nya fräscha kläder från Reebook. Om jag vinner presentkortet kommer jag definitivt springa både snabbare och snyggare! OCH med ett sjukt självförtroende! ;D Kram på dig!

 • Carolina Börjesson says:

  Det är sånt här som gör en motiverad! Jag skulle gärna bli redo för träning, i snygga kläder från Reebok. Jag gissar på 3 st sporttoppar! Kram Carro

 • sofia says:

  2 får jag det till! :) Jag vill såååå gärna vinna därför att mina träningskläder jag brukar använda har jag haft i minst 5år, de doftar inte direkt blommor och har ett antal hål lite här och var haha. Igår när jag var ute och sprang upptäckte jag ett gigantiskt hål som börjat växa fram sådär passande så att alla kan se vilken färg på trosorna jag har! haha. Jag har länge tänkt ta tag i att haffa lite nya träningskläder men fått skjuta upp det då plånboken inte varit den fetaste och en flytt väntar inom kort. Därför skulle jag blivit superglad över att vinna :D kram

 • Li Karlsson says:

  Två stycken sporttoppar lyckades jag se! Om två veckor skriver jag min sista tenta på mitt första år som fysioterapeutstudent. Jag har hittills fått godkänt på alla tentor jag skrivit och utfört praktisk vilket jag är otroligt stolt över. Som fysioterapeutstudent spenderar man många timmar i träningskläder, och studentkassan är ju känd att inte vara så stor, att vinna 5000kr att fylla garderoben med nya fina träningkläder skulle kännas overkligt och helt klart öka motivationen till att bli den bästa fysioterapeuten! Jag skulle med andra ord bli superglad om jag vann och tycker att jag är väl värd nya fräscha kläder efter mina prestationer detta år tack för en underbar blogg!!

 • Evelina says:

  Hej Janni!
  Du håller upp 2 sporttoppar i filmen!
  Tack gör grym inspiration i ALLT resor, mode och träning! Jag hoppas jag vinner presentkortet därför att jag ska flytta till Stockholm och börja plugga till hösten, utan träning skulle jag aldrig klara vardagen och det skulle vara jättekul med en ny fräsch träningsgarderob när jag ska börja på ett nytt gym i en ny stad :)
  Kram!!

 • Sandra says:

  Du håller upp två st sport-BHar! Anledningen till att jag skulle vilja vinna ett presentkort på stadium är därför att jag först och främst brinner för träning. Tränar oftast 4-6 pass i veckan som kan bestå av pass på friskis och svettis, gym eller löpning. Jag går andra året på gymnasiet och lever just nu på mitt studiebidrag vilket man inte kommer långt på haha… Har därför inte råd att prioritera så mycket träningskläder även fast än jag skulle behöva det! Man blir alltid gladare över nya träningskläder och mer peppad till att träna! En ny träningstopp i en fin färg kan göra så himla mycket inför ett träningspass. När vädret är grått, vilket det oftast är i Sverige, så gör ju en färgklick en del med humöret. Har även slitit ut mina träningsskor och eftersom ett par bra skor kostar en del så skulle det vara trevligt att ha råd med ett par utan att behöva slösa hela månadens studiebidrag. Detta skulle helt enkelt underlätta mycket då jag praktiskt taget använder träningskläder lika mycket som vanliga kläder. Kram!

 • Linnéa Larsson says:

  Hej! :)
  Jag får det till två sport-bh-ar. Jag skulle jättegärna vilja vinna ett presentkort hos stadium, för jag har nyss börjat med träning och jag fullkomligt älskar det! Efter 3 år av depression, har träningen varit en stor anledning till att jag har börjat hitta mig själv igen. Just nu har jag en sport-bh, två linnen och ett par träningstights. Min lilla träningslåda skulle behövas fyllas på, så att jag även kan träna när kläderna ligger i tvätten. Som student lever jag ganska fattigt och de pengarna jag har behöver lägga på hygienartiklar osv i första hand. Det skulle vara sååå kul om jag vann, så att träningen kan fortsätta vara en del av min vardag även när mina enda tights är i tvätten! :)

  Sen att presentkortet är hos stadium är ju som en bonus, eftersom jag älskar alla deras kläder i både färg, form och märken!:)

  Många kramar, Linnéa

 • Julia says:

  Du lyfter upp 2 sporttoppar. Verkligen jätterolig tävling :)

 • Clara Nilsson says:

  2 st sporttoppar får jag det till!
  Jag skulle verkligen vilja vinna och skulle ha SÅ stor användning av presentkortet då jag om tre veckor ska flytta till Palma för att plugga spanska! Då jag har två ganska tuffa år bakom mig hoppas jag nu på en nystart med en massa härlig utomhusträning i solen, då skulle det passa perfekt med nya, fina träningskläder :)
  Tack för en jättebra blogg och för att du peppar och inspirerar otroligt mycket!!

 • Sanna Falk says:

  Hej!
  Två sporttoppar håller du upp :)

  Precis som du och alla ändra här,
  Är träning något som jag i mitt hjärta bär.

  Lyfta vikter, springa och svettas,
  Är något som verkligen ska testas

  Endorfinerna sprutar här och där,
  Ja man blir ju alldeles kär.

  Med en massa nya kläder och skor,
  Kommer motivationen bli så stor.

  Reebok har ju så fina plagg,
  Vem vet, jag kanske till och med får ett ragg.

  Jag hoppas verkligen att jag kan vinna,
  Jag hade ju med nya kläder känt mig som en riktig gudinna!

  Många kramar! / Sanna :)

 • Alexandra Modig says:

  2 stycken sporttoppar lyfter du upp i videon:)
  Nya fräscha, snygga, sköna träningskläder ger motivation och inspiration till träning. Att man dessutom får känna sig snygg när man står där på gymmet, fastän svetten ringer, det är ett stort plus:)

  [email protected]

 • Erica Eriksson says:

  Du håller upp 2 st sporttoppar!
  Jag vill jättegärna vinna. Har alltid tränat aktivt men de senaste året har jag dragits med massa sjukdomar vilket satt stopp för mig. Nu har jag äntligen (!!) kommit igång igen så vad passar inte bättre än en helt ny träningsgarderob då? Man vill känna sig både snygg och bekväm på gymmet vilket jag tycker reebook lyckas väldigt bra med!

 • Johanna says:

  Hej, i videon håller du upp två stycken sporttoppar.
  Anledningen till att jag verkligen skulle vilja vinna detta presentkort är enkel. Jag älskar verkligen träning, tränar minst fem gånger i veckan och är för tillfället supermotiverad. Min dröm är att bli PT i LA haha. Det jag saknar är dock snygga gymoutfits. Träningskläder är det bästa som finns men eftersom jag lever på mitt studiebidrag då jag inte hinner med något jobb eftersom jag har för mycket i skolan läggs pengarna ofta på annat än kläder. Därför är ett presentkort mer nödvändigt än någonsin, skulle bli otroligt glad om jag vann.

  kraam :)

 • Stina says:

  Du håller upp två sporttoppar i videon :) Jag skulle bli super glad om jag vann då jag älskar att träna, men med träningen sliter jag även sönder mina träningskläder snabbt så måste hela tiden införskaffa nya = hål i plånboken! Sen fyller dessutom min underbara pojkvän år i juli så skulle jag vinna 5000 kr hade jag gett hälften till honom så han kan köpa sina nya fotbollsskor <3 Finns inget som skulle göra mig (eller honom) gladare! :)

 • Beatrice says:

  Du håller upp 2 stycken sporttoppar! Jag önskar att jag kunde vinna, då jag som student sen 4 år tillbaka tyvärr inte kunnat lägga så mycket pengar på träningskläder! Jag tränar ca. 5-6 pass i veckan, och det sliter något fruktansvärt på kläderna jag har. Sen har det kommit så mycket fint i butikerna på senaste tiden, och jag skulle verkligen uppskatta att vinna och kunna utöka min garderob! Och så kanske jag (äntligen!) skulle kunna kosta på mig riktigt BRA skor att ha på mig när jag jobbar extra också! :D

 • Annie says:

  Kul med tävling! Jag får det till 2st :) Det vore superkul att vinna för en gångs skull haha! Jag är en glad och sprallig tjej som älskar att röra på mig och tränar flera gånger i veckan. I sommar har jag gjort upp ett schema och jag tänker mig då också att få med min fina pojkvän ut och röra på sig… Jag har försökt ett antal gånger och jag märker att han tycker det är kul, problemet är att han känner sig en aning obekväm. Kan det vara för att han saknar snygga kläder som peppar honom?? ;) Han skulle så uppskatta detta, för även jag vet hur mycket mer motiverad man blir av att träna i snygga och praktiska kläder. Reebok har även väldigt bra kvalité! Toppenbra blogg för övrigt :)

 • Anna Persson says:

  2 st :)

 • Love Kristiansson says:

  Hej!
  Du håller upp 2 stycken sporttoppar i videon!
  Hade varit helt toppen att vinna presentkort på Stadium nu när jag har kommit in i ett riktigt bra träningsflow!
  Härlig blogg du har!!
  Kram Love

 • Amanda says:

  Hej! Du håller upp 2 st sporttoppar!
  Jag är en tjej som precis flyttat till Sthlm, min vardag består nästan bara utav jobb vilket får mig att vilja ändra på den för att få tillbaks “glöden”. Jag vill ändra mitt liv på många plan och framförallt när det gäller träning. Är smal och spinkig vilket har gjort att jag inte velat gå till gymmet tidigare eller ens tänkt tanken men känner att jag behöver det och skulle må bättre av att börja med den hobbyn. Vad vore då inte bättre än att vinna denna grymma tävling och fylla upp sportgarderoben inför mitt “nya liv”? ;-)

 • Tuva says:

  2 st sporttoppar, jag tar snart studenten så det senaste halv året har jag inte haft tid att träna pga skola. Därför skulle det vara kul att få komma igång igen med snygga träningskläder.

 • Mimmi says:

  Janni du håller upp två stycken sporttoppar (sportbh:ar) :)
  För tillfället studerar jag till personlig tränare här i Stockholm och in princip ”lever” i träningskläder. Så presentkort på Stadium, skulle jag verkligen uppskatta.
  Tack Janni, för att du inspirerar mig till att man kan leva sin dröm.

  Härliga hälsningar,
  Mimmi

 • Jenny says:

  2st!!
  Sedan September 2014 har jag gått ner 32kg i vikt på egen hand och jag är i stort behov av snygga funktionella träningskläder som passar min nya kropp!!

