PALM SPRINGS

janni-deler-palm-springsDSC_6039
janni-deler-palm-springsDSC_6045
janni-deler-palm-springsDSC_6044
janni-deler-palm-springsDSC_6048

Woke up here this morning, in Palm Springs!

Hej fina ni! Var alldeles för trött för att blogga inatt (imorse för er) så prioriterade sömn. Vi åkte den finaste vägen jag någonsin åkt igår, herregud. Ska visa er bilder sen, har inte hunnit vakna till riktigt ännu. Vi vaknade upp i Palm Springs, ett riktigt mysigt ställe. Kändes skönt att vakna upp här istället för Vegas, är verkligen inget Vegas-fan. Kommer inte åka tillbaka dit om jag inte måste. ;-) Vi ska köra mot LA snart men vi stannade här för lite sömn, vilket jag är väldigt glad över. Ska njuta av frukosten nu och sen lite sol innan vi åker vidare. Hörs ikväll, puss! <3

//Hey babes! Was way too tired to blog last night (this morning for you guys) so I needed some sleep. We drove the nicest way I’ve ever driven last night, my god. Will show you pics later on, haven’t really woken up yet. We woke up in Palm Springs, such a cozy place. Felt great to wake up here instead of Vegas, I’m really not a Vegas-fan. Will not go back there if I don’t have to. ;-) We’ll drive to LA soon but we stopped here for some sleep, which I’m glad for. Will enjoy this breakfast now and get some sun before we leave. Talk tonight, hugs! <3

8 reaktioner på “PALM SPRINGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.