COPENHAGEN – AMSTERDAM

janni-deler-copenhagen-amsterdam-gumballDSC_4598
janni-deler-copenhagen-amsterdam-gumballDSC_4640
janni-deler-copenhagen-amsterdam-gumballDSC_4674
janni-deler-copenhagen-amsterdam-gumballDSC_4686
janni-deler-copenhagen-amsterdam-gumballDSC_4694
janni-deler-copenhagen-amsterdam-gumballDSC_4719
janni-deler-copenhagen-amsterdam-gumballDSC_4689
janni-deler-copenhagen-amsterdam-gumballDSC_4733

CRAZY long day yesterday, we were in the car for 15 hours…

God morgon! Förlåt för dålig uppdatering igår, hade helt enkelt ingen tid över… Vi trodde vi skulle komma fram i hyfsad tid men vi satt i bilen i 15 timmar, så ja det var en ganska lång dag igår haha! Vi började med att åka genom Danmark och tog färjan över till Tyskland. Där var vi inte så omtyckta så vi fick åka med en “safety car” framför oss i olika grupper, vi fick alltså inte åka förbi den bilen så vi körde lugnt. Ändå blev vi stoppade, det var kö, poliskontroller och allt som kan hända hände. Mitt på Autobahn så var det sån kö så alla sprang ut, rökbomber och hög musik. Det var faktiskt sjukt roligt, jag körde även min första bit på Gumball någonsin. :-) När vi äntligen lämnade Tyskland åkte vi lite snabbare, och blev såklart stoppade så vi stod fast i ca 2 timmar. Tillslut kom vi fram till Amsterdam och det var en magisk solnedgång, men vi var helt slut när vi kom fram. Nu ska vi röra oss mot flygplatsen och åka till USA!!! Wihoo!! :D Puss på er, hörs sen!

//Good morning! Sorry for my lack of update yesterday, just didn’t have time for it… We thought we would arrive nicely and early but we were in the car for about 15 hours, so yes we had a long day haha! We started by going through Denmark and took the ferry over to Germany. They didn’t really like us there so we had to go with a “safety car” infront of us in groups, we couldn’t pass that car so we drove slowly. But we got stopped anyway, it was traffic, police control and everything that could happen happened. In the middle of Autobahn there was so much traffic so everyone ran out of their cars, smoke bombs and loud music. It was actually really funny, I even got to drive my first part ever on Gumball. :-) When we finally left Germany we drove a bit faster, and of course we got stopped for 2 hours. We finally arrived to Amsterdam and the sunset was just magic, but we were super tired when we finally got there. Now we’re heading to the airport and flying to the US!! Wihoo!! :D Hugs babes, talk soon!

27 reaktioner på “COPENHAGEN – AMSTERDAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.