FRINGES

janni-deler-fringe-bootsDSC_5479
janni-deler-fringe-bootsDSC_5463
janni-deler-fringe-bootsDSC_5455
janni-deler-fringe-bootsDSC_5471
janni-deler-fringe-bootsDSC_5441
janni-deler-fringe-bootsDSC_5468
janni-deler-fringe-bootsDSC_5449

Glitter glasses/ River Island top and bracelet/ Isabel Marant shorts/ Phillip Lim bag/ Nelly shoes

En avslappnad look från Vegas, det var så otroligt varmt… Pjuh! Jag brukar gilla värme men i Vegas var det så varmt så man nästan fick panik, på kvällen när vi åt middag utomhus så kändes det som en bastu. Jag trodde att kvällarna skulle vara perfekt men det var fortfarande helt stilla i luften. Det blåste ingenting och när det väl kom en vindpust så var det som en varm fläkt haha! Ska väl inte klaga egentligen, men lite kallare hade varit perfekt. ;-) Här i Palm Springs är det stor skillnad, underbart väder och temperatur. Nu ska vi packa in i bilen igen och åka mot LA, en kväll där och sen hemåt. Hade gärna stannat i LA en vecka, men vi ska mot Europa på en annan rolig grej. Puss babes, hörs imorgon! <3

//A relaxed look from Vegas, it was so hot there… Pjuh! I usually like the heat but in Vegas it was so hot so you almost panicked, one night we had dinner outside and it felt like a sauna. I thought the nights would be perfect but the air was just completely still. No wind and when it finally came a gust of wind it felt like a warm fan haha! I shouldn’t complain, but a bit colder would’ve been perfect. ;-) Here in Palm Springs there’s a big difference, perfect weather and temperature. Now we will pack up the car again and drive towards LA, one night there and then go back home. Would love to stay in LA for a week, but we’re going to Europe for another fun thing. Hugs babes, talk tomorrow! <3

12 reaktioner på “FRINGES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.