BLUE DETAILS

janni-deler-blue-detailsDSC_4504
janni-deler-blue-detailsDSC_4524
janni-deler-blue-detailsDSC_4518
janni-deler-blue-detailsDSC_4520
janni-deler-blue-detailsDSC_4508
janni-deler-blue-detailsDSC_4533

River Island earrings/ Top from Japan/ Zara pants/ Chanel bag/ Gianmarco Lorenzi shoes

God morgon! Här kommer min look från igårkväll, för att mixa upp bil-bilderna lite. ;-) Körde på blåa detaljer, visst hade jag matchat bilen i förra inlägget bra? Haha! Blev väl inspirerad av den… Vi käkade middag på hotellet och sen gick vi och la oss tidigt, vi är ju inga party-people som kan köra bil hela dagarna och festa hela nätterna. Men, ikväll tror jag att det blir lite fest! Imorgon ska vi flyga till USA så då kan man sova. Nu har vi precis käkat frulle och ska hoppa in i bilarna igen, day 3 coming up! Puss på er. <3

//Good morning! Here’s last nights look, to mix up the car pics a little. ;-) Went for blue details, do you agree with me on matching the car in the last post? Haha! Guess I got inspired by it… We had dinner at the hotel and then went to bed early, we’re not really party-people who can drive all day and party all nights. But, I think we will party some tonight! Tomorrow we’re flying to the US so then we can get some sleep. Now we just had breakfast and will jump in the cars again, day 3 coming up! Hugs babes. <3

30 reaktioner på “BLUE DETAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.