 • Angelica says:

  Du håller upp 2 stycken sport bh-ar och anledningen till att jag ska vinna är för att jag verkligen behöver motivationen – och vad är bättre än nya träningskläder. Finns inget som ökar motivationen så mycket. Plus att jag lovat en kollega att testa Cross Fit efter semestern och då vill man ju gärna göra det i snygga och funktionella kläder

 • Lina says:

  Du visar 2 stycken sporttoppar. Anledningen till att jag vill vinna är superlätt, jag vill ju vara lika snygg som Janni Delér på gymmet. Min största inspiration både i utseende, outfits och framförallt i syn på livet. Kram!

 • Alexandra says:

  Rätt svar 6 st

  CrossFit har fångat mig rätt och slätt,
  att gå på händer är nu lätt som en plätt.

  Tänk att känna denna träningsglädje varje dag,
  köra Wallball, Thrusters och ibland i lag.

  Skulle bli så otroligt glad att i garderoben min få vraka,
  och efter passet ligga i Reeboks snygga kläder och skaka:)

 • Ida says:

  2 sporttoppar :)
  Jag skulle vilja vinna detta för jag har haft det väldigt kämpigt psykiskt de senaste åren och behöver verkligen börja ta hand om min kropp. Vad passar få bättre än att få lite nya träningskläder och motivera sig med! :)

 • Carolina says:

  Rolig tävling! 2st sporttoppar ser jag att du plockar upp. Vore jätteroligt att vinna då jag studerar och lägger gärna pengar på annat än träningskläder, så man kan säga att min garderob skriker efter nya fräscha träningskläder.

  Ha det så bra!
  Kram Carolina.

 • Malena says:

  2 st!!! :)

 • Eveliina says:

  Hej! Vad snygga kläder. Du lyfte upp två stycken , den orange och den fina färgglada med en fin detalj på ryggen. Varför just jag skulle vilja vinna. Jag tränar 6 gånger i veckan. Springer, gymmar, spelar tennis samt vistas ute i naturen. Jag och min blivande man i september tränar mycket tillsammans, tycker att det skulle vara super skoj att visa till honom hur snygg tjej han har i alla nya fina träningskläder :) Har tränat hela mitt liv men aldrig unnat mig med ordentliga träningskläder. Jag studerar så man har inte riktigt råd att satsa så mycket :/ Men det har funkat ändå. Tycker det skulle vara super skoj att unna sig massa nya träningskläder från reebook, skulle bli riktigt glad och springa lite snabbare i fina träningsplagg<3 <3 Har tittat på dina fina outfits från Reebok och du är ju ur snygg i alla deras plagg <3 Trevlig fortsättning på din karriär, bara att ösa på. Du är super duktig i det du gör!

 • Amanda Svensson says:

  jag gissar på 2 stycken sporttoppar
  Det hade varit jättekul att vinna då jag behöver lite mer färger i min träningskollektion och Reebok har alltid varit ett märke som jag gillat, kvalitén är super och de är värda pengarna helt enkelt. Jag tränar väldigt mycket och behöver fler träningskläder men har inte tagit mig tid att köpa fler och det hade varit toppen men ett presentkort så man kan utöka garderoben med nya kläder som är med mer färg och ger mer motivation. Nya träningskläder för mig ger mig motivation till att träna för man känner dig snyggare och fräschare med nya kläder och Reebok har väldigt fina mönster samt färger som man gillar. Reebok i sig är ett bra märke också och något man kan rekommendera till andra, så att vinna detta presentkort hade varit en bra fördel till en uppdaterad och mer färgglad träningsgarderob

 • Emma says:

  2 st. Sporttoppar! Åh älskar Reeboks träningskläder och en lite mindre rik student skulle uppskatta nya träningskläder till sommaren

 • Frida says:

  Två sporttoppar håller du upp! :D
  Jag skulle verkligen vilja vinna då jag suktat efter Reeboks snygga träningskläder sedan du startade ditt samarbete med dem men jag är student och har inte råd att lägga för mycket pengar på träningskläder tyvärr, även om det är bästa motivationen till att träna! :)

 • sandra says:

  2 stycken sporttoppar håller du upp :)
  Jag skulle vilja vinna för som fattig student har jag inte pengarna till att köpa ett par nya riktigt bra springskor och att gå PW och jogga i spåret är en stund för mig själv då jag samlar energi för resten av dagen som består av att sitta stilla och läsa, läsa och åter läsa igenom högen med alla böcker.
  Dock har jag märkt de senaste veckorna att mina skor har börjat blivit riktigt slitna vilket gör att mina fötter och smalben belastas fel som leder till smärta.
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann och kunde köpa ett par nya skor, motivationen till att fortsätta samla energi på morgonen i springspåret och motivationen till plugget skulle växa otroligt mycket :D

  Tycker att du verkar vara en riktigt jordnära tjej och du gör verkligen ett super jobb genom din blogg!! Fortsätt lika bra :D HEJA HEJA!!

 • Emma says:

  2 st sporttoppar håller du upp.

  Hej jag skulle verkligen behöva fräscha upp min tränings garderob, speciellt inför sommaren då jag har kommit på mig själv ha samma byxor och variera mellan två olika toppar varje gång jag går till gymmet vilket är max 5 ggr i veckan. Därför skulle ett par nya plagg ej skada. Jag känner själv att om jag känner mig snygg i mina träningskläder och fräsch så går det bättre på gymmet. Jag känner mig mer säker och får ett bättre självförtroende. För mig är träningen en otroligt stor och viktig del av min vardag och att då vara tvungen att förstöra det med ej så underbara kläder känns ovärt. Allt skulle vara så mycket mer kul och lättsamt med sköna och snygga kläder. En liten vardagslyx som lyser upp en dag och ger en dag en positiv inställning.

 • Michaela says:

  Det är 2 st sportbhar/toppar som du håller upp. :)

  Anledningen till att jag hade velat vinna är för att jag hade velat ge det här presentkortet till min mamma. Hon kämpar på med träningen och för att hålla motivationen uppe så hjälper det ju verkligen till att uppdatera garderoben med nya träningskläder. Dock är träningskläder ganska dyrt och något jag vet att hon inte unnar sig själv allt för ofta. Så jag hade verkligen velat ge henne det här för jag vet att hon hade blivit extremt glad för det! Plus att hon verkligen är värd det och detta är något jag hade blivit så glad över att få ge henne! :)

 • Michelle says:

  Du håller upp två sporttoppar!
  Jag skulle vilja vinna då jag sedan årsskiftet har ändrat mitt liv helt och nu hållt i gång en hälsosamkost och träningsschema, det har gett kanon resultat! Det skulle vara så fantastiskt med lite nya träningskläder både få motivationen till att fortsätta och samtidigt se snygg ut medan jag tränar
  Håller tummarna att jag vinner skulle vara så himla kul att vinna nya fina träningskläder, kramar

 • emma says:

  Du håller upp två stycken sporttoppar/ tränings-bhar :-)
  Skulle verkligen behöva vinna denna tävling för att få mer “färg på min träning”. Som student har man inte den möjligheten att spendera massa pengar på träningskläder.. Min träning skulle bli så mycket roligare, och de skulle ge mig mer motivation till att träna mer :-) håller tummarna!!! /Emma

 • Anna says:

  Du håller tre sporttoppar om man räknar med den som du tar med in i provrummet. Annars är det två.
  Jag tränar 6 dagar i veckan och har inte köpt nya träningskläder på ett bra tag då jag är student. Så pengarna måste gå till annat tyvärr. Nu börjar träningen äntligen ge resultat efter flera års slit och kroppen har ändrats en hel del, så nu sitter inte många av kläderna bra längre. Därför skulle 5000 kr på Stadium passa perfekt! Håller tummarna för att det kanske är min tur att vinna denna gång! :) Kram

 • Sara says:

  2st sporttoppar!
  Jag skulle vilka vinna för att jag fullkomligt älskar snygga träningskläder. Träningen blir så mycket roligare när man trivs och har snygga kläder. Efter att ha bott i LA ett tag har jag även blivit influerad och bor i princip i mina träningskläder – dom är ju så sköna och man känner sig betydligt snyggare än i mjukiskläder. Så ja, träningsgarderoben behövs utökas :D håller tummarna!!

 • Frida says:

  Hej Janni! 2 sporttoppar (sportbhar) räknar jag till :) jag önskar jag fick vinna då jag är student och inte har så mycket pengar över till klädinköp. Och tyvärr är ju träningskläder lite extra dyra! Pengarna som blir över går till att betala gymkort för utan det kan jag ju inte träna alls och det hade varit tråkigt med tanke på att jag nästan bor där ;) får prioritera bort nya träningskläder istället så att vinna hade varit en riktig dröm att få byta ut de gamla och slitna kläderna! Jag garanterar att de nya kläderna kommer användas flitigt :)
  må gott!
  Mvh Frida

 • Hatije Bekiri says:

  Hej Janni

  Mitt svar är ; 5 sporttoppar .

  Om jag vinner så tänker jag köpa en topp till mig och sedan är listan lång –
  Till Mannen i mitt liv ett par short över knäna
  inte under knäna ( kaki maki) alla shortsen hema är under knäna – de är så demode “out” men han förstår inte.
  Till Mina syskon dem är tre – vars ett fint plagg
  för de är underbara barnvakter till mina två änglar.
  Å sist något fint till mina änglar – som skolväska inför klass två för sonen och till min kära tös badkläder – för hon älskar badkläder. Med Vänlig Hälsning Hatije Hatti Bekiri

 • Linn says:

  Hej janni! Jag fick det till två sporttoppar!!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna då jag behöver nya träningskläder som inte är urtvättade o slitna. Åker på en träningsresa till Portugal i höst o då skulle det passa perfekt med massa nya snygga träningskläder som motivation!!
  Massa kramar

 • Catarina says:

  du lyfter upp två supersnygga sporttoppar!
  Varför jag ska vinna? Jag tränar massor, så mycket att jag knappt hinner tvätta ikapp.. Svettas galet mycket och använder INTE mina kläder mer än till ett pass.. Det skulle underlätta min träningsvardag! Dessutom glider jag gärna runt i dessa snygga kläder och skor då Reebok verkligen har galet mycket härliga kläder nu mer..
  Ha en fin dag../C

 • Sanna says:

  Hej Janni! Två stycken sporttoppar får jag det till att du håller upp!
  Hoppas att jag kunde få vinna denna tävlingen så att jag kunde få unna mig lite nya träningskläder! Ska börja studera till hösten så allt extra från lönen går direkt in på sparkontot även om jag verkligen skulle behöva lite nya sporttoppar, linnen och shorts nu till sommaren. Håller verkligen tummen! Hade blivit så himla glad :) Kram på dig!!

