PERFECT COLOR

janni-deler-koenigsegg-factoryDSC_4482
janni-deler-koenigsegg-factoryDSC_4477
janni-deler-koenigsegg-factoryDSC_4493

Got to sit in this amazing car today, crazy blue and amazing color!

NU är vi i Köpenhamn! Har haft en riktigt rolig dag idag igen, vi körde från Oslo igenom Sverige och nu Köpenhamn. Vi stannade en sväng på Koenigsegg’s fabrik och jag satte mig i den här galna bilen… Hur bra passar inte den här färgen mig? ;-) Ja drömma går ju iallafall. Nu sitter vi i baren på hotellet och snart är det middag med hela gänget, ska snart upp på rummet och byta om. Imorgon ska vi köra till Amsterdam, har aldrig varit där förut så det ska bli kul att se. Hörs imorgon babes, PUSS! <3

//NOW we’re in Copenhagen! Had a great day today again, we drove from Oslo through Sweden and now we’re in Copenhagen. We stayed for a while at the Koenigsegg factory and I got to sit in this car… How good does this color suit me? ;-) Well at least I can dream about it. Now we’re at the hotel bar and soon we have dinner with the whole group, will head up to the room soon and change. Tomorrow we’re going to Amsterdam, never been there before so it’ll be fun to see. Talk tomorrow babes, HUGS! <3

8 reaktioner på “PERFECT COLOR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.