OSLO MORNING

janni-deler-oslo-morningDSC_4437
janni-deler-oslo-morningDSC_4424
janni-deler-oslo-morningDSC_4428

Breakfast in Oslo, now it’s time to drive to Copenhagen!

God morgon från Oslo! Vi gick och la oss ganska tidigt igår, Jon har tappat rösten så tror det var smart med en lugn kväll. Snart ska vi åka mot Köpenhamn, ett stopp i Ängelholm bara sen är det raka spåret. :-) Super peppad på idag, ska försöka visa er lite mer vad det är vi gör haha! Gumball är som en road trip med galna sportbilar, man åker till 7 olika länder på 7 dagar. Varje dag är det en “checkpoint” där man stannar och gör något, sen åker alla vidare till samma stad. Det är riktigt kul att åka på vägen och se alla andra bilar, det är ju inget race men man vill inte komma fram sist. ;-) Svårt att förklara hela grejen, ni får hänga med här och se. Nu ska vi packa ihop och röra oss mot bilarna, hörs senare! Puss <3

//Good morning from Oslo! We went to bed pretty early last night, Jon lost his voice so I think it was smart with a calm night. Soon we’re heading to Copenhagen, a stop in Ängelholm and after that we go straight. :-) So stoked on today, will try to show you a bit more of what we do haha! Gumball is like a road trip with crazy sports cars, you go to 7 different countries in 7 days. Every day there’s a “checkpoint” where you stop and do something, then we all go to the same city. It’s really fun to be on the road and see all the other cars, there’s no race but you don’t want to arrive last. ;-) Hard to explain the whole thing, you’ll have to see it all here. Time to pack up and head to the cars, talk later! Hugs <3

25 reaktioner på “OSLO MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.