 • Julia says:

  Jag slår till med 4 st sporttoppar. Jag vill såklart vinna presentkortet då jag älskar träning, mest är det löpning jag brinner för. Ett presentkort på stadium hade varit fantastiskt! Jag hade löpt runt i vårens och sommarens snyggaste kläder, vilken extra Super boost för Självkänslan i spåret! :)

 • Louise says:

  HEJ! Du lyfter upp två sporttoppar som är super snygga :) Min motivation är helt enkelt bara för att snygga träningskläder gör det så mycket roligare att träna och den boosten kommer lyfta min motivation i sommar! Kram <3

 • Johanna says:

  2 st
  Efter en vår fylld av annat än träning så mina veckor mest innehållit de pass jag är instruktör i Indorr Walking så längtar jag nu ut och springa och sätta färg på tillvaron. (Fyller 29 i dag och en på gymmet trodde att jag var 35 förra veckan ;-( Borde nog försöka hotta upp mig lite.)

 • Inez says:

  Åh så svårt! Om det är sport bhar så lyfter du upp två stycken men sen testas ytterligare två.
  Skulle verkligen uppskatta ett presentkort då jag i dagsläget använder min mammas lite förstora träningskläder på gymmet. Så en uppgradering på den fronten hade suttit fint, sen blir det även en present till mamma som så snällt lånar ut sina träningskläder till mig idag :)

 • Cecilia says:

  2 sport toppar (sport bh). Varför jag? Jo, jag har opererat min ena axel för ett tag sedan och när den just börjat bli bra så börja min andra axel att stula…Jag behöver helt enkelt en ny träningsgaderob i fina färger som peppar mig till all rehab träning!

 • Emelie says:

  6st sporttoppar!
  Jag älskar nya träningskläder det blir så mycket roligare att träna när man har snygga träningskläder. Reebok har så många snygga träningskläder som jag vill ha så ett presentkort skulle vara drömmen! :)

 • Jennie says:

  Du lyfter upp 2st riktigt snygga sporttoppar! jo, varför jag ska vinna. Jag älskar att gå runt i träningskläder både hemma och i skolan är man dessutom redo med träningskläderna på blir det alltid lättare att komma iväg till gymmet efter dagens slut Jag har dock inte så mycket att välja på i min lilla träningsgarderob så vore en dröm att få utöka den med lite färger, något som man aldrig unnar sig som student. Sen har jag aldrig vunnit något så det vore en ära i sig bara det

 • Emelie says:

  Drömtävling!
  2 sporttopppar fick jag det till

 • Maria Bengtsson says:

  Två stycken! Jag har haft en vår med lite tunga besked och fyra omtentor. Har verkligen försökt hänga i med träningen men känner att jag halkat efter en hel del. Nya träningskläder kan vara den boosten jag behöver för att svänga runt energin och hitta tillbaka till mitt gamla träningsglädjen jag!

 • Erica says:

  2 st sporttoppar. Jag skulle vilja vinna presentkortet då jag är i desperat behov av nya löpardojjor. Har nyligen börjat springa igen och upptäckt att mina knän inte hänger med. Jag älskar att springa, men nu kan jag inte för att jag inte har råd med ett par bra skor. :-(

 • Sofie says:

  Hej! Du håller upp två sjukt snygga sport-bh/toppar i filmen! Varför ska det bli just jag som vinner? Alla har ju bra motiveringar men här kommer min: jag var en riktig träningsnörd som gick in i en depression, pga piller och att all lust till träning (och livet) försvann så gick jag upp 30 kilo. Nu ca två år senare har jag lyckats hitta tillbaka till träningsglädjen och lyckats träna av mig ca 15 kilo. Däremot vore det lite roligare och kännas bättre med lita nya fräscha kläder då jag tränar i min brors gamla urtvättade tshirts och min pojkväns gamla shorts – eftersom överblivna pengar gör åt till böcker då jag studerar till sjuksköterska. Ha det bra! :)

 • Ella says:

  Jag gissar på 3 sport toppar

  Varje dag tränar jag och behöver därför känna mig fräsch och snygg med lite olika träningskkläder eftersom jag tillbringar så många timmar på gymmet.

 • Johanna OP says:

  Hej,

  Du håller upp 2 stycken sport-bh:ar.

  När hög kvalité och snygg design får råda
  väljer jag Reebok som står för båda!

  Håller tummarna!
  / Johanna

 • Vilma says:

  Hm lite beroende på vad man anser är en sporttopp, men jag vill nog säga 2st. Jag tränar väldigt till och från men måste verkligen ta tag i det nu då skadade mitt knä i Alperna tidigare iår. Jag har varken haft tid eller motivationen att träna den senaste tiden vilket dessvärre lett till att mitt knä inte kunnat läka eftersom jag inte tränat upp musklerna. Efter lite skäll från en kompis att jag måste ta tag i det så tänker jag göra det nu och då skulle det inte sitta fel med lite nya träningskläder, bara det är motivation i sig! Jag håller tummarna nu och så får vi se hur det går!

 • eira says:

  Du håller bokstavligen i 3 stycken :))
  Jag hade så oerhört gärna velat vinna då jag som många andra är student och pengarna inte alltid räcker till de där snygga träningskläderna som man gärna vill ha.. =)) Kramar

 • Camilla says:

  Om jag har sett rätt så var det 2 stycken sporttoppar:)
  Jag älskar Reeboks kläder, dom är så originella och ger verkligen en ett lyft. Synd dock att de mesta är så dyrt. Jag är en fattig student som pluggar i sthlm som älskar att träna! Träningen är min passion i livet, och med lite gladare och snyggare träningskläder som man kan unna sig skulle bara göra träningen ännu roligare!:)

 • Susanna says:

  Du håller upp två stycken!

  Jag har precis börjat träna igen efter en axelskada och har verkligen inga snygga kläder för gymmet! Allt är slitet och färglöst och känner verkligen att jag drar mig från att gå tillbaka till gymmet. Vanligtvis tränar jag volleyboll (därav axelskadan) och alla i laget har börjat älska färgglada träningskläder och de hade blivit så avundsjuka på mig haha. Med denna vinsten hade jag verkligen gått loss och unnat mig det jag aldrig egentligen unnar mig att köpa! Så nu är det väl bara att hålla tummarna och tackar för en grymt bra blogg! kram!

 • Matilda says:

  Du lyfter 2 toppar och varför jag skulle vinna? För de är dösnygga sportkläder som hade gjort att motivationen aldrig hade dalat ;)

 • Sanna says:

  Du lyfter 3 st som är synliga videon. Skulle verkligen vilja vinna då jag är brist på snygga träningskläder och motivation just nu!!! kram

 • Matilda says:

  Hej Janni! Du håller upp två fina sporttoppar!

  Jag skulle bli så himla glad om ett presentkort på stadium med så mycket som 5000 kronor blev mina att vinna. Efter 4 år som student (med inte mindre än 1 år kvar) och ett stort intresse för träning har samma kära gamla träningsbyxor följt med mig dag ut och dag in. De har stått ut med mycket dessa byxor, så mycket att dem nu endast har ett tunt lager tyg kvar och inom en snar framtid mer kommer kunna användas som ett par snygga nylonstrumpbyxor, vilket inte är helt fel det heller men kaaaanske inte så representativt på gymmet :D Det skulle även vara så himla kul att få pryda löparspåren och våren- samt sommarens härligheter med den supersnygga orangea löparjackan som jag innerligt velat bära upp sedan jag såg den på dig i en av dina Reebookfilmer. Jag har dessutom aldrig vunnit något (i hela mitt liv haha) och även om jag vet att chansen här inte är så stor så hoppas jag på lite tur!

  Jag rådiggar verkligen din blogg för att du verkar vara en så förnuftig och vettig tjej med båda fötterna på jorden. Måste även säga att du har ett så vackert naturligt utseende och en klädstil to die for ;)

  Jag önskar dig en bra sommar i Spanien och ser fram emot dina tränings outfits där DU bär upp Reebok.
  Kram Matilda

 • Erica says:

  First of all, jag älskar din blogg och den gör mig taggad på livet och ger mig massa inspiration!

  5000 kr på Stadium hade jag inte tackat Nej till. De har så mycket fina träningskläder från alla märken och för mig som tränar mints 5 gånger i veckan behövs alltid nya träningskläder. Det slits ju självklart men också ibland för att få lite extra motivation en regnigt dag.

  Vet att chansen att vinna är 1 på 136 när jag skriver detta. Men någon gång måste ju vara den första gången?

 • Elin says:

  2st sporttoppar!
  Behöver verkligen nya (egna) träningskläder så jag slipper låna av mannen varje gång :)

 • Stefan says:

  Heej, Stefan här. Jag brukar inte använda sporttoppar personligen men de TVÅ du höll upp i filmen var riktigt snygga.

  Jag skulle vilja vinna för att sedan januari har jag tappat 15 kg genom bra kost och träning. Mitt största problem är att inga kläder passar mig längre (känns bra). Ett presentkort på 5000 kr hade verkligen varit till stor hjälp då jag kan köpa bättre träningskläder och skor som passar mig och motiverar mig ytterligare. Håller tummarna. Kram på dig!

 • Sara says:

  Hej Bästaste Janni!

  I din hand du håller två,
  sporttoppar varav den ena blå.
  Jag har idag sprungit min första mil,
  Sprang så fort som Jons snygga bil.
  Att få klä sig i Reebok skulle vara kul,
  kläder så jag slipper känna mig ful.
  Jag vill fortsätta träna hela livet,
  en långsiktig tanke det är givet.
  Du inspirerar många tusentals liv,
  att en dag ta sitt stora kliv.
  Hos dig kan jag få inspo och pepp,
  de dagar när jag känner mig depp.
  Nu ska jag fortsätta springa i flera år,
  Hoppas att det är jag som presentkortet får!

  Massa kramar!

 • Love says:

  Svaret på frågan är 2st.

