Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:04 | May 23, 2015

GETTING READY

janni-deler-getting-readyDSC_4349janni-deler-getting-readyDSC_4342janni-deler-getting-readyDSC_4302

Some “spa” in between packing, body scrub, shaved legs, fresh feet and a tan!

Nu är jag snart helt redo för en galen resa där man inte riktigt har tid för fix annat än att duscha. På sin höjd duscha håret, om man vill slösa några vilominuter på att föna det. ;-) Har haft en riktig fix-vecka och idag gjorde jag det sista. Jag har fixat håret hos Antonio, fixat naglarna och gått på ansiktsbehandling. Idag har jag skrubbat kroppen, fixat fötterna och ska köra brun utan sol ikväll. Jag har fått prova en ny rakhyvel från EFI som jag tycker är grymt skön, jag brukar alltid skära mig på benen (stressad tjej), men den här har som en gel runt om. Jag blötte den bara lite och provade utan tvål, blev som bebishud på benen. Läste att det var aloe vera i bland annat, så kändes riktigt skönt efteråt. De har ett erbjudande nu som ni kan se här! Nu ska jag packa lite till och sen göra mig redo för kvällen, kommer känna mig fräsch på starten iallafall. ;-) PUSS!

//Now I’m soon ready for a crazy trip where I won’t really have time for other things besides showering. At the most shower my hair if I feel like waisting a few minutes of resting on drying it. ;-) Had a real fix-week and did the last things today. I got my hair fresh at Antonio, my nails done and went to a facial treatment. Today I did a body scrub at home, got my feet fixed and will do some fake tan tonight. I got to try a new shaver from EFI and I really like it, I usually always cut myself on the legs (stressed girl) while I shave my legs, but this has some kind of gel around it. I just made it wet and tried without any soap or gel, ended up with baby skin. Read that it had aloe vera in it and other things, felt so smooth after. They have an offer now and you can see it here! Time for me to pack up the last things and get ready for tonight, at least I’ll feel fresh on the start grid. ;-) HUGS!


9 kommentarer



9 kommentarer om “GETTING READY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, vad använder du för produkter till dina fötter?

  Reply
 • Scholl fotfil och krämer, ibland unnar jag mig en pedikyr också så då är det andra produkter. :-) Kram!

  Reply
 • Heeey! A lot of stress, ha haha
  How is the st.tropez tan? Enjoy the gumball! Xx

  Reply
 • I love the St Tropez, think it’s the best one! :-)

  Reply
 • Så skönt att ta hand om sig själv ibland :)

  Reply
 • I just can´t shave my legs… I wax every month and next winter I’ll try laser on my legs too (I’ve already done in other areas).

  Kisses and an awesome Gumball 2015!!!

  Reply
 • Har du ngt tips på bra solskydd för ansikte och kropp? :)

  Reply
 • Använder olika hela tiden så har inget supertips! Inte fastnat för något ännu! ;-)

  Reply
 • Tack för alla bra tips Janni! Jag fixar inte att vaxa benen (gör så in i vassen ont) och bra prisvärda rakhyvlar växer inte på träd. Testing testing! Kramar L!

  Reply