SAN FRANCISCO

janni-deler-san-franciscoDSC_4924
janni-deler-san-franciscoDSC_4969
janni-deler-san-franciscoDSC_4959
janni-deler-san-franciscoDSC_4933

In San Francisco on our way to the cars, such a cool place!   LXLS jacket/ Brandy Melville top/ Levis shorts/ Old scarf

God morgon till er och god natt för oss! Nu är vi i LA men startade dagen i San Francisco. Det var ganska tråkigt väder där men här i LA är det soligt och varmt. :-) Det såg riktigt fint ut i San Francisco, riktigt coola vägar och fint. Det är något jag tycker är lite jobbigt med Gumball, man är på så många ställen men kommer oftast fram sent på kvällen och åker igen tidigt på morgonen. Det är en lång road trip men man hinner knappt se något av städerna. Nästa år ska jag ge förslaget att man kör två dagar på varje stopp, så man hinner upptäcka lite också! ;-) Vi är kvar i USA några dagar efter Gumball är slut, vet inte om vi stannar i Vegas eller åker tillbaka hit till LA. Vi får se helt enkelt! Ha en skön dag babes, puss!

//Good morning to you and good night for us! Now we’re in LA but we started the day in San Francisco. The weather was pretty boring but here in LA it’s sunny and warm. :-) It looked really beautiful in San Francisco, cool streets and nice. That is one thing I don’t like about Gumball, you’re in so many different places but usually arrive late at night and leave again early in the morning. It’s a long road trip but you barely have time to see the cities. Next year I’ll give them the proposal to stop for two days in every stop, so you actually can explore some too! ;-) We will stay in the US for a few days after Gumball is over, don’t know if we’re staying in Vegas or drive back here to LA. Guess we’ll see! Have a great day babes, hugs!

13 reaktioner på “SAN FRANCISCO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.