GUMBALL 3000

003Gumball3000-edinburgh-london-regent-street_DSC0999-Redigera
janni-deler-gumball3000-parisDSC_3172
DSC2462-Redigera-Oskar-Bakke
janni-deler-gumball3000-parisDSC_3180
janni-deler-gumball3000-parisDSC_3107
janni-deler-barcelona-ibizaDSC_3292
janni-deler-londonDSC_3042
janni-deler-barcelona-ibizaDSC_3251
janni-deler-gumball3000-parisDSC_3151
janni-deler-gumball3000-parisDSC_3088

Some mixed pics from last years Gumball, this year we do Stockholm – Las Vegas…

God morgon hjärtan! Hade en superkul kväll igår med några av gumball-folket, men tog det ganska lugnt. :-) Nu ska jag packa inför Gumball och hela sommaren, kommer åka direkt från Las Vegas till Spanien där vi ska stanna hela sommaren så jag har det inte superlätt med packningen den här gången… Haha! I år ska vi alltså köra Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Amsterdam – flyga till Reno och köra San Fransisco, LA och avsluta i Vegas. Tror det kommer bli en galen resa, som alltid! Fattar inte vad jag ger mig in på varje gång men jag är superpeppad, det här är tredje året jag åker med i bilen. Är det någon av er som kommer kolla i någon stad? Kommer försöka blanda in lite annat och inte bara bilsnack den här veckan, kanske svårt men ska göra mitt bästa. Puss på er, nu är det packnings-planering deluxe. <3

//Good morning sweeties! Had a great night last night with some of the gumball people, but I had a pretty chill night. :-) Now I’m packing for Gumball and the entire summer, we’re going straight from Las Vegas to Spain where we will stay all summer so I don’t have a super easy project with my packing… Haha! This year the route is Stockholm, Oslo, Copenhagen, Amsterdam – fly to Reno and then San Fransisco, LA and finish in Vegas. Think it’ll be a crazy trip, as always! Don’t really know what I’m getting myself in to every time but I’m super excited, this is the third year I’m in the car. Anyone of you who will see the cars in any city? Will try my best to mix it up here during the week and not just car-talk, will be hard but I’ll try my best. Hugs, now it’s packing planning deluxe. <3

8 reaktioner på “GUMBALL 3000”

 • Molly says:

  Alltså, såå himla najs ju!

 • ISA says:

  hahah men vaaa vad är det här för våghalsig grej? KÖR DU!?? :O galet. Men kul, hehe! kram fina

 • Lisa says:

  I really want to see you guys when you get to L.A!! Maybe even Vegas, haha. You and fast cars, it’s hard to find a better combo!

 • Linnea says:

  Åh så kul! Hoppas ni får en bra resa :)

 • Sandra Jawad says:

  Hej!
  Wow säger jag bara, du är verkligen såsåså fin!! Såg dig i verkligheten med Jon tillsammans idag i Örebro, höll nästan på att tuppa av :DD Undrar vart du har köpt din Gumball tshirt? Undrar också om bilarna åker på flyg eller hur transporteras de?? Samt vet du om det finns en möjlighet att åka med Gumball, lite halvt b-kändis än så länge eller måste man vara topnoch liksom? :)
  Kramiiis!
  Take Care, Love S

  • Sandra Jawad says:

   Glömde också fråga vart du köpt din svarta klocka ifrån och vad det är för märke? :)

   • Sandra Jawad says:

    + Skulle det vara kul ifall du kunde göra en bloppis på de kläder som du kanske inte använder :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.