CAMARO N PALMS

janni-deler-camaro-gumball3000DSC_5013
janni-deler-camaro-gumball3000DSC_5043
janni-deler-camaro-gumball3000DSC_5006

Our car for the US-part, a Camaro. And back to no AC!

Hej babes! Hur mår ni? Jag har precis vaknat upp, är så slut som artist haha! Kommer behöva ta igen flera dygn med sömn efter den här resan… ;-) Nu ska vi snart käka frulle och sen köra mot Vegas! Vi får se hur varmt det är, kommer ju åka genom öknen och Jon har SÅKLART fixat en bil utan AC igen. Haha, folk tror att han är allergisk mot AC, varför ha det kallt och skönt i bilen när man kan svettas och bli uttorkad. Men häftig är den iallafall, en riktigt gammal typisk amerikansk bil. Känns ändå helt rätt när vi åker USA-delen. Försökte matcha den med en scarf runt huvudet vilket jag var glad för eftersom det höll håret från fejan när vi var tvungna att åka med öppna rutor hela vägen. Vegas är sista stoppet, känns både tråkigt och skönt. Dags att packa ihop, önska oss lycka till idag. Puss! <3

//Hey babes! How are you? I just woke up, so tired at the moment! Will need to catch up on a few days of sleep after this trip… ;-) Now we’re soon having breakfast and then driving towards Vegas! We’ll see how warm it is there, will drive through the desert and Jon OFF COURSE got us a car without AC again. Haha, people actually think he’s allergic to AC, why have a cold and nice car when you can be sweaty and dehydrated. But it’s super cool, an old, typical american car. Feels totally right for the US-part. Tried to match it with a scarf around my head which I was glad I did since it made my hair stay away from my face when we had to drive with open windows the whole way. Vegas is the last stop, feels both sad and good. Time to pack up, wish us luck today. Hugs! <3

9 reaktioner på “CAMARO N PALMS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.