MORNING WALKS

janni-deler-walk-femimal-pwoDSC_4223
janni-deler-walk-femimal-pwoDSC_4259

The view in Monaco… In love!

God morgon! Min morgon är lite stressig men jag vaknade riktigt tidigt så tog mig ut på en kort promenad. Skönt att starta bil-veckan med en prommis här hemma, kommer ju sakna Sverige lite nu när jag ska vara borta så länge. Nu när det äntligen börjar bli härligt väder så åker jag, smart val haha! Några av er har frågat hur jag gör med kosttillskott när jag reser, när jag åker till Monaco eller Marbella så har jag produkter där också. Då behöver jag inte släpa med mig det varje gång! :-) När jag åker till andra ställen brukar jag packa med mig aminosyror, det är den produkten jag använder mest. Femimal har en rabattkod nu som ger er 20% rabatt, använd koden FG15 för att få det. Nu ska vi röra oss mot hotellet för frulle och startmöte, sen gasar vi iväg! :D Puss hjärtan, hörs under dagen!

//Good morning! My morning is a bit stressful but I woke up early and went for a short walk. Nice to start the car-week with a walk in my home town, will miss Sweden now when I’m leaving for so long. Now when it finally starts to be nice weather here I leave, great choice haha! Some of you’ve asked how I do with my workout supplements when I travel, when I go to Monaco or Marbella I have products there too. Then I don’t need to bring it every time! :-) When I go to other places I usually bring my amino acids, that’s the product I use the most. Femimal have an offer right now that gives you 20% off, use FG15 to get it. Now we’re heading to the hotel for some breakfast and start meeting, and then we’re off! :D Hugs babes, talk to you during the day!

6 reaktioner på “MORNING WALKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.