ALL SET

janni-deler-gumball3000DSC_4334
janni-deler-gumball3000DSC_4330
janni-deler-gumball3000DSC_4328

Cars cars cars, and a lot to get done today!

Det sprack upp idag, när vi åkte ut så regnade det men sen blev det sol! Inte för att jag hann vara ute och njuta mer än när vi tog en bild vid bilarna men iallafall. ;-) Informationsmöte, plåtas med bilarna, registrera oss för resan och sen packa för veckan och resten av sommaren. Haha, hann ju iallafall ta hand om mig själv lite där emellan! Ringde min syster som fick vara med på facetime när jag packade, guld värt. Kan ju berätta att det inte var så lätt att packa för två månader, tur att min pappa kan flyga ner med en väska till Spanien annars hade jag fått shoppa massor i sommar. ;-) Vi ska ju hänga i den här bilen X antal timmar nu och det finns ju inte hur mycket plats som helst, så jag och Jon får dela på en väska. Ja ni vilket äventyr det ska bli, varje år är annorlunda och jag börjar bli peppad på riktigt nu! Ska bli kul att dela med mig om allt till er. Hörs imorgon innan vi startar, starten går kl. 12 om ni är i Stockholm och vill se! PUSS <3

//We got some sun today, when we left the apartment it was raining but then the sun came out! Not that I had time to be outside and enjoy it except when we took some pictures by the cars but anyway. ;-) Information meeting, take pictures by the cars, register for the trip and then pack for the week and the rest of the summer. Haha, at least I had time to take care of my self in between! Called my sister on face time while I was packing, she’s the best. Can tell you that it wasn’t easy to pack for two months, luckily my dad could bring one bag with him down to Spain. We’re spending X amount of hours in this car now and there’s not too much space, so me and Jon will share a bag. Oh what an adventure we’re going for, every year is different compared to the previous years and I’m really starting to get excited now! Will be fun to share it with you guys. Talk tomorrow before it all starts, the start is at 12.00 if you’re in Stockholm and want to see! HUGS <3

8 reaktioner på “ALL SET”

 • Teodor says:

  Är du snäll och kollar efter mitt mail!

 • Linnea says:

  Åh så kul! Ha det så bra nu :)

 • antonia says:

  i hope your trip will be pretty fun!!!! :) i dont know nothing about gumball…i mean i followed your trip last year but have you ever told us why they do this trip`? what is the reason for it? i dont get it :D haha will xzibit be part of the team this year as well? i was so shocked last year when i saw him on your pics :D

  some other thing i wanted to ask you is did you ever do a travel guide for stockholm? i will be visiting the city probably in september and i would love to know where i should get a hotel or apartment to stay during the week. i think södermalm is pretty to live (i think alexandra bring lives in this area and was happy about it i think she said it is her favorite part to live?) where are the shopping stores, in which part? kenza calls it downtown. would be fun to know what is in which part of the city. <3 hugs

 • Mia says:

  Du har en fantastisk livsstil men tänker du någonsin på hur den påverka våra livsvillkor? Ju mer du konsumerar desto mindre ytor för växtlighet som är vad som producerar syre och näring. De enda organismer på jorden som kan producera energi är gröna växter, vilka också är de enda på jorden som kan producera syre-utan dem skulle vi inte finnas. Din livsstil bidrar till kraftig reduktion av dessa. Hur kompenserar du för detta? Konsumtion och glam och glamour i all ära men hur tänker du sen? Inte avundsjuk utan mest orolig över att din livsstil framstår som ett ideal medan det egentligen bara förstör…

  • Janni says:

   Hej Mia! Absolut tänker jag på det och jag försöker göra mitt bästa när det kommer till andra saker eftersom resandet är en del av mitt liv, pantar alltid, energisparar, inget rött kött osv. Har precis kollat upp för att klimatkompensera men jag vill göra något mer känner jag, så jag funderar på vad jag ska hitta på. Sen tror jag mer på att de större företagen som gör otroligt stora utsläpp är den största boven, självklart ska alla tänka på det men jag måste fortfarande kunna göra vissa saker/resor. Men tro mig, jag tänker på det ofta och försöker göra mitt bästa när det kommer till andra saker för att hjälpa till. Kram!

 • Diana says:

  Lovely photos!!
  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 • maria says:

  Men alltså guuuud vad kul!!! hade lätt velat åka med på en sådan tour!

Leave a Reply

Your email address will not be published.