  Jag har länge försökt hitta motivationen för att börja träna regelbundet. Som det är nu släpar jag mig till gymmet en gång i veckan men jag vill egentligen så mycket mer! Jag tror att det som behövs för att öka min motivation är en ny garderob av träningskläder. De kläder jag använder idag börjar bli både för slitna och för små och gör mig ännu mer motvillig till gymmet än jag är från början. Och det handlar inte om att jag vill gå ner i vikt eller komma i ett par jeans i en mindre storlek. Det är faktiskt raka motsatsen. Jag vet att jag idag väger mindre än jag borde och behöver både träna och äta mer. Mest handlar det om att jag vill må bra i mig själv och få mer energi. Jag vill träna för att trivas i min egen kropp och känna att jag faktisk KAN!
  /Love

 • Stephanie says:

  Du håller upp tre sportbehåar men 5 sport toppar! Jag försöker hitta motivationen att gymma 3-4 dagar i veckan men det är inte alltid lätt när man har CSN bidrag och inte kan köpa snygga träningskläder. Det underlättar min träning när du lägger upp övningar samt ger oss tips för att få till vardagsmotionen! Jag håller tummarna och ha en riktigt härlig sommar!

 • Rebekka says:

  Hej Janni! Jag räknar till 2st sporttoppar då jag tolkade det som sporttoppar=sportbh:ar :) Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna då jag är i full fart med att bygga upp en grym kondition och styrka i kroppen inför min ansökan till Polishögskolan. Min tanke är självklart att fortsätta träna livet ut för att må bra och hålla mig frisk och stark. Ha det fint!! [email protected]

 • Lina says:

  Två sporttoppar :)
  Jag hoppas att ett tillskott i träningsgarderoben ska få mig motiverad att fortsätta träna i sommar, trots att jag kommer jobba hela sommaren!

 • Christine Olofsson says:

  2st sporttoppar!!

  Jag är större än normen och vill så gärna hitta formen. Kunna trivas med mig själv och njuta av livet, jag hoppas och tror på att Stadium kan hjälpa mig ta klivet.

  Kram Christine

  [email protected]

 • Anna says:

  2 st toppar!
  Jag hade blivit SÅ HIMLA GLAD om jag fick vinna presentkortet för att jag jobbar heltid med gruppträning på ett gym och kläderna används flitigt! Det hade varit underbart att få fylla på träningsgarderoben med härliga färger och nytt och fräscht!

 • Phontus says:

  3st om 2 olika i handen och en annan på dig :)

  Skulle vilja vinna så man man köpa nya träningsskor och dylikt, då man är småbarnsföräldrar så räcker inte alltid pengarna till det!

  Kör hårt med din träning!

 • Jonas says:

  2 st!

  Var dum nog att börja med golf nu under studietiden (dålig tajming). Skulle därför behöva en helt ny garderob för att ens kunna spela! För 5000 hade jag kunnat uppdatera den utan att behöva äta nudlar 25 dagar i månaden :)

 • Sofia says:

  Såg två styckna riktigt snygga sporttoppar (sport-bh:se) som du håller upp.
  Jag önskar att få vinna då jag älskar träning i alla dess former. Tränar mer än gärna två gånger per dag. Älskar löpning och springa lite längre. Att få vara färgglad och i nya träningskläder ger den där extra kicken när man springer så benen bär ännu längre!
  Reebok’s sporttoppar är så himla fina! :)

 • Reyhane says:

  Hej Janni!
  Du håller upp 2 st sporttoppar i videon.
  Jag vill verkligen vinna då jag behöver uppdatera min garderob. Men lite nya träningskläder gör mig alltid mer motiverad ;)

 • Ida says:

  Du håller upp 2 st sporttoppar! :) Jag skulle vilja vinna för att nya träningskläder är mitt bästa sätt att motivera mig själv till att träna mer och träningen är något jag mår väldigt bra av och jag har stor nytta av det i mitt yrke där jag jobbar som undersköterska, där det tyvärr är allt för vanligt att folk sliter ut sig pågrund av tunga lyft mm.

 • Louise says:

  du håller upp 2st sporttoppar.

  Jag skulle gärna vinna presentkortet på stadium för att träning har alltid varit en del av mitt liv, även fat på senare år så har jag blivit en “periodare” efter några månader av träning för viktminskning förra året fick jag ta en paus då jag fick proppar i lungan. Kondisen blev totalsänkt och hjärtat orkade inte riktigt med. Då jag och min man valde att gifta oss förra året fokuserade jag så mycket på träningen jag kunde för att rehabilitera mig, mitt hjärta och lungor. I samma veva blev jag av med jobbet och sedan när jag började det nya så kom inte träningen med i rutinerna. Jag försöker hitta en balans mellan att jobba för mycket och hinna träna och fokusera på min hälsa i dagsläget och därför känner jag att nya kläder och verktyg skulle ge en rejäl motivation-boost att fokusera på träningen inte bara för det fysiska utan för hälsans skull.

 • Louise Stövegård says:

  2 st sporttoppar är svaret.
  Träningskläder äro dyra träning lika så, men jag är fanken värd båda två. Tentor, plugg och ståhej, detta vore en häftig grej. Tid för mig själv och det roligaste jag vet + att jag slipper bli fet ;)
  kram

 • Elna says:

  2 styckena sporttoppar!

  Jag vill vinna för att jag har inte alls många sportkläder och är i stort behov av nya, speciellt sporttoppar för tränar (oftast) varje dag men har endast 3 styckena och har inte pengarna att lägga på fler.

 • Malin says:

  2 st sporrtoppar :)
  Jag vill vinna för just nu är jag gravid med mitt andra barn och jag älskar att träna men när jag var gravid förra gången var jag så snål och tyckte det var onödigt att köpa fina träningskläder till gravidkroppen och även efteråt och då kändes det inte roligt och träna o tränga in sig i för små kläder. Så därför vill jag fortsätta träna och ändå känna mig snygg och fräsch fast jag har min mage :)

 • Moa Nilsson says:

  2 st sporttoppar :) Jag vill vinna för att som skidåkare så tränar man väldigt mycket och tvättmaskinen får alltid gå varm, hade varit roligt att få en uppdatering och lite mer fyllnad i väskan till Alperna i sommar eftersom att min spargris nu är tom ;)

 • Evelina says:

  Hej!
  Tack för härlig läsning! :)
  På videon håller du i två sporttoppar. Min passion för träning kan motivera varför jag tycker jag ska vinna;
  Att träna är livet, det tar jag förgivet. Ut och spring över bäckar och stockar. Kämpa hårt och få upp ett flås. Svett, mjölksyra, träningsvärk och endorfinkickar. Inget reslutat om man är lat. Just join the movement!

 • sigrid says:

  Hej! Jag skulle gissa på att du håller upp totalt fyra stycken sporttoppar:) skulle vara superkul om jag vinner, då jag älskar att träna och vad är inte roligare än att träna i superfina kläder från reebook??:)) Tack för en underbar inspiration och blogg:))

 • Robert says:

  Jag ser at du lyfter upp 2st sporttoppar.Om jag hade vunnit 5000kr på stadium hade jag blivit överlycklig. Att få chansen att köpa nya träningskläder och även kunna blanda lite smått och gott. Det hade verkligen varit en inspirerande grej. Keep up the good work

 • Vanessa says:

  Jag känner att jag verkligen skulle behöva en spark i röven för att komma igång med träningen ordentligt. Har varit ganska omotiverad och har dessutom börjat tröttna på mina gamla träningskläder.. Vad är inte då mer perfekt än att vinna ett presentkort på stadium så jag kan få massor med motivation till att ta tag i träningen igen! Det blir ju så mycket roligare om man känner sig snygg också! Det vore underbart, är redan taggad på att boka ett pass med min pt!
  Jag skulle säga att du tar upp 2 stycken toppar. :)
  kram Vanessa

 • Elin Simonsson says:

  Du lyfter upp två sporttoppar!!! Jag skulle så gärna vilja vinna! Jag ska springa Tough Viking i Sthm i sensommar/höst och lite nya träningskläder gör verkligen att tough också blir Beautiful! ;) Snygga grejer!!

 • Lorea says:

  Hej,
  2 st lyfter du upp.jätte finna klader!

  /lorea

 • Lina says:

  2 stycken.

  Lever i träningskläder – sitter till och med i dem på kontoret eftersom mitt gym, som jag går till varje dag på hemvägen, har typ en garderob till omklädningsrum – så jag skulle bli galet glad om jag fick lov att shoppa lite nya shorts och sporttoppar!

 • Vill bara börja me att säga hur mycket jag älskar din blogg. Hur inspirerande den är!!
  Förstår jag frågan rätt så håller du upp 2 st. Sporttoppar/sport-bh en mönstrad och en orange. Båda ursnygga!
  Varför just jag ska vinna? Har länge älskat träning, att hålla igång och leva hälsosamt. Du lever bara en gång och då ska du göra det bra!! Min dröm är att någon gång kunna jobba med detta och även kunna hjälpa andra. Med erfarenhet så vet jag hur svårt det kan vara, hur bägaren kan rinna över och det blir för mycket. Har haft ätstörningar och tränat som en galning. jag vill hjälpa folk så att dom inte får de tankar jag fick då. Men när du kommer in i det stadiet att du brinner för träning, men även för maten, hur du ska äta och leva hälsosamt för att må bra. Det är det bästa som finns! Och det är just där jag är nu. Och hur amazing vore det inte då att vinna hela otroliga 5000 kr på Stadium och boosta den här känslan ännu mer! Vore helt underbart! Så får jag chansen att vinna skulle jag vara jätte tacksam! Kramar ❤️

 • Lisa says:

  Hej Janni! Tack för en underbar blogg med mycket inspiration. Fantastiskt kul med tävling med ett sådant pangpris också. Du håller upp 2 st sporttoppar, exklusive de 3 träningströjorna(hoppas att jag förstått rätt nu) Jag skulle vilja vinna den här tävlingen för att träning och hälsa är något jag ägnar mycket tid till både fysiskt och psykiskt, jag önskar bara att jag skulle orka hålla motivationen uppe hela tiden och jag tror att detta skulle gynna mig enormt, ge motivationen en extra push. Jag har dessvärre ingen träningskompis som kan peppa mig på det sättet jag skulle behöva när motivationen rasar, då jag flyttade från alla nära och kära för några månader sedan. Att vinna den här tävlingen skulle betyda massvis. Ännu en gång, tack för en riktigt härlig blogg och inspirationskälla. Kramar till dig och hoppas du har en go dag :D

 • Johanna says:

  Du lyfter upp 2 sporttoppar!

  Jag drabbades år 2013 av en knäskada som har gjort att jag inte kunnat löpträna de senaste åren utan har mest fått köra rehabträning. Denna vår är första gången på flera år som jag kan vara ute och springa helt obehindrat igen och jag älskar det! Jag är student sedan 4 år tillbaka och har inte ett öre över till fina färgglada träningskläder så drömmer vore verkligen att få vinna ett presentkort så jag kan köpa härliga träningskläder som kan lysa upp mina springturer!

  Kram!

 • Emelie says:

  Hej! Du lyfter upp två stycken sporttoppar. Jag har haft en ätstörning i ungefär fem år och jag har mått så dåligt över min kropp. Jag har nu börjat att kämpa för att bli av med ätstörningen och nya snygga träningskläder hade verkligen hjälpt mig i min resa, då det kan hjälpa mig att känna mig stolt över min kropp. Jag är väldigt intresserad av träning och den har varit en hjälp när jag har försökt bli frisk då jag har kommit på andra tankar. Jag är även student och har därför inte råd att köpa så mycket träningskläder.

 • Rebecca says:

  Hej! Du lyfter upp 2 sporttoppar. Och varför jag ska vinna ett presentkort är för att träna är livet. Utan träning kan man inte ta sig igenom dagarna på ett positivt och roligt sätt. Tycker alla ska träna för att se att allt går så mycket lättare då, på jobb,hemma, med familjen och inte träna bara för man ska bli “smal”. Så då är pricken över i:et nya träningskläder, eller varför inte då införskaffa sig utrustning till att börja en ny sport.
  Ha det så bra
  kram kram :)

 • Emmie says:

  Du håller upp 2 stycken sporttoppar på videon! Jag skulle verkligen vilja vinna eftersom att jag alltid har haft ett brinnande intresse för träning och är även instruktör i Les Mills- programmen BODYSTEP och GRIT- series. Reebok är mitt absoluta favoritmärke och därför hade det varit extra roligt att få vinna presentkortet på Stadium!

 • Anki says:

  Hej!
  Du lyfter upp 2st sporttoppar i videon. Jag vill jättegärna vinna för min kille från Australien flyttar hit om en vecka (han är PT) och som jag kämpat med att få till rätt teknik på mina marklyft senaste halvåret, för att kunna imponera lite på honom haha. Har därför lagt mina pengar på PT timmar (teknikträning) och det skulle ju vara guld att kunna köpa nya Reebok träningskläder och se riktigt bra ut inte bara teknikmässigt ;).

 • Hannah Melin says:

  Svar: Du håller upp 2 sporttoppar!
  Motivering: Jag har alltid haft svårt för att träna och leva hälsosamt, föredrar godis och mys i soffan. Jag är bara 19 år gammal och det är inte ett dugg kul att känna sig obekväm i att vara naken framför sin pojkvän, dra in magen när man går på stranden i bikini och strunta i den där superfina tighta klänningen när det är dags för fest. Jag är trött på att skämmas över hur jag ser ut och vill verkligen ta tag i detta nu. Att starta upp denna resan till ett hälsosammare liv med nya härliga träningskläder hade verkligen varit toppen!
  Tack för en jättehärlig blogg Janni, kram!

 • Rebecca Andersson says:

  2 st lyfter du upp! Har planerat att köra 2 distanslopp sommar & det vore en sådan boost för motivationen att få fylla upp träningsgarderoben med lite nya plagg! Tack för härlig läsning!

 • Pebbles Höglind says:

  Jag skulle vilja vinna för att det är alltid kul med nya träningskläder vilket gör att man också orkar hålla motivationen uppe om man känner sig snygg när man tränar! Du håller upp 2 st sport toppar i videon :)

 • Emilia says:

  Du håller upp 2 stycken!
  Idag sprang jag Göteborgsvarvet och satte personbästa. Bestämde innan jag sprang att jag skulle anmäla mig till Oslo Marathon om loppet gick bra och det ska jag nu också göra! Hade inte suttit helt fel med lite nya träningskläder tills dess! :) <3

 • Lena Sprimont says:

  2st sporttoppar håller du upp :)

  Motiveringen till varför jag ska vinna är helt enkelt för att motivationen ökar med snygga träningskläder, så då kommer jag garanterat ta på mig de nya snygga och sköna träningskläderna och ta tag i löpningen, kan inte vara bäst i början men då kan jag i alla fall vara snyggast ;)!

 • Emma says:

  Åh va rolig tävling, det är ju alltid roligt med lite nytt i garderoben! Du håller i två stycken sporttoppar! :)

 • Pernilla Fjärrstrand says:

  Hej!
  Jag ser dig hålla upp 2st sporttoppar (sportbh:ar).
  Jag tränar inför triathlon där drömmen är att inom en rimlig framtid göra en Iron Man. Träningen går bra men tyvärr kostar utrustning så som våtdräkt, löparskor, cykelskor, cykel, pulsklocka med mera och tyvärr går det inte ihop sig med min budget som studerande.
  Av den anledningen vill jag vinna, att kunna investera i bra utrustning som kommer hålla genom kommande tävlingar skulle vara guld värt!

 • Johanna Stötsberg says:

  2st sporttoppar!
  Jag skulle gärna vilja vinna chansen att få förnya träningsgarderoben med lite nya kläder och få en liten ny push av tränings motivation nu inför sommaren!

 • Carola Karlsson says:

  2st sporttoppar. Träningskläder kan man aldrig få nog av. Reeboks färgsprakande och härliga kläder kommer hålla min träningsmotivation uppe genom hela sommaren om jag vinner. Jag kommer ju inte se annat än bra ut i dem kläderna i sommar ;)

 • Veronica Sunde says:

  Du håller upp TVÅ sporttoppar.

  Jag har efter graviditet, mammaledighet och depression precis upptäkt livet igen. Styrketräning och crossfit är som balsam för min själ och helt klart bästa medicinen. Men jag är i stort behov av nya träningskläder då det mesta verkar ha krympt under min frånvara. Nya snygga kläder ger mig en extra kick .

 • elisabeth says:

  Du håller upp två stycken sporttoppar.
  Efter att ha suttit instängd med min C-uppsats sen i Februari, med tiotals timmar om dagen framför datorn har kroppen och framförallt ryggen tagit stryk. Om två veckor tar jag examen och är fri från datorn, jag är därför sjukt taggad på att kicka igång sommaren med långa promenader, yoga och aktiviter för att stärka min kropp igen. En ny träningsgarderob hade varit en rejäl boost!

 • Tyra says:

  Hej Janni, du visar upp 2 st sporttoppar. Och varför just jag ska vinna detta är för att jag har precis börjat träna regelbundet och skulle må bra av lite extra motivering till att fortsätta. Jag har läst din blogg i snart 1 år och hoppas verkligen att du fortsätter!
  Kram, kram

 • Lisa says:

  2 sporttoppar!

  Efter en vår med ofattbart mycket plugg har träningen fått komma i andra hand. Men om en vecka tar jag examen efter 3
  År på universitetet. I sommar blir det fullt fokus på träningen igen. Så 5000 kronor på bästa Stadium vore en perfekt examenspresent till mig!

 • karin says:

  du lyfter upp 2 sporttoppar!

  Nu när sommaren börjar tar min fotbollssäsong slut. men jag måste hålla mig i form för det kommer ju en till säsong i höst. d blir det svårare konkurrens, och vad passar inte då bättre än att vinna denna tävling och uppdatera träningskläderna! Blir så sjukt peppad av nya snygga kläder. vill bara träna träna träna!

  kram och tack för en superblogg!

 • Alice says:

  Du lyfter upp 2 st träningstoppen i filmen! Och det är också just det antalet sporttoppar jag själv har. Jag håller på mycket med träning och tänket att stark, frisk och tuff är det nya pinnsmala, thigh-gap och beniga. Jag håller på med uppstarten av en blogg (samlar just nu material) där tanken är att jag ska träffa hälsosamma, vältränade tjejer och berätta om både den nya träningshetsen,

 • Nathalie says:

  Du lyfter upp två stycken sporttoppar!!
  Varför just jag skulle vinna? För att snygga träningskläder verkligen ger en ny motivation. Jag älskar träning och har tränat minst 5 gånger i veckan sen jag var liten med olika idrotter som idag endast övergått till gym, klart motivationen sviker en ibland men så fort något nytt trillar in i min träningsgarderob så höjs motivationen och bara tanken på om jag skulle vinna och kunna shoppa träningskläder för 5000 (!!!) kronor skulle fått motivationen på absolut topp!
  Håller tummarna nu! :)

 • richard says:

  Hej! du lyfter upp två sporttoppar!
  konstigt att jag svarar på frågan kanske, då jag inte använder sporttop speciellt ofta :) men kommer ge bort delar av presentkortet till vänner och behövande!

 • Alice says:

  Du lyfter upp 2 st träningstoppen i filmen! Och det är också just det antalet sporttoppar jag själv har. Jag håller på mycket med träning och tänket att stark, frisk och tuff är det nya pinnsmala, thigh-gap och beniga. Jag håller på med uppstarten av en instagram (samlar just nu material) där tanken är att jag ska träffa hälsosamma, vältränade tjejer och berätta om både deras syn på nya träningshetsen, som deras erfarenhet av idealet “lilla gumman” som de krossat. Tjejer kan också vara tuffa!! Jag vill att alla ska förstå det. Tjejer är grymma, självständiga och skitsnygga, hur man än ser ut. Målet är att själv vara lika inspirerande som dem som är med på instagrammen, och hade jag vunnit 5000kr på stadium hade jag absolut närmat mig dem, måste jag säga. Jag hade nog dessutom lottat ut något plagg via instagrammen, för att få den att spridas. ALLA tjejer ska kunna förstå at ideal är till för att krossas (med bara händer och i Reebok-kläder, förstås!). Kram!

 • Johanna Hill says:

  Du håller upp 2st fräscha sporttoppar från Reebook

  Den orangea sporttoppen fick jag äran att ha på mig när Aftonbladet gjorde ett reportage om mig och träning i våras – som dessutom är min stora passion

  Passform, färg och detaljer på Reebooks kläder är så genomtänkta, sköna och SNYGGA!!!

  Nu 1år senare efter förlossningen sitter inte de gamla kläderna lika bra längre. Om 1 vecka lämnar jag mammaledigheten och börja dessutom att arbeta igen – nytt jobb – ny branch så vad skulle inte sitta bättre än en ny träningsgarderob som ger en en extra kick och energi innan/efter arbetstiden.

  Jag skulle bli sjuuuuukt glad om jag vann ett presentkort på Stadium för att uppgradera min träningsgarderob!!!

  Hoppas
  Johanna

 • Ellen says:

  Du håller upp två sporttoppar i filmen!
  Jag skulle verkligen vilja vinna presentkortet! Jag har precis fått klartecken från min läkare att börja träna igen efter ett års vila på grund av att jag hade blodförgiftning. Lite nya träningskläder skulle sitta så bra för att vara den extra peppen som behövs för att komma igång ordentligt igen! Din blogg är verkligen en inspirationskälla, så med den och nya träningskläder skulle jag kickstarta träningen!
  Tack för en superbra blogg, alltid kul när ett nytt inlägg dyker upp! Kram!

 • Emilia Nilsson says:

  Du håller upp 2 sporttoppar i klippet (plus en tredje du har på dig). Det hade passat PERFEKT att vinna då jag precis tar examen som Hälsopromotör och utbildar mig till Personlig tränare i sommar, då kan jag inspirera mina blivande klienter med nya härliga kläder.

 • Wilma Grundström says:

  2 stycken snygga sporttoppar!!
  Jag och mitt volleyboll-lag ska vara med och tävla i ett lopp i sommar. Loppet är 10 mil och delas in i olika stafett-delar under en hel natt! Därför kan det vara bra med variation av kläder eftersom att det är svårt att veta vilket väder det kommer vara, om det är kallt eller varmt och om det är mycket mygg ute i skogen. Dessutom kommer nog sommaren bestå av mycket beachvolley och annat roligt, vilket gör en såååå taggad på nya kläder!!

 • jenny says:

  Två sporttoppar.

  Motivering

  För att jag är en träningsdåre och jag spenderar många timmar i gymmet och ute i spåren och är det något som hjälper en den där sega morgonen när benen är trötta och huvudet tungt så är det snygga träningskläder. En sådan lite grej kan tyckas men det gör så mycket! Stadium är dessutom min favorit butik att handla saker. Ju mer färg desto bättre! Att få känna inspiration och känna sig bekväm medan man tränar är viktigt

  Ha en bra dag! Mvh Jenny

 • Camilla says:

  Hej Janni! Hoppas att allt är bra med dig. Först & främst vill jag säga att din blogg är as grym, älskar att du har så mycket livsglädje och verkligen försöker sprida den till omkretsen! Yo go gurl, fortsätt med din grej. A true inspiration!
  Du håller upp 2 sporttoppar och jag skulle vilja vinna detta presentkort därför att en av mina drömmar här i livet är att motivera andra att må bra, att sprida glädje och positiv energi helt enkelt. Träning gör att jag mår bra och om jag nu vinner presentkortet så skulle jag kunna bära så otroligt många sportiga klädesplagg och faktiskt sprida det budskapet jag brinner för genom att bära färgglada träningsplagg som gör vardagen gladare och mer motiverande inte bara för mig själv men även för andra för att visa att träning är viktigt och att det faktiskt ger energi. Min dröm är att på samma sätt som du inspirerar mig Janni, inspirera andra att träning är super för både kropp och själ :)

  Håller tummarna nu då, hoppas att du kan hjälpa mig ett steg närmare drömmen! Kram :)

 • Amanda says:

  Du visade 2 st !
  Stay humble är en väldigt viktigt egenskap att komma ihåg och som många glömmer bort
  när man blir uppslukad utav allt som har med träning, fitness och tävlingar att göra.
  Jag vill inspirera andra i mitt jobb som pt, grupptränings instruktör och coach.
  Att man sedan har snygga kläder från Reebok gör ju inte saken bättre ;)

 • Fanny Nygren says:

  2 stycken! :) Dock blir jag rätt confused då du testar en tredje haha.
  Jag tycker att det är väldigt roligt med träning men har svårt att hitta inspiration och motivation till att faktiskt gå till gymmet. Med nya träningskläder så skulle jag bli supermotiverad och också motivera andra på samma sätt som du motiverar mig. Nu när skolan tar slut snart och allt blir mer oplanerat med träningen på grund av alla sommarplaner så kommer jag ännu mer behöva något snyggt som hjälper mig på traven. Jag skulle också må bättre overall av att träna mer så detta presentkort skulle jag bli så grymt tacksam för!
  Tack för en superbra och inspirerande blogg så håller jag tummarna! Kram

 • Amanda says:

  Du håller upp 2st sporttoppar! :)
  Det skulle vara såå kul att vinna ett presentkort för min del. Jag har precis fått upp ögongen för löpning och är ute minst tre gånger i veckan nu! Hur kul skulle det inte vara att få ta på sig snygga/färglada träningskläder då? Har precis återhämtat mig efter min första stukning och skulle vara kul att kickstarta den här sommaren med snygga kläder ute i spåret!! Du är så grym och får mig så motiverad med dina tips, kläder och recept! ha en underbar sommar ! KRAM

 • Miriam says:

  Älskar din blogg! Och vad kul med tävling! Du håller upp två sporttoppar och jag skulle så gärna vilja vinna den här tävlingen då jag var med om en allvarlig olycka där man inte visste om jag skulle överleva och som för ett år sedan gjorde mig rullstolsbunden. Läkarna trodde inte att jag skulle kunna gå igen, men med ett jävlar anamma och evigt slit varje dag så har jag kommit en bra bit på vägen i att visa att de har fel. Jag kan idag gå några meter och fortsätter att kämpa. För att kunna nå mitt mål krävs det att jag har en bra fysik och fortsätter att bygga upp en stark kropp. Jag skulle vilja vinna så även jag kan känna mig lite fin på gymet (det är inte det lättaste när man kämpar på i rullstol) men framförallt för att jag har vill fortsätta visa att träning är för alla, tjock, smal, funktionshindrad, sjuk, ung och gammal – ingenting är omöjligt, bara man inte ger upp.

 • Linda says:

  Du lyfter upp 2 st.

  Jag har nyss kommit igång med träningen efter att ha varit borta 6 månader cirkus så lite nya kläder skulle få mig mer pepp att köra ännu mer :).

 • Emilia says:

  Hej Janni!

  Så roligt med tävling här på bloggen! I klippet lyfter du upp två sjukt snygga sporttoppar. I sommar åker jag & min kille till Italien för att resa runt och uppleva landet. Det vore grymt att rocka Reeboks nya sportkollektion där och kanske kan jag springa ännu snabbare i det lopp jag anmält mig till i slutet av sommaren om just jag vinner? ;) Hoppas att du har en grym vecka på Gumball, det verkar riktigt häftigt! KRAMAR <3

 • Linda says:

  Hej!
  Du lyfter upp två sporttoppar i klippet. Jag skulle vilja vinna presentkortet då jag precis har fått en bra rutin igång på mitt tränande men skulle behöva uppdatera träningsgarderoben för lite extra pepp och inspiration. :)

 • Linnéa says:

  Du lyfter upp totalt 5 sporttoppar i klippet, 2 sport-bh och 3 större toppar. Att vinna skulle peppa mig så otroligt mycket i min träning. Jag har alldeles för lite träningskläder för den mängden jag tränar. Men jag har inte pengarna till att köpa mer och jag får alltid köpa budget-alternativ. Jag både springer, styrketränar och har precis börjat med crosstraining. En större träningsgarderob skulle innebära mindre stress och mycket mer glädje i träningen.

 • Johanna says:

  Två snygga toppar håller du upp! Två toppar som jag definitivt skulle få med mig från Stadium om jag vann presentkortet. Inför sommaren vill man såklart ha lite nya träningskläder som inspirerar att hålla igång hela sommaren, även under min inbokade Greklands-resa! Håller tummarna och tackar för en bra och inspirerande blogg!

 • Olivia says:

  Du håller upp två stycken toppar i klippet.

  Hösten 2013 började jag gymnasiet. Jag kom in på innebandygymnasiet i Borås med en nationell idrottsutbildning, då syftet är att man ska bli elit efter sina tre år på skolan. Redan efter 1 1/2 månad tog dock min resa slut (trodde jag). Jag var med om allvarligt vridvåld i ett moment i ett spelpass vilket gjorde att mitt korsband i höger ben gick sönder. Jag var fruktansvärd ledsen och vid många tillfällen tappade jag hoppet på grund av dålig läkarvård, dålig information och helt enkelt för att jag inte kunde göra det jag älskade mest. Men efter hårda påtryckningar från min sjukgymnast fick jag min operation den 23 Maj 2014. Mitt gamla korsband togs bort och istället fick en sena från mitt baklår bli mitt nya korsband. Hela sommaren gick jag slaviskt till gymmet för att göra min rehab, jag åt så bra som möjligt, jag gjorde helt enkelt allt jag kunde för att bli så bra som möjligt igen. Dock var det många dagar då smärtan och de små resultaten fick mig att tvivla på mig själv. Jag var rädd att allt var över och att jag aldrig mer skulle kunna böja mitt ben, springa riktigt och det jobbigaste av allt; inte kunna spela innebandy eller någon annan sport igen.

  Nu har det gått 1 år och 2 dagar sedan jag opererade mig. För två dagar sedan, den 23 Maj, hade vårt lag avslutning. Vår tränare presenterade priset för “årets överraskning” såhär “Från att ha startat säsongen på sjukhuset, fortsatt via hemmasoffan vidare till bänken i hallen samt via massa uppbyggnadsträningar och sedan ut på spelplanen, så visade denna spelare att det faktiskt går att lyckas och utvecklas samt komma tillbaka efter en svår skadeperiod. Detta även om man till och med faktiskt tvingas byta position och bli omskolad. Med sitt lugna och tekniska spel så har denne spelare visat att hon besitter härliga defensiva kvalitéer och att utvecklingskurvan pekar rakt uppåt. Ett bevis på detta var den utmärkelsen hon fick via Matchens Lirare priset, sista seriematchen i Div 2, borta mot Skövde Innebandy”

  Jag tycker det är helt fantastiskt att exakt ett år efter operationen, hyllas jag för min resa. Detta är för mig det största beviset på att jag klarade det! Jag lyckades! Detta har gett mig ännu mer energi till att bli så bra jag kan. Jag ska nå mina mål. Men för att nå mina mål måste jag träna hårdare och mer. Och det betyder att jag behöver mer träningskläder. Så jag hoppas ni vill stötta min resa mot toppen med detta presentkortet! Kram!!

 • Isabelle Wall says:

  Hej janni! Vilken grymt bra ide med en tävling för stadium
  Jag får det till tre sporttoppar! Jag skulle verkligen behöva nya träningskläder då jag har slitit sönder de flesta jag har… Jag Sparar ihop till en bagpackingresa nu i höst efter som jag tar studenten i år därför går varenda krona av min lön till det det skulle vara jätte kul att få ett presentkort på just träningskläder då det får mig motiverad och jag kan med gott samvete köpa något istället för att spara! Älskar din blogg förresten! Kram //Isabelle Wall

 • Louise Thorslund says:

  Du håller upp 2 stycken sporttoppar.
  Man brukar ju säga att ”syns man inte så finns man inte” och det är ett budskap som jag verkligen tror på. Min träningsgarderob säger däremot något annat då den i princip är svartvit och jag känner att jag nästan smälter in bland alla vikter och maskiner på gymmet. Detta vill jag ändra på och börja ta ut svängarna när det kommer färg och form i träningsgarderoben. Att fylla på med nya och fräscha träningskläder skulle också motivera mig till att ta ut svängarna i själva träningen. Det finns dock ett litet hinder, studentplånboken tycker inte att nya träningskläder låter så himla exciting. Därför skulle ett presentkort på Stadium vara perfekt! Jag skulle alltså kunna sätta lite mer färg på min träningsmiljö och samtidigt få en rejäl skopa motivation utan att det känns i plånboken, det är vad jag kallar win-win!

  Tack för en grym blogg, du inspirerar mig varje dag i allt du gör!

 • Nathalie says:

  Hej!
  Ny följare här :-)
  Du håller upp två stycken sporttoppar(bh:ar).
  Jag önskar vinna detta för att jag håller på att återhämta mig ifrån utbrändhet, inte som sympati, utan mer som pepp att jobba ännu hårdare på att ta mig tillbaka. Jag älskar träning och började få riktig bra resultat innan det sa poff och jag gick in i väggen. Som student skulle det bara vara en extra bonus då den kassan inte är några fantastiska summor.
  Hoppas du har en grym resa! Ska bli roligt att få fortsätta följa dig!
  Mvh Nathalie

 • jenny says:

  Hej janni!! Du håller upp 2 sport-toppar:D Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta presentkort för att jag älskar känslan utav när jag tränar, jag blir så glad och känner att mitt självförtroende stiger men något som jag bekymrat mig över väldigt mycket på sistonde är min träningoutfit, kläderna jag använder mig utav när jag tränar. Har inga träningströjor så får ta en “vanlig tröja”. Sportkläder är så himla dyrt speciellt då man är studerande och vill ha lite bättre kvalite på det så det verkligen håller för det ska återanvänds varje vecka. Nu när vädret har börjat skina så vill jag kunna springa ute i det fina vädret men tyvärr så har jag inte kläder efter väder, har inte riktigt en långärmad träningströja eller en jacka. Har även ett stort intresse för mode så jag håller verkligen tummarna för detta!! :D

 • Louise says:

  jag fåt det till 2 st sporttoppar eller sportbh:ar eller vad man nu säger, haha:) Jag skulle vilja vinna för jag har aldrig riktigt varit en riktig träningsmänniska men sen jag börjat läsa din blogg så har jag blivit inspirerad och trots att det mest är powerwalks just nu så hoppas jag att jag kommer igång mer snart. Mina träningskläder är varken snygga eller nya, vissa har jag till och med behövt sy ihop för det gått hål på de. Nu när sommaren kommer så vill jag så gärna köpa nya träningssaker så det känns fräscht och bra då jag ska träna. Jag kan se att det är väldigt många kommentarer men jag tyckte det verkade som en så rolig och bra tävling så vill vara med jag också;)
  Man kanske till och med blir mer motiverad att träna när man har något snyggt att göra det, det vore så kul!

 • Evelina says:

  2 st sporttoppar! :)
  Då jag börjat tappa lite motivationen inför träningen hade det varit perfekt med lite nya färgglada träningskläder för att komma igång igen!
  Träningskläder är också något jag tycker är så tråkigt att lägga pengarna på och då jag ska börja studera till hösten och vill spara så mycket pengar som möjligt till det så hade ett presentkort hjälpt mycket!!! :)

 • Louise says:

  Hej! Jag får det till 4 stycken sport-toppar!
  Varför vill jag vinna då? Jo jag älskar att träna! Älskar träning i alla former! Gillar att gå ut och gå, lyfta vikter och svettas på gymmet, spela bandy, volleyboll och springa. Det är svårt att hitta kläder som passar till allt detta. Är jag på gymmet vill jag gärna klä mig i pösiga kläder, medans jag springer vill jag klä mig i tajta. Haha sedan älskar jag träningskläder, speciellt nu när sommaren kommer och det kommer så många nya färger?? Puss och kram!

 • Gabriella says:

  Hej!

  Antalet sporttoppar du håller upp är två,
  och alla mina träningskläder börjar bli för små.
  Lite nytt i garderoben vore toppen,
  så jag återigen kan få ordning på kroppen.
  Men då krävs det lite ny motivation,
  för klämmer gör den gamla skon.
  Jag vill vinna presentkort på stadium,
  så jag orkar ta mig ut från mitt rum.
  Jag vill också känna mig fin i min sommarkropp,
  men jag behöver hjälp för att känna mig på topp.
  I sommar vill jag kunna springa en mil,
  och det vill jag göra med stadium-stil.
  Så om du hjälper mig Janni D,
  Så ska hela världen få se,
  att lite nya träningskläder skulle göra susen,
  en bikinikropp att vara stolt över för fem tusen!

 • Sebastian says:

  2 stycken! Jag skulle behöva lite färgglatt bland mina träningskläder för att bli piggare, motiverad att träna. Det blir så mycket roligare att ta sig ut och träna när man känner sig snygg. Just nu är allt bara svart/grönt och gammalt och det är precis så min träning känns just nu. Trots att jag kämpar med att försöka komma iväg två gånger i veckan. Lite nya kläder skulle hjälpa mig på traven, att göra träningen roligare.

 • Julianna Fredriksson says:

  Hej!
  Är gärna med.

  2 stycken
  Jag är en riktig periodare när det gäller träning och har som mål att få min träning regelbunden,
  därför skulle nya träningskläder ge mer motivation. För tänk att få välja och vraka bland alla snygga
  snygga träningsplagg “WOW” vilken lycka. Men just nu finns inte pengarna där,
  så det skulle vara så himla roligt att få vinna denna fantastiska tävling.

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

 • Anne says:

  2 sporttoppar!
  Jag är en tjej från Finland och skulle väldigt gärna vilja vinna. Jag har väldigt otur när det kommer till att vinna något. Men Tja, kanske detta är en bra dag ;)
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag är modeintreserad men har inte så mycket pengar då jag studerar. Jag skulle vilja få upp min träningsmotivation och få känna mig snygg för en gångs skull då jag är på gymmet.
  Jag ska även springa på några lopp i sommar så där vore inte helt fel med en ny träningsoutfit.
  För många gånger har jag faktist stannat hemma för att jag känner mig obekväm och osäker på gymmet , så kanske nya, fräscha träningskläder skulle göra susen? Du har en bra blogg och jag har följt dig länge. Det jag gillar är att du har en så personlig blogg! :D

 • Matilda says:

  Ser att du håller i två men att du också har en gul på dig på slutet sånjag svarar tre sporttoppar håller du i. Jag vill vinna för att det ger mig mer motivation när man har snygga kläder när man ska träna. Och om man tränar regelbundet några gånger i veckan så behöver man ganska mycket kläder, (så de hinner tvättas emellan) Nu skulle jag även behöva köpa nya löparskor då mina gamla är utslitna. Så ett presentkort på stadium vore kanon. ;)

 • Maja Fridh says:

  2 st sporttoppar:D

  Varför jag vill vinna då? Alltså HUR NICE hade det inte varit med 5000kr på stadium? Har sagt till mig själv att jag ska köpa nya träningskläder nu i ett halvår eftersom jag verkligen behöver det, men det blir tyvärr aldrig av då pengarna inte räcker till. Särskilt inte nu när man behöver shoppa sin sommargaderob liksom bikinis, shorts, skolavslutningsklänning och även nya sommarträningskläder.

  Jag tränar minst 3 gånger i veckan och älskar det! Men med ett presentkort på 5000 hade jag köpt ett par nya skor från “asics” eftersom mina löparskor är jättedåliga och jag får ont i knäna av dom. Sedan hade jag även köpt en ny bra sporttopp och träningshorts från Reebok (dom som du hade på dig i videon).

  Tack för en jättebra och inspirerande blogg som jag följer varje dag<3

 • Astrid S. says:

  Hejsan Janni! Alltid roligt att gå in på din färgsprakande blogg! :D

  2 sporttoppar får man se att du lyfter i videon!
  Jag hoppas verkligen på att vinna då jag är en alldeles för fattig student som räknar dagarna tills att min tenta är över. Då ska jag äntligen återgå till sundare vanor och komma tillbaks till träningen. Det har varit ett tungt år på många olika sätt i livet, men nu hoppas jag på att kunna fokusera på mig själv i sommar. Längtar efter solsken och att få komma ut och träna med vänner. Då hade det självklart varit underbart med lite nytt i träningsgarderoben, framförallt så är jag i stort behov av både nya löpskor och gymskor, så det hade bland annat dessa pengar gått till! När man lever på en tajt budget får tyvärr träningskläderna alldeles för ofta prioriteras bort, även om jag älskar träningskläder och lever i det för att det är så skönt och snyggt!

  Kram på dig!

 • Fanny says:

  Behöver verkligen komma igång med min träning igen då det är något jag älskar. Fick tyvärr sluta träna i några veckor pga skada och kom aldrig riktigt igång igen. Vad är en bättre motivering än nya fräscha träningskläder??

 • Fanny says:

  2 sporttoppar!
  Behöver verkligen komma igång med min träning igen då det är något jag älskar. Fick tyvärr sluta träna i några veckor pga skada och kom aldrig riktigt igång igen. Vad är en bättre motivering än nya fräscha träningskläder??

 • Ida says:

  Men hej!

  Denna nya kollektion som Reebok har lanserat är ju helt fantastisk! Att skapa plagg som speglar den starka och målmedvetna kvinnan med en touch av kvinnlighet- det är verkligen spot on! Det är precis den uppmuntran man ibland behöver!
  Janni, du håller upp två stycken sporttoppar, alltså två stycken sportbh:ar om jag förstår det rätt. Jag är själv en brud som älskar träning och träningskläder i alla dess färger, men om jag skulle kamma hem detta presentkort på Stadium på fem tusen så skulle jag faktiskt välja att göra någon annan väldigt glad. Jag hänger just nu mycket på gymmet med en väldigt god vän som länge har kämpat med vikt och självkänsla. Mitt mål är att visa hur stark och vacker hon är, för hon kan idag inte se det i spegeln. Hon har en riktig kämparglöd och hon besitter en styrka som jag aldrig tidigare beskådat, men självförtroendet sviker henne många gånger. Att klä sig snyggt har egentligen ingen betydelse, det är ju det inre som speglar vem man är som människa. Men, vad jag tror min kompis behöver och vad Reebok försöker säga är att det yttre kan framhäva det inre. Det är därför den nya kollektionen är så underbar för den gör just det- den visar att tough is beautiful med kollektionens färgbomber, coola design och läckra mönster. Att visa hur stark, tuff och målmedveten man är när man samtidigt är urläcker från topp till tå är det ultimata målet. Då sprids budskapet att #toughisbeautiful!

  Kram Ida

 • Oscar says:

  Du visade tre stycken ena va gul orange och den där blå skulle vara gäte kul att få ett presentkort så man kan pröva lite av deras grejer ❤️

 • Freja says:

  Men vilken bra och rolig tävling!! :D 2 st om man inte räknar med bh:arna isåfall är det 6 st!
  Jag är mitt inne i min träningsresa mot min toppform och jag har kommit så långt att alla mina träningskläder är för stora (yeeey!!) så jag är i stort behov av nya kläder! Med ett presentkort på hela 5000kr (!!) så skulle jag verkligen kunna köpa kläder som passar för att komma ännu närmare mina mål! :D
  Ha det bäst fina du! <3

 • Michelle says:

  Hej hej Janni!
  You hold up two sports bras in the video.
  I’d love to win the (amazing!!) giveaway because I’ve been getting really into training and would love to be able to pick out some new and fun stuff to keep the motivation. I’ll also be in Scandinavia this summer and I’d love to have some proper clothes/shoes for all the outdoor activities.
  Thanks for the awesome giveaway! Love your videos, your great personality always comes through :)

 • Christina says:

  Svar: 2st.. Nu anmäld till att tjejmilen springa, men i garderoben finns sportkläder ringa!
  20 år utan ett steg i spåret då ryggen varit kass, ser nu framemot en sommar i Reebok stass.
  Färgglad o pigg jag då kommer bli, hoppas nu turen står mej bi, önskar en varm o solig sommar med ljumma sjöar att bada i.

 • Marthe Hagen says:

  2 stortstoppar, men toppar 6 tilsamans.
  Bloggen din er verklegen inspirerende och du er et stort forbilde!

 • Frida Wiking says:

  Svar 2 stycken, jag skulle verkligen bli hur glad som helst då jag håller på med truppgymnastik fler gånger i veckan. Jag tränar 4-6 gånger i veckan och är alltid i behov av träningskläder. Skulle vara riktigt kul att ha lite mer roligare och färgstarka träningskläder från reebok. I slutet av sommaren ska jag även springa color me rad loppet på 5 km, vilket reebok kläderna hade passat perfekt för. Slutligen vill jag bara säga att din blogg är hur grym som helst, läser den flera gånger om dagen. Sluta aldrig blogga eller vara dig själv, kram en gymnast som är förälskad i Reeboks kolektion.

 • Julia says:

  Du håller upp två stycken sporttoppar! :D
  Jag vill vinna för att jag verkligen brinner för träning och hälsa, dock sätter min fattiga studentekonomi stopp för mig att få se fab ut på gymmet och i löparspåret! Jag brinner även för kläder och allt som har med mode att göra! Skulle jag vinna 5 000 kr på Stadium skulle jag bli världens lyckligaste och alla mina urtvättade gamla sporttoppar skulle åka i soporna! :D
  PUSS <3

 • 2 st sporttoppar!
  Om jag vann skulle jag ta med min mamma till stadium på mors dag och shoppas träningskläder tillsammans med henne, det är hon värd! :)

 • Lina says:

  Du lyfter upp två sporttoppar. Jag skulle verkligen vilja vinna den här tävlingen därför att:

  Ont i knäna har jag haft i över ett år
  Det har gjort att jag fällt en och annan tår
  Enligt doktorn vore sjukgymnastik riktigt bra
  Men det beskedet gjorde mig inte så gla’
  För att bygga upp motivation och känsla
  Skulle lite färgglada kläder kanske få mig att glänsa
  Ja, det skulle verkligen vara toppen
  För både sinne, själ och kroppen
  5000 kr på Stadium vill jag ha
  Och mina knän skulle ropa halleluJA!

 • Jennifer says:

  Hey Janni, you are holding up 2 sport bras in your movie :-)
  I reeeally would like to win because I’m doing a three-year-training right now and because of that I don’t earn too much money at the moment. And also I subscribed in a fitness center a few weeks ago, so I would be really happy to get some new sport clothes :-)
  Have a good day :)

 • Josef says:

  Hej, jag är en kille på 15 bast som heter Josef. Jag ser att du håller upp 2 sporttoppar. Anledningen till varför jag vill vinna är att jag älskar verkligen att träna, jag lever för det. Sen är det så att jag har inte så jätte fräscha träningskläder, då jag bor med mina 2 bröder som också älskar att sporta. Vi bor med mamma som inte har en alls stor inkomst och som kämpar verkligen för att betala hyran, att vi ska ha det bra och ha mat på bordet, därför frågar vi inte henne så ofta om pengar. Om jag nu skulle vunnit, skulle det första jag göra är att ta med mamma dit och låta henne köpa vad hon vill för det är hon värd, sen skulle jag tagit med mina bröder och vi skulle dela upp resten av pengarna på 3 delar och köpa nya, fräscha och snygga träningskläder till oss. Att få se min familj glad gör min dag.

 • Lina says:

  Du håller upp två stycken sporttoppar i klippet! Min motivering:

  Likt en sportbils häftiga framfart,
  vill jag också få komma till start,
  och riktigt släppa loss i träningsspåret,
  så det fullkomligt blåser om håret.
  Men till min stora skräck och fasa,
  finns i garderoben bara en gammal trasa,
  och att klädd som en skrotbil ta löparkliv,
  känns inte som något roligt alternativ.
  Så för att bli mer välpolerad och elegant,
  önskar jag en riktigt stor slant,
  att få använda i Stadiums stora skattkista,
  och förvandla mig till träningsfashionista.
  Då finns nämligen inget som mig längre hindrar,
  från att tända på samtliga cylindrar,
  och springa förbi alla på löparrundan,
  för precis som i Gumball kommer det då att gå undan!

 • Rebeca says:

  Hej Janni!
  Du håller upp 2 stycken sporttoppar i videon. Jag skulle vilja vinna presentkortet på stadium eftersom jag ÄLSKAR träningskläder. Tycker det är roligare att köpa träningskläder, skor och träningstillbehör, än vad jag tycker det är att köpa vanliga kläder. Någon annat jag även älskar är att göra andra glada, så om jag vann presentkortet skulle jag dela med mig utav vinsten.
  Jag skulle köpa nya roliga (och skitsnygga) träningskläder till min mamma, för att hon ska tycka det är roligt att komma igång med träningen igen. Till min syster, för att hon ska tycka det är kul att gå till gymmet och tycka att hon är fin när hon tränar. Till min arbetskollega på jobbet, som jag har hjälpt att gå ner 10kg (!!), för att hon inte ska ge upp och känna sig ännu mer taggad. Sen hade jag även delat vinsten med min pojkvän, som alltid peppar mig med träningen och får mig att göra saker som jag trodde att jag aldrig skulle klara av.
  Jätterolig och bra tävling! Håller alla tummar och tår.

 • Emma Ljunglöf says:

  Glädjetjut till denna tävling!!!!! 2 sporttoppar hålls upp av dig i videon.
  Med 5000 kr till träningskläder skulle min sommar vara räddad, då jag ska springa AXA halvfjällmaraton för första gången uppe i Åre och är i behov av nya kläder samt skor till detta lopp. Själva resan och loppet i sig kostar en hel del, så 5000 kr skulle vara ett otroligt hjälp på vägen! :)

  Hoppas de går bra för er på resan till Las Vegas nu!!

 • Anna says:

  Tjena, du håller upp två stycken och jag vill gärna vinna för att helt enkelt ha råd att köpa ordentliga träningskläder. Om jag vann skulle jag köpa ett par skor som (förhoppningsvis) hjälper mig att inte få ont i fötterna när jag springer. Sen en nya stadig sportbh som faktiskt håller allt på plats. Efter det skulle jag skämma bort min kära mamma som har börjat träna och äta för ett hälsosammare liv nyligen. Hon skulle behöva en motivations kick lagom till morsdag.

  Ha det bra Janni! Din blogg är superbra!

 • singol says:

  Tjena, du håller upp 3 stycken och jag vill gärna vinna för att helt enkelt ha råd att köpa ordentliga träningskläder.Eftersom jag älskar och träna och skaffa nya kläder.Jag älskar din blogge och du är hällt otroligt :D <3

 • solin says:

  hej du håller upp 4 st jag skulle jätte hjärna vill vina den för att köpa nya kläder till mig och mina vänner de hade varit den bästa procenten i mitt liv.Kläder du visar upp är hällt dödliga :D :D

 • sinor says:

  Hej du håller upp 2 st jag vill så hjärna vinna för att jag skulle bli så glad och hade köpt de flesta kläder på stadium de finns så fina kläder att man svimar på plats alltså jag har aldrig vonite något i mitt liv och de hade varit så kul att bjuda mamma och vänner på några tränings kläder jag själv tränar 24/7 och jag vill skaffa mig nya kläder och skor som är så dyra att man har inte råd och köpa dem,Hoppas hoppas jag vinner,

  JANNI !!!!! din blogge är dödlig hoppas jag vinner har alltid kollat på dina bilder :D du är så otroligt vacker att ,man inte kan sluta kolla på dig och alla dessa ord kommer från hjärtat <3 <3 <3 allt kärlek till dig <3 :*

 • sinor says:

  Du håller upp 5 st .Jag hoppas att jag vinner de för jag har alltid drömt om att få köpa nyaa kläder och alltid skaffa mig nya varje dag de hade varit så otroligt kul att juste jag vinner de.Ingen hade varit gladare mig. Så finna kläder du provar hoppas hoppas hoppas på vinst nu :D :D <3 JENNI